Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kompromis po žensko!

kompromis po žensko!

Ti si na dating portalu izbiral lol

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Tebe je pa ena totalno zje*ala! In dokler ne boš tistega razpucal, tako dolgo ne boš znal odnehat debatirat vedno eno in isto. V glavi imaš nek vzorec, ki te omejuje in te ima v krempljih. Kot da si obstal v času…

Tebe je pa ena totalno zje*ala! In dokler ne boš tistega razpucal, tako dolgo ne boš znal odnehat debatirat vedno eno in isto. V glavi imaš nek vzorec, ki te omejuje in te ima v krempljih. Kot da si obstal v času…[/quote]

Jaz imam enak vtis o njemu.

Se mi pa zdi, da ni v obstanku, ampak se mu dogaja na polno in da dobiva tu na forumu kar dobro terapijo.

Kaj konkretno ni res, od tega, kar sem napisal?

Mogoče je vse res, mogoče nič od tega- 100 ludi 100 čudi. Meni se samo po tvojih postih zdi, da se ti je srce raztrgalo na milijon koščkov in sedaj iščeš v teh debatah razlog za to.

Evelinaena

ja, dogaja se mu tu, v sebi je pa obstal… Mi je poznano to…

Svet ni črno bel, ampak je zelo barvit.

Spet eno ugibanje o meni. To je to, zaradi česar sem odprl ono drugo temo..

nisem nič ugibala, tako sem začutila in tako napisala…. Nikoli ne debatiram o nečem, kar mi ni zanimivo. Nisem se pa sedaj hotela vtaknit v tebe 🙂

Spider, ne sekiraj se, te debele furomašice te bodo napadale samo zaradi tega, ker po eni strani prezirajo, po drugi, pa istočasno obožujejo takšne moške kot si ti, saj se le ti v reali še zmenijo ne za njih. Jaz pravim fu*at bo treba začet, pa vam ne bo potrebno več stresat jezo nas vsakim mimoidočim 🙂

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Motiš se.

Punce, če boste Spiderja terapirale, še bi se jaz ponudil za kakšno gratis seanso, prav tako zaradi nerazčiščenih odnosov z ženskami, ki me vedno “naserejo” in potem izkoristijo, ker sem tako dober. 😀
Potem pa to v sebi držim… Kje imate rdečo zofo, da se udobno namestim in lahko začnemo s psihoterapijo. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Lol, zdaj sem pa naenkrat en, ki ga ženske naserjejo, ker ser predober. Ponavadi me obtožujete, da sem prezčuten prasec.

Vedno zvem kaj novega o sebi, ta forum je res smešen.

Predvidevam, da je Spider Special E.? Ali? 🙂

Nobenega ne bomo položile na kauč, mi samo debatiramo. Jaz sem samo povedala kaj sem razbrala iz njegovega pisanja. Ampak vidim, da ti to ni všeč, pa ne bom več 🙂

S svojim pisanjem kažeš predvsem na krhkost in izjemno ranljivost, občutljivost v odnosu do žensk, kakšen “prasec” neki? 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ravno v tem primeru, če eden popušča, veza ni obstojna, ker se bo prej ali slej tisti počutil izkoriščanega.
Če bi imel izkušnjo z dolgoročno vezo, bi vedel, da bistvo kompromisov ni to, da eden popušča in se podreja, ampak v tem, da se iščejo takšne rešitve, kjer včasih popusti eden, drugič drugi..ali pa se najde neka tretja rešitev, da ni treba nobenemu popuščati.

Ravno to funkcionira, saj ni strahu, da se boš počutil ogroženega, če bo treba kdaj popustiti.
Problem so ljudje brez karakterja in samozavesti, kjer mu že ena neizpolnjena želja predstavlja katastrofo in občutek podrejanja.

To spet potrjuje dejstvo, da sploh nimaš ideje kaj je to ljubezen in odnos, kjer sta oba enakovredna.

Ne bo se počutil tisti podrejenega ki mu to paše oz. je navajen tako živet že cel lajf….

lol Robi… saj ti pravim…. eni punci je grupič predstavljal katastrofo in občutek podrejanja…. torej je brez karakterja in samozavesti ??? 😉

enakovrednih ni…… v vsaki stvari je en več vreden drugi pa malo manj…. lahko pa sta v SKUPKU stvari in sposobnosti enakovredna… daj si to že zapomni no….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Se ze veckrat napisal, da se vecina moskih, sploh na zacetku veze, z veseljem udinja in prilagaja zenski. Nic cudnega. Gre za logicno posledico, da so dolgo cakali. Samo malo jih tak ‘tempo’ zdrzi na dolge steze. Razvadite jih potem pa…[/quote]
Jaz se s tem strinjam, ampak ne vem, zakaj si sedaj menjal temo. Saj to ves čas ugotavljamo, da je malo pravih moških.[/quote]
In v tem prepoznam tisto kar je Spider malo prej napisal. Zenska bi olala moskega, ki bo do nje pohlevna copata polna razumevanja.

@Special
edition
100% se strinjam, da so pari v katerih vsaj en partner ni pripravljen popustiti in se prilagoditi drugemu so obsojeni na propast. Zivljenje nam slej kot prej postreze s situacijami, kjer drugace enostavno ne gre.

Okay, vzamem nazaj. Zivljenje mnogih parov je tako staticno, da do tega ne utegne nikoli priti.

haha

To pa verjamem 😛

statično za PCjem na MONu 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ne vem, zakaj je treba pretiravati. 🙂
Pravim, da enkrat popusti eden, drugič drugi. Ne pa vedno eden. 🙂

Saj pa ravno to pišem. 🙂
Dolgoročno gledano sta oba enakovredna, pa čeprav ima vsak na svojem področju boljše sposobnosti.

Ta ideja, ki sploh ni kompromis, je predstavljala katastrofo za sam odnos. Koliko pa je takšnih žensk, ki pod pojmom resna veza predstavlja še to, da moški seksa še z drugimi. ženskami 🙂
Tema pa je o kompromisih v resnih vezah.

Ne ti pišeš kot da sem jaz pa punca enakovredna… če pa jaz dvignem večjo kilažo sem pri dvigovanju VEČ VREDEN kapiš 😀

Kako ni kompromis? Saj ona pač ”tokrat” popusti naslednjič pa jaz?

Saj prav si povedal… to kar jaz tulim že 2 leti (v real lajfu še dlje) da so ženske zmanipulirane v neko PREDSTAVO kako bi naj vse zgledalo… kako lepo si napisal….. si PREDSTAVLJAJO ….. marsikatera si predstavlja tudi princa na belem konju…. pa nekoga ki bo imel milijone na računu 🙂

Predstave se lahko spremenijo…. samo ne bodo se če boste copatarčki in softiči tulili v ženski rog kako je prav tako kot si ONE PREDSTAVLJAJO!

Temo sem odprl jaz in nevem kje sem napisal, da je to tema samo o kompromisih v ”resnih” zvezah 🙂 ampak ok če moderator tak reče pol bo že tak 😉

@Robi

Verjamem, da s tvoje perspektive to tako zgleda. Enkrat popusti en, drugic drugi. Staticno zivljenje to dopusca. Sicer pa to ne gre tako preprosto.

Seveda ni to preprosto. In ravno zato se največkrat končajo veze, ker se dva znajdeta pred neko oviro, kjer ne želi noben popustiti, ampak ostajata vsak na svojem bregu. Zato se začneta odtujevati in veza propade.
Kompromisi so zato nujni.

Če je fizična premoč vse, v čem si boljši od ženske, potem nisi ravno več-vreden. 🙂
Fizična moč ni ravno nekaj, na čem bi temeljili odnosi. 🙂

Kako ? Da si ona pripelje kakšnega moškega v tvojo posteljo ? 🙂
Če si želiš takšne kompromise, si pač poiščeš žensko, ki obožuje swinganje. 🙂

Vsi imamo predstave.
Kompromisi pa so le manjša odstopanja od naših predstav. Zato ne moremo shajati z nekom, s katerim se že v osnovi preveč razlikujemo v svojih predstavah.

OK. 🙂
Samo stvar je v tem, da šele pri resnih odnosih pride do težav pri iskanju kompromisov.

Po moje je kljucni razlog, da je med karierno uspesnimi zenskami precej samskih, ravno ta nepripravljenost na kompromise. Najprej se to pokaze pri kriterijih. Kasneje pa v neskoncnih bitkah ze okoli malenkosti.

In smo spet pri tem, da se najlaze trajno poparckajo staticni povprecnezi brez vecjih ambicij. Le ti pa tezko razumejo, da dve ambiciozni osebi malo tezje sklepajo kompromise s katerimi si omejujejo lasten napredek. Dal le kot primer. 😉

To je vse res, če takšna ženska iste pristope, kot pri ustvarjanju kariere, uporablja v partnerskem odnosu.
Zato ni nujno, da se uspešna poslovna kariera in uspešen zakon izključujeta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close