LDS JE PADEL!!!!
To sem tudi jaz, ampak se spomnim časov, ko je bil janša minister in ni bilo nič pozitivnega z njegove strani.
Je pa v interesu Slovenije, da bodo malce bolj resni in delovali v interesu ljudstva in ne v svojem interesu, če ne pride lds spet na oblast
nisem LDS-ovka…. sem pa anti SDS-ovka to pa definitivno, zaradi stvari, ki sem jih v mojem postu zgoraj naštela in se z njimi globoko NE strinjam.
naivni volivci so pa ljudje ki verjamejo obljubam politikom, še posebno takim, za katere vsak študent v prvem letniku ekonomije ve, da so nemogoče…
tebi osebno pa nisem nič hotla in moli veselo še naprej!
Jaz pa močno upam, da bo SDS resnično uvedel enotno davčno stopnjo. Res ne vem zakajo moram jaz plačevati več kot ostali, samo zato ker pač dosti zaslužim. Sem se dosti nagarala zato da boljše živim in se mi ne zdi pošteno da moram več plačevat. Vsi naj plačajo enako, tisti ki pa nimajo denarja so si pa sami krivi, ker so nesposobni. Res ni pošteno da so davki za nekatere tako visoki.
Pa upam, da bo uvedel nadstandardno zavaravonaje oz. da bo šel v privatizacijo zdravstva, jaz imam denar in lahko plačam in ne vem zakaj bi mogla čakat v nekih čakalnih vrstah če mi ni treba.
No, upam da bo izpolnil svoje obljube.
saj ne da so bili LDS super ena a politiki, valjda so furali too much kapitalizma, ampak spremljal jih je vsaj konček zdrave pameti, SDS pa mislim, da tega ne premorejo…so vsi zideologizirani do konca, so taka mešanca med vojaško diktaturo pa cerkvijo obenem….pa še tko malo bebčkasti so zraven…. Najhujš je, ko nam bojo farji na vratu stal, pa se bomo spet vrnili v mračni srednji vek….. konec z napredkom, vam povem…..pa še ritkolizniki bodo v ospredju, npr. Rupel…. ga osebno poznam in vam povem, da ni večjega razprodanca na tem svetu…
in kaj je dobra plat te zmage? Se bomo vsaj hihitali zraven, ko jih bomo gledali, čeprav se pa najbolj bojim, da nam bo šlo tud na jok, ker kot vedno, bo naprej navaden folk nastradal…točno tisti, ki so ga tudi volili….
pa srečno
Oh “majja”, no! Glavno da si ti pametna, ko smo vsi po tvoje tako naivni. Na makroekonomijo se tudi hudo zastopiš, vidim. Pa na verouk in cerkev in take stvari. Še dobro, da imamo tako pameten in realen folk, drugače bi bili vsi eni ta velki reveži.
Jaz sem bila res naivna, na prejšnjih volitvah, ko sem zaupala LDS. To se mi ne bo več zgodilo, vsak enkrat prileti na tla. Zato – čas je za spremembe!
Bomo pa še videli, če sploh bodo, rezultat je zelo izenačen. In če bodo, vsaka najmanjša napaka bo zelo maščevana, tudi s strani volilcev.
Kako smo včasih citirali naše nekdanje južne brate? Živi bili pa vidjeli!
Forum je zaprt za komentiranje.