Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kvaliteten seks in partnerstvo

Kvaliteten seks in partnerstvo

Kakor verjetno tudi sam opažaš, niti nisi tako skromen v tej svoji želji. V bistvu si kar zahteven, skromni/e so tisti/tiste, ki si od partnerja želijo kaj manj zahtevnega nap. dober avto, lepo hišo, kup denarja…. 😉 :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kakor verjetno tudi sam opažaš, niti nisi tako skromen v tej svoji želji. V bistvu si kar zahteven, skromni/e so tisti/tiste, ki si od partnerja želijo kaj manj zahtevnega nap. dober avto, lepo hišo, kup denarja…. 😉 :))[/quote]

Ja, res, to je tudi meni prišlo na misel. Želeti si obojestransko ljubezen (saj drugače dolgoročno ne gre, kajne) je kar zahtevna zadevščina.

Zdiš se mi ženska, v katero se ni težko zaljubiti. Tako da razumem fante. Tudi tiste zvezane.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kakor verjetno tudi sam opažaš, niti nisi tako skromen v tej svoji želji. V bistvu si kar zahteven, skromni/e so tisti/tiste, ki si od partnerja želijo kaj manj zahtevnega nap. dober avto, lepo hišo, kup denarja…. 😉 :))[/quote]

Ja, res, to je tudi meni prišlo na misel. Želeti si obojestransko ljubezen (saj drugače dolgoročno ne gre, kajne) je kar zahtevna zadevščina.[/quote]Zanimiv paradoks a ne, ta skromna ljubezen, pa tako zahtevna zadevščina. Kakor da bi bili moški z Marsa, ženske pa z Venere.;) :))

Sem odebelil “le”…:))

Zdiš se mi ženska, v katero se ni težko zaljubiti. Tako da razumem fante. Tudi tiste zvezane.[/quote]Ženska kot je it je za oženit, ups pardon, je že oženjena….se hecam Margot, ne me kregat:;)) :))

Hmm, odvisno iz katerega kota gledaš. Za nekoga je imeti dober avto zato, da dobi žensko, zelo zahteven projekt, celo neizvedljiv. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close