Kvaliteten seks in partnerstvo
Kakor verjetno tudi sam opažaš, niti nisi tako skromen v tej svoji želji. V bistvu si kar zahteven, skromni/e so tisti/tiste, ki si od partnerja želijo kaj manj zahtevnega nap. dober avto, lepo hišo, kup denarja…. 😉 :))
Kakor verjetno tudi sam opažaš, niti nisi tako skromen v tej svoji želji. V bistvu si kar zahteven, skromni/e so tisti/tiste, ki si od partnerja želijo kaj manj zahtevnega nap. dober avto, lepo hišo, kup denarja…. 😉 :))[/quote]
Ja, res, to je tudi meni prišlo na misel. Želeti si obojestransko ljubezen (saj drugače dolgoročno ne gre, kajne) je kar zahtevna zadevščina.
Kakor verjetno tudi sam opažaš, niti nisi tako skromen v tej svoji želji. V bistvu si kar zahteven, skromni/e so tisti/tiste, ki si od partnerja želijo kaj manj zahtevnega nap. dober avto, lepo hišo, kup denarja…. 😉 :))[/quote]
Ja, res, to je tudi meni prišlo na misel. Želeti si obojestransko ljubezen (saj drugače dolgoročno ne gre, kajne) je kar zahtevna zadevščina.[/quote]Zanimiv paradoks a ne, ta skromna ljubezen, pa tako zahtevna zadevščina. Kakor da bi bili moški z Marsa, ženske pa z Venere.;) :))
Sem odebelil “le”…:))
Hmm, odvisno iz katerega kota gledaš. Za nekoga je imeti dober avto zato, da dobi žensko, zelo zahteven projekt, celo neizvedljiv. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.