Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Koliko ste se ženske res pripravljene potrudit v življenju?

Koliko ste se ženske res pripravljene potrudit v življenju?

Samsko življenje se od samskega življenja razlikuje. Ti lahko sklepaš o samem sebi, ne pa o samskih ljudeh na splošno. Samski človek ni nujno osamljen. Če si ti bil kot samski osamljen, to ne pomeni, d aje vsak. Sklepam namreč, da je tvoje samsko življenje bilo dolgčas, ampak ni nujno, da je vsako samsko življenje dolgčas.[/quote]
To že. Ampak Matkič je pisal, da je bila drugačna pred 40-timi ali 100-timi leti…In to me je zanimalo.

Smisel veze pa ni v tem, da ti ni dolgčas, ampak v čustveni in telesni bližini. Saj iz veze in v varanje ne bežijo ljudje zaradi dolgčasa, ampak zato, ker se ne čutijo sprejete in čustveno zadovljene.

Le da nekateri to dvoje malo posplošeno imenujejo “dolgčas” ali pa “nedovoljpozornosti”. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Imam občutek, da nekateri partnerski odnos avtomatsko povežete s podrejanjem.
Od tod potem trditve, da so vezani moški vsi copatarji.

Vendar je treba upoštevati, da so to vaše izkušnje, ne pa izkušnje vsakega moškega, ki je v vezi. Ker takšen odnos, kjer je moški copata, tako ali tako ne znese, ker ženskam takšen moški ne predstavlja simbola moškosti.
Odnos lahko traja le, če sta oba enakovredna. Ko se pojavi izkoriščanje, podrejanje….Takrat začne odnos razpadati.
Zato ni toliko problem v ženski emancipaciji, ampak v moški moškosti, kot je napisala “Gupi”.

Le da nekateri to dvoje malo posplošeno imenujejo “dolgčas” ali pa “nedovoljpozornosti”. :))[/quote]
le zakaj potem folk hodi v gostilno na hrano in v bife na pijačo???

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Le da nekateri to dvoje malo posplošeno imenujejo “dolgčas” ali pa “nedovoljpozornosti”. :))[/quote]
le zakaj potem folk hodi v gostilno na hrano in v bife na pijačo???[/quote]
Ker se v moški družbi bolj počuti sprejetega. 🙂

Ker drugače lahko tudi z ženo greš kam ven, če ti je dolgčas. Ne pa stran od nje.

Ker drugače lahko tudi z ženo greš kam ven, če ti je dolgčas. Ne pa stran od nje.[/quote]
aha … pa Svizec že kar pakirano Milko pomolze ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ker drugače lahko tudi z ženo greš kam ven, če ti je dolgčas. Ne pa stran od nje.[/quote]

Robi z ženo nekje ni nikoli enako kot samski nekje, čeprav nikdar na sebi izkušeno pa vidim prijatelje danes in pred parimi mesci… 2 oženjena, ko nista bila je bil to DRUG človek. Pa ne v dobrem smislu, razen za svojo pošast ki ji reče žena 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Robi z ženo nekje ni nikoli enako kot samski nekje…[/quote]
Seveda ni enako, to pa še ni nujno slabo, posebej, če ti je ob njej prijetno in njej ob tebi. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nekaj si zamešal, krščanar. Ti opisuješ sebe. Ja, ja, lahko ti tu glumiš razumevanje do ženskega spola, a vsake tolko se malo izdaš. “Ženksa, ki ve, kje si je mesto”, pa “navdušenje” nad primitivnim miganjem ženskih bokov in tako naprej. Daj daj, en tak zadrt svetohlinski tradicionalist, ki čaka na eno, da jo bo posadil za štedilnik, si kar ti sam. In ti boš s prstom kazal na druge?[/quote]
nič nisem zamešal pajk, tebi je še predobro jasno o čem govorim in sicer na podlagi vsaj dveh neizpodbojnih dejstev in sicer- a. mojega zasebnega življenja in statusa ne poznaš ker ga nisem nikoli javno obelodanil, torej se gre pri tvojih navedbah zgolj za ugibanja
b. tvoj staus in tudi gnev ki iz njega izhaja in se nanaša do žensk, zakona, uspešnih vez si velikokrat obeledonali na forumu, tak si, zavržen od neizpolnjene ljubezni ti ego diktira dnevni utrip

drugače pa, miganje ženskih bokov ti je primitivno? kaj potem zahtevaš med koitusom popolno mirovanje ženske, dokler gospod ne opravijo svojega neprimitivnega dela posla? v popolni tišini, ugasnjeni luči ter absolutno brez miganja?))
da še dodam tole, na nikogar ne kažem z prstom,, so mi pa neumna posploševanja ki se jih poslužujete nekateri tu gor, tudi glede t.i tradicionalne vloge žensk ki se jo bi naj sodobne ženske na vsak način z pojavom t.i feminizma morale otresti…skratka bedarije…

Robi z ženo nekje ni nikoli enako kot samski nekje…[/quote]
Seveda ni enako, to pa še ni nujno slabo, posebej, če ti je ob njej prijetno in njej ob tebi. :))[/quote]

Vedno imaš več omejitev ob partnerju kot brez njega… in to je podlaga za ocenjevanje kaj je boljše

MANJ OMEJITEV = boljše

ampak ko pa Krščanar govori kako se mu zdi POSPLOŠEVANJE slabo, in to človek ki BERE biblijo ki je POLNA posploševanja in to nekdo ki verjetno hodi v CERKEV! in pasivno podpira tiste ki so nekoč govorli da je treba zažigat čarovnice in nasilno pokristjanjevali naše davne prednike

Takrat pa je res smešno ;).

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

O kakšnih omejitvah ti sedaj to? Če je to res, potem je najboljše, da si tudi brez prijateljev, pa boš imel še manj omejitev. Najbolje je torej živeti sam, brez kogarkoli. Po tvoji logiki, s katero pa se jaz ne strinjam, verjetno pa tudi ti ne.

Seveda ni enako, to pa še ni nujno slabo, posebej, če ti je ob njej prijetno in njej ob tebi. :))[/quote]

Vedno imaš več omejitev ob partnerju kot brez njega… in to je podlaga za ocenjevanje kaj je boljše

MANJ OMEJITEV = boljše

ampak ko pa Krščanar govori kako se mu zdi POSPLOŠEVANJE slabo, in to človek ki BERE biblijo ki je POLNA posploševanja in to nekdo ki verjetno hodi v CERKEV! in pasivno podpira tiste ki so nekoč govorli da je treba zažigat čarovnice in nasilno pokristjanjevali naše davne prednike

Takrat pa je res smešno ;).[/quote]
smešno je ko kalibri kot si ti pišejo take neumnosti, če bi ti matkič bil zrel človek bi pa bilo tudi žalostno, ampak glede na tvojo neizkušenost in nezrelost je samo smešno…ne ločiš osnovnih pojmov v življenju, le kako bi človek pričakoval da boš ločil tudi pojme kot so Cerkev, Vera, Sveto pismo? kako boš ločil feminizem od zrele samozadostne, izobražene ženske ki ne potrebuje moškega kot modni dodatek pač pa kot sopotnika skozi življenje z vsemi tegobami in radostmi ki jih življenje prinese?si se ti matkič in tvoja kompanija zagovornikov sposobni potruditi za tako žensko, predvsem to, da ji niste cokla in ovira v njenem življenju in skupni zvezi? ker z takim razmišljanjem ste prej cokle kot pa neka opora človeku ko zagusti…

Uh, če pa v tem vidiš bolj kot ne zgolj omejitve, potem je zate ‘brez’ res boljše.

MANJ OMEJITEV = boljše

Takrat pa je res smešno ;).[/quote]
smešno je ko kalibri kot si ti pišejo take neumnosti, če bi ti matkič bil zrel človek bi pa bilo tudi žalostno, ampak glede na tvojo neizkušenost in nezrelost je samo smešno…ne ločiš osnovnih pojmov v življenju, le kako bi človek pričakoval da boš ločil tudi pojme kot so Cerkev, Vera, Sveto pismo? kako boš ločil feminizem od zrele samozadostne, izobražene ženske ki ne potrebuje moškega kot modni dodatek pač pa kot sopotnika skozi življenje z vsemi tegobami in radostmi ki jih življenje prinese?si se ti matkič in tvoja kompanija zagovornikov sposobni potruditi za tako žensko, predvsem to, da ji niste cokla in ovira v njenem življenju in skupni zvezi? ker z takim razmišljanjem ste prej cokle kot pa neka opora človeku ko zagusti…[/quote]

Ah pa brezveze je takemu sploh kaj govorit. Doma so ga ovijali v vatico, mu za popotnico šenkali stanovanje. Zato pa je tak kot je. Vse mu zastonj prileti pred njega, zato lahko troši denar, da hodi po gostilnah. Ne razume pa, da večina ljudi pa mora bolj resno pristopit k življenju, ker si morajo sami kaj ustavrit, ne dobijo vsi vse podarjeno.

Spet ene jamrajije, kako je vsak, ki se mu ne da vlagat energije v razmerje z neko babo, neresen. In kako da takemu človeku vse prileti zastonj in ne vem s čim vse se zagovorniki tradicionalizma tolažite. Najbolj smešno je, da take teze postavlja recimo en, ki je par tednov nazaj tukaj navdušeno lepil nek video migajoče na pol slečene babe. In tak tip bo zdaj tu trdil, da je srečen v razmerju. Ja, seveda, blazno ga osrečuje to razmerje, tako zelo, da mora surfat po videjih z nekimi eksotičnimi plesalkami. Očitno je tudi seksa v tej zvezi, če sploh obstaja, bolj malo, drugače si ne znam razlagati, kako lahko nekdo navdušeno lima tukaj neke videe in zraven kriči, kako je “vroče”. In taki patetični fehtarji, ki tukaj obupano kričijo, naj jih vsaj ena po.fuka, se potem tukaj spravljajo na druge in jim pridigajo.

Matkiča obtožujete, da hodi v gostilno. Pa kaj potem, če hodi. Matkič je samski, lahko počne, kar hoče. Zakaj vas on tako obremenjuje. Sej vam nihče ne brani, da furate svoja razmerja, ste “odgovorni”, kar je, sklepam po vaše možno edino tako, da se greš resno razmerje z neko žensko. Jaz počasi mislim, da ste Matkiču fauš. Zato mu solite pamet, mu podtikate vse mogoče, da se bolje počutite v svojih malih življenjih.

Zakaj je važno, ali se je Matkič sposoben “potruditi”, kakroli že to pomeni, za neko “resno” žensko. Pa če s eni, pa kaj. To vsaj prizna. Ali pa mogoče tudi vase dvomite, ali ste sposobni, pa si tega ne priznate? Ali pa va nemara skrbi, da vam bo neresni Matkič poseksal preveč žensk, zato mu pridigate in ga hočete dati na “ketno”? V čem njegova neresnost tako vpliva na vaša domnevno srečna življenja?…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spider, koliko enih vprašanj si postavil. Človek bi pomislil, da si v hudih dvomih (po tvoji teoriji sodeč): :))
Kako pa ti veš, kako en Matkič ali pa kdorkoli drug na koga vpliva in če sploh? 😉

pajk, ti je res to edina rešilna bilka, ki te drži nad prepadom, da meni očitaš limanje videa od alizee? in kaj potem? boš trdil da ne miga dobro, da nima ritma? da ni lepa? od kdaj pa je zločin če potrdiš lepoto nekoga? še enkrat pajk, niti nisem trdil da sem v razmerju niti da nisem, karkoli boš napisal o meni je zgolj plod tvojih špekulacij,medtem ko ti o sebi marsikaj osebnega napišeš (ali pa lažeš, tudi to je opcija) in iz tega sledijo zaključki od tebe, na dejstvih ki jih pišeš o sebi..kot pravnik bi moral to vedeti, pravo, kot življenje samo so dejstva, ne fikcija posameznika ali prosta interpretacija po Prešernu…
in kar je še najbolj smešno je naslednje, drugim očitaš ravno to kar sam počneš, imaš se za ekstremenga poznavalca zakonskega in skupnega življenja, vse veš kako in kaj je, a sam nisi bil sposoben v dveh letih prepričat eno xy žensko da gre s tabo na en sam usran zmenek…pi…zda še za zmenek se nisi sposoben dogovorit tako kot je treba pa drugim očitaš kakšno je njsihovo življenje v dvoje…daj se malo v red spravi pa nehaj bluzit!!

matkič pa spider lahk vplivajo zgolj na fikuse ki jih gojio doma, če jih ne zalivajo…pa še to jim verjetno mame počnejo))

X6, misliš, da sem spregledal tvojo seansko z japkico, kjer si jamral, da ne razumeš žensk? Fant, vsa vprašanja,ki jih postavljaš Matkiču, ti v bistvu postavljaš samemu sebi. Preveč sem v življenju prebral in mene ne moreš iemti za norca. V čem je smisel tega vrtanja…si sposoben tega..onega..? X6, zakaj je zate sploh pomembno, česa je Matkič sposoben in česa ne?..Če zase veš, da si kao sposoben?

Ljudje, ki so sami s sabao zadovoljni, ne vrtajo v druge, kot ti počneš. Jaz se tukaj pogovarjam na zajebantsko ciničen način, pri čemer v druge drezam le , če samo drezajo vame. Nakar prihrumiš ti s sovjimi psihozami, vedno ad hominem, vedno…ali si sposoben..ali si sposoben..

Preveč se zanimaš za mene, X6, to ni zdravo. Čudna nagnjenja, mogoče? Bereš me že dolgo, to je razvidno iz tvojih žolčnih namigovanj na vedno isto zgodbo. Očitno ti moje pisarije pridejo do živega. Sicer ne bi tako žolčno reagiral nanje.

Jaz naj neham bluzit. Z veseljem. Samo koga boš driblal tukaj potem, gospod župnik?:)..

X6, daj priznaj raje, moje in Matkičeve pisarije ti sežejo do živega, ker sam zase dvomiš, ali si sposoben ljubečega življenja z žensko. Zakaj, eč bi tega bil sposoben, te pač ne bi tako jezilo, kaj neki Spider piše. Fant, ti si se pred življenjskimi razočaranji zatekel v naročje matere cerkve in zdaj meni sugeriraš, naj naredim isto. Sori, dude, življenjske omame preveč dišijo.:)))

Rušim ti iluzijo o srečnem zakonu, za katerega si želiš, da bi ga nekoč imel.:) Vzroniki so to On_, Marko in Robi, saj si prepričan, da oni imajo, česar si ti želiš. Ampak moja dekandenca moti to pravljično virtualno prepričevanje.:)

Glede one ženske pa imaš povsem prav, da te pomirim. Nisem je uspel zvleči na zmenek. To je zato, ker nisem vešč dobrega spletnega komuniciranja. Zato z ženskami na netu že dolgo ne iščem nobenih stikov, saj je le-te lažje najti v živo. In ker sem za razliko od tebe potešen, ne rabim vzdihovat na neke lepotice na ekranu.

Preden se spet začneš pritoževati, fant, ti si začel driblat mene, ne jaz tebe….

pajk, lej vedno znovaš vlečeš iz rokava neka podtikanja, pogovor z nekom ti enačiš z jamranjem, nek video označiš za fehtanje, ukvarjanje s tabo enačiš z nekimi (kakšnimi) čudnimi nagnjenji? nato pa še poskušaš sebe ven zvlečt pa začneš pisat da ti, vzdignjen nad vsemi , z višine, zgolj kot nek bog na piedestalu pravičnosti in nepristranosti zgolj opazuješ sodelujeoče in tu in tam sputiš kakšno cinično nihilistično opazko , ko pa se ti le ta vrne pa kot užaljen otrok začneš razlagati, saj sem se samo hecal?
in zopet, se kot tle zaletavaš v nova vrata…zopet meni očitaš stvari ki jih sam počneš,…pakj česa sem jaz sposoben in še pomebneje česa nisem,…preprosto, jaz zase vem,….ti pa……lahko ti zase to rečeš ? po tvojih zapiskih ne moreš, lahk poiskusiš, ampak vedel pač ne boš dokler ne boš imel za sabo nekaj kilometrine v življenju….
in še tole, če si tako površno bral vso to literaturo kot si bral moje dojemanje Boga in Cerkve, potem se bojim da je od vsega tega branja( kot od preobilice hrane) ostalo zgolj obilo sranja….
še glede rušenja mojih iluizij, ..pajk ti kar živi v iluziji da komerkoli tule na forumu rušiš iluzije, še tvoje poročene ljubimke te ne jemljejo resno pa naj bi te na forumu? predvsem ti si ustvarjaš neko iluzijo, da je le tvoj stil življenja opevanja vreden, vsi ostali pa tevamo v temi in čakamo na odrešilni šus…pajk, še vsak Henry je naletel na svojo Mono……

Je ni ženske, ki se ne bi bila pripravljena potrudit za pravega moškega in mona bi bil moški če se ne bi potrudil za pravo žensko.
In samo tako je prav, za vse ostalo gre zgolj in samo za pumpanje egov in podrejanje si ženske oz.copatarsko industrijo na drugi strani.
Saj ne more bit drugače……dec bi si podredil žensko, to je lastnost kur, kar ne prebavlja, na drugi strani ne prebavlja pa niti ženske z možgani,….in tu nastane problem, treba je poiskat izgovor v opravičilo otroškemu ravnanju. Ale dajmo še dedce emancipirat, dejmo bit skregani s celim svetom, predvsem pa sami s sabo,….toda ne, to so frajerji, LE na te se babe lepijo, kure ja, verjamem, one druge pa se kaj hitro odlepijo…………………………saj razumem, tu je potem res boljš manj omejitev in več svobode…kao, bravo drekdci, res ste emancipirani…..če se že kaj greste, se pejte to po moško, z drugačnimi aduti, če vas je kaj v hlačah in na kašči, ne pa valit svoje lastne jeze in nezadovoljstva s sabo na ženske, vsaka, ki da kaj nase bo šla od takega luzerja….brez omejitev.
You can’t handle the truth!!!

Eh, s čim se jaz ukvarjam:////

seveda imam prav, tako kot imam prav še marsikje drugje,…seveda seveda pajk, ti si potešen, meni pa ostane zgolj in samo Alizee))) všeč mi je tvoja otroška naivnost, verjetno nanjo ujameš veliko naivnih poročenih žensk? …driblaš, driblaš, ampak žal, si slab poraženec:)

Tako je, prepričevalci in romantiki prepričujete sami sebe. Ne mene, sebe. Za mene je recimo informacija, da ima Marko uspešno razmerje isto relevantna, kot informacija, da je Matkič, ko je šel ven, eno lušno spoznal. Ampak drugi me ne prepričuje nekaj, prvi pač. In zato vas motijo “dekadenti”, vi prepričevalci. Ker vam vcepljajo dvom v vašo “srečo”. Takšna sreča, ki jo načno že pisarije nekega Spiderja, pa ni veliko vredna. Dajte no mir, prepričevalci, če bi jaz imel tako življenje, kakršnega pripisujete sami sebi, ne bi na ta forum napisal niti enega prispevka, kaj šele d abi mi šlo v nos, kaj se neki samski menijo….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close