kompromis po žensko!
Seveda.
Kaj pa drugi sploh ve o meni ?
Ponavadi ljudje pišemo o sebi…..:)))[/quote]
jaz vem o tebi nekje toliko kot ti veš o meni…. torej ti tudi ne moreš rečt zakaj jaz to pišem oziroma kaj pove to o meni ker si ti domišljaš….. slab način imaš… zelo slab
Da ne greva niti to da en trolla ker mu je dolgčas in ti tega neveš in delaš totalnoma napačne zaključke[/quote]
Matkic, a se greš ti tudi trolanje? :))))
potrollal sem tebe z besedo ”starunkla” 🙂
Robi… besede se jemlejo tudi dobesedno….
če nekdo reče da je avto bele barve vzameš to dobesedno bele barve ali relativno in je za tebe še malo vijolčen in zelen????
čustveno se vpletaš samo takrat ko odpisuješ z jeze ampak tega ni moč videt….. tudi če besede nekoga (recimo mene) delujejo kot da imam pulza 220 ni nujno da ga tudi mam… ker lahko z besedami nakažem jezo ki ne tli v meni ali pa je 100x manjša kot potenciram v besedah….
enako je z srečo in ostalim….
Point je v tem da če ti vedno razmišljaš zakaj je nekdo nekaj napisal potem boš skorajda zagotovo prihajal do obilice napačnih zaključkov… oz. si upam trditi da boš prišel do več napačnih kot pravilnih kar se lepo kaže ko ”seciraš” mene in predvidevam da tudi Spiderja/Sadnega/Daterja …..
V bistvu ne zganjam nobene gonje.
Če pa se kdo zaradi mojih postov vsaj malo zamisli, je namen dosežen.[/quote]
Zaradi tvoje gonje se sigurno ne zamislim. Zamislil bi se, če bi gonjo zganjala moja. Saj nimam odnosa s teboj, da bi mi bil pomemben. Pa brez zamere. 🙂
V bistvu ne zganjam nobene gonje.
Če pa se kdo zaradi mojih postov vsaj malo zamisli, je namen dosežen.[/quote]
Zaradi tvoje gonje se sigurno ne zamislim. Zamislil bi se, če bi gonjo zganjala moja. Saj nimam odnosa s teboj, da bi mi bil pomemben. Pa brez zamere. :)[/quote]
skype flirt =/= zveza…. dojami 😀
Zaradi tvoje gonje se sigurno ne zamislim. Zamislil bi se, če bi gonjo zganjala moja. Saj nimam odnosa s teboj, da bi mi bil pomemben. Pa brez zamere. :)[/quote]
skype flirt =/= zveza…. dojami :D[/quote]
Za nekatere je. 🙂
skype flirt =/= zveza…. dojami :D[/quote]
Za nekatere je. :)[/quote]
za tebe in tebi podobnim in ”petri” in njej podobnih obupankam? 🙂
Za nekatere je. :)[/quote]
za tebe in tebi podobnim in ”petri” in njej podobnih obupankam? :)[/quote]
Te moram razočarat. Pa saj si že vajen. 🙂
Ravno v tem primeru, če eden popušča, veza ni obstojna, ker se bo prej ali slej tisti počutil izkoriščanega.
Če bi imel izkušnjo z dolgoročno vezo, bi vedel, da bistvo kompromisov ni to, da eden popušča in se podreja, ampak v tem, da se iščejo takšne rešitve, kjer včasih popusti eden, drugič drugi..ali pa se najde neka tretja rešitev, da ni treba nobenemu popuščati.
Ravno to funkcionira, saj ni strahu, da se boš počutil ogroženega, če bo treba kdaj popustiti.
Problem so ljudje brez karakterja in samozavesti, kjer mu že ena neizpolnjena želja predstavlja katastrofo in občutek podrejanja.
To spet potrjuje dejstvo, da sploh nimaš ideje kaj je to ljubezen in odnos, kjer sta oba enakovredna.[/quote]
Robi, odlično napisano. Jaz bi samo dodala v delu … Problem so ljudje brez karakterja in samozavesti, ki živijo v strahu, da bo zveza razpadla, s čimer se nehote pahnejo v podrejen položaj.
Dobro, če se gre za neko poimenovanje predmetov ali pojmov. Drugo pa je, zakaj nekdo želi poudariti, da je njegov avto bele barve. Ali pa v vsakem drugem stavku omenja avto. 🙂
Glede čustev to naj Spider razloži kako je. Saj pravi, da imamo ljudje cel spekter čustev in se strinjam s tem.
Zato ni samo jeza tisto čustvo, ki se pojavi pri vpletanju.
Izkušnje mi kažejo, da imam velikokrat prav. Empatija je moja prednost. 🙂
Dobro, če se gre za neko poimenovanje predmetov ali pojmov. Drugo pa je, zakaj nekdo želi poudariti, da je njegov avto bele barve. Ali pa v vsakem drugem stavku omenja avto. 🙂
Glede čustev to naj Spider razloži kako je. Saj pravi, da imamo ljudje cel spekter čustev in se strinjam s tem.
Zato ni samo jeza tisto čustvo, ki se pojavi pri vpletanju.
Izkušnje mi kažejo, da imam velikokrat prav. Empatija je moja prednost. :)[/quote]
Pri meni si imel do zdaj v vsakem takem poskusu narobe…. kot zgleda je internet vseeno preveč ”nečustven” da bi lahko preko njega ugotovil in imel prav preko empatije…. izkušnje imaš samo v real lajfu 🙂
Ti si se moral to zdaj zlagat 🙂 pa saj si že vajen da se, jaz pa tudi ;)[/quote]
Te malo boli resnica a?
A nismo že (zdavnaj) ugotovili, da samo te štejejo?[/quote]
To vprašaj Robija ki pravi kako izkušnje pridobiva prek Foruma ko analizira tu kaj jaz vem kaj vse!
A nismo že (zdavnaj) ugotovili, da samo te štejejo?[/quote]
To vprašaj Robija ki pravi kako izkušnje pridobiva prek Foruma ko analizira tu kaj jaz vem kaj vse![/quote]
Če si pa ravno prej napisal, da je vseeno, če nekomu pripoveduješ nekaj v gostilni ali pa preko foruma.
Če si pa ravno prej napisal, da je vseeno, če nekomu pripoveduješ nekaj v gostilni ali pa preko foruma.[/quote]
To je Matkic že pozabil. :)[/quote]
nekaj pripovedovati ali pa nabirati izkušnje skozi prakso sta 2 zelo zelo različni stvari…..
Ampak vidva sta tak pametna da itak to že veta in baje samo pokata hece…. NOT!
To je Matkic že pozabil. :)[/quote]
nekaj pripovedovati ali pa nabirati izkušnje skozi prakso sta 2 zelo zelo različni stvari…..
Ampak vidva sta tak pametna da itak to že veta in baje samo pokata hece…. NOT![/quote]
Hočeš povedat, da pisanje na forumu zate ni izkušnja ali da se nisi še nič naučil tukaj?
Ampak vidva sta tak pametna da itak to že veta in baje samo pokata hece…. NOT![/quote]
Hočeš povedat, da pisanje na forumu zate ni izkušnja ali da se nisi še nič naučil tukaj?[/quote]
ni praktična izkušnja ampak teoretična….. nekaj takega kot je bilo pri kemiji računanje spojin itd…. tisto vse skup je blo vredno en mišji kurac če ni praktične demonstracije…..
Največ sem se v življenju naučil, ne iz knjig ampak iz tega da sem delal oz. praktično delal…..
Tako kot se najbolše naučiš vozit avto če ga VOZIŠ jse najbolje naučiš 99,999% stvari če jih delaš ne prebiraš 🙂 …. oziroma da se izrazim pravilno šele ko svojo teorijo sprobaš v praksi na VEČIH primerih in je uspeh več kot vzorčni (torej 1 ali 2 pozitivna) šele potem je izkušnja zaključena 🙂
Hočeš povedat, da pisanje na forumu zate ni izkušnja ali da se nisi še nič naučil tukaj?[/quote]
ni praktična izkušnja ampak teoretična….. nekaj takega kot je bilo pri kemiji računanje spojin itd…. tisto vse skup je blo vredno en mišji kurac če ni praktične demonstracije…..
Največ sem se v življenju naučil, ne iz knjig ampak iz tega da sem delal oz. praktično delal…..
Tako kot se najbolše naučiš vozit avto če ga VOZIŠ jse najbolje naučiš 99,999% stvari če jih delaš ne prebiraš 🙂 …. oziroma da se izrazim pravilno šele ko svojo teorijo sprobaš v praksi na VEČIH primerih in je uspeh več kot vzorčni (torej 1 ali 2 pozitivna) šele potem je izkušnja zaključena :)[/quote]
To si lepo povedal. Škoda, da na to “teorijo” večkrat pozabiš, ko napišeš kaj od drugih, ki jih ne poznaš v praksi. 🙂
Ti in tvoj virtualni frendek sta stisnila rep med noge ko sem predlagal da mi v obraz povesta tiste bedarije ki sta mi jih en dan napisala….. potem si predlagal šport in sem ti ponudil boks pa si spet pobegnil ker je baje preveč fizično za takega možačeka kot si ti torej kaj bi rad….
vso prakso si ignoriral in se ji izmikal zdaj pa mi pametuješ…. torej če napišem da si boječka bo to iz prakse ker bežiš od praktičnega dokazovanja 🙂 na vse načine.
Prav pa naj bo po tvoje 🙂
Kakšnega dokazovanja? Ti si želel dokazati, da si primitiven, jaz pa, da nisem. Meni je uspelo, tebi je pa tudi dobro šlo, ko si ponudil, kar pač si. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.