Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kompromis po žensko!

kompromis po žensko!

daj ne prbijaj…. pokakal si se v hlače… ko si sam ponudil da bi tekmovala raje v športu in em ga izbral :)))

tu pa zdaj na internetu nabijaš dalje…. in poskupšaš podjebavat z 100 smajliji :))))))) češ kako si ti pameten in superioren…. v resnici pa si samo preko interneta glasen 🙂 v real lajfu pa tihi fantek ki ne bi upal niti pol stvari mi v obraz povedat 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Zdaj bova sklenla en kompromis. Ti si malo bolj nor od mene, jaz pa malo bolj pameten od tebe, pa je 1:1. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

hahahahaha ti se kar tolaži 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close