Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek koliko moških

koliko moških

In kdo daje moškim to pravico?

In kdo jemlje ženskim to pravico?

Se opravičujem – gre za vprašanja za Spiderja.

Pa saj ravno Spider je rekel, da zakaj ne bi imele tudi ženske te pravice, ali ne?!
“Moški imamo v mladih eltih pravico, da se malo zabavamo in skačemo iz cveta na cvet. zakaj ženske ne bi imele iste pravice? Naj uživajo …”

22 let in 3-je moski.

Spider, imajo vsi to pravico, vprašanje je samo kdo jih bo po vsem tem še resno jemal…

Jaz pa sem poseksal žensk za približno dva avtobusa(lokalna)

zato ti je toliki zrastel…

Jaz jim je vsekakor ne jemljem.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Recimo kakšen tak, kot sem jaz.

Mene nikoli ni motilo, če je ženska pred mano imela veliko tipov. Glavno mi je vedno, da je ta določena ženska v tistem trenutku z MANO.

Haha, a ti pa pizdiš, ker ti noebna ne da?

Jaz sem tu zgleda precej v manjšini – 23 let, (že) 6 let z enim moškim – en in edini. Se precej strinjam s korošico.

Sej verjetno bi jih mele več, če bi jih lahko. Vendar ste vzele le tiste, ki so se bili pripravljeni zanimat. Nekaj slepih nabojev je verjetno bilo vmes ostali, ki pa so bili v kategoriji “še kar” so bili pa itak potem vaši oz. so vaši možje. In sedaj vse marketinško bolje kotirajoče se vam seveda gnusijo. Koliko pa ste jih same osvojile, ker so vam bili všeč in ste dale vso energijo zato, da bi jih imele? (da se razumemo – žensko energijo – beri seksi cunje, zapeljiv videz, skrajno šarmantna in duhovita, malce sluty a hkrati nedosegljive, malce okusnega namigovanja na seks, poudarjanje svojega oprsja, girly obnašanje in hkrati pametno jezikava, poudarjanje svojih adutov (npr. oči, nasmeška, pameti), v glavnem skrajno COOL)….
Bolj me zanima vprašanje, koliko ste imele v resnici ponudb in katere ste sprejele?

Zenska dobi ***, kadar hoce.

Misljeno za popcorn.

Conquistador… ehhhh… Mislm, a ne bi blo bol če bi bil kr Pepe?

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Čisto prav je povedal. ženska, vsaj povprečna, lahko dobi *** vedno in povsod.

Ampak ne pa pri vsakemu. In v tem smislu se strinjam s popcorn.

Imamo različne kriterije. Ja svojo zgodovine nemorem dati ravno na pidestal, vendar pa sem pri tem ugotovil, da je zveza bolj trdna pri tistih z manjšimi kilometrinami, da ne rečem pri tistih z nobenimi kilometrinami!

Če verjamem, da je mogoče imeti enega za zmerej… ja verjamem 🙂 in upam, da bo tako ostalo!

LP, Anita

Stara 22, seksala s 4…je blo pa zraven še nekaj ne-sex avantur, flirtov, zmenkov…

…številka mi ni bla nikol pomembna, moj dec jih je mel velik pa se ne obremenjujem s tem. Važn, da sva zdej midva skupi, da nama paše, da se mava rada…ta trenutek sva MIDVA, kar je blo prej je preteklost.

Se pa tut men zdi, da ženska ki je mela v življenju le par tipov oz. seks le z enim tko mal banalne…Sploh tiste veze od srednje šole naprej so mi mal čudne, ker človek do 20 večinoma nima nobene fiksne slike o življenju, o tem kaj bi rad…nevem no, mogoče sm jst čudna 🙂 Me pa ne moti, punce vi samo uživajte pa upam da se vam bo izšlo…meni za pretekle izkušnje ni žal, vsak dec pa tut če greš sam na dejt z njim in ti da sam lupčka za slovo, te nekaj nauči :))

Naj povedo tiste, ki so imele dva do tri tipe, koliko so imele v resnici ponudb!

Namreč moja teorija je: božanska ženska – ji ne bo potrebni narediti nič, da se bodo tipi nanjo limali. Malce manj kot božanska – bo že potrebno oddat signale, da se goni. Preprosta ženska – bo morala oddati še več signalov za to, da bo dobila isto količino moških. itd… Ker je pri večjem številu izbira enostavno lahko boljša. In ker se nekatere ne ozirajo po večji ponudbi med katero bi lahko izbirale, se zadovoljijo s tistimi, ki so do njih prišli, saj jim je bilo na tak način potrebno narediti manj oz. skoraj nič. Zato tudi nimajo nekega hormonskega rodovnika oz. beri več moških.

Če potegnem črto: pri obeh spolih gre za to, da se porabi čim manj energije, da dobiš čim več partnerjev, s to razliko, da ste vi v bolj apetitnem vedenju za iskat seks, kot smo pa ženske.

popkorn, tole si pa močno falil! Ti bom še enkrat povedal, da sem imel jaz bdobje, ko sem se z njimi dobesedno igral in nikoli nisem niti štel. Kar sem ugotovil je bilo to, da so imele tiste, ki so vedele kaj od življenja pričakujejo zelo malo ali celo nič partnerjev in so svojega partnerja jemale resno, dočim tiste, ki so bile mnenja, da je njihov “lajf” še stvar doooolge prihodnosti, ki so poenostavljale vse kar se je poenostaviti dalo, pa so imele dokaj burno zgodovino. S takimi se jaz nekako nisem in nisem mogel ujet. Večina tistih, ki preživijo vse viharje svojih let z enim partnerjem imajo relativno malo zgodovine in pravilo vedo kaj hočejo imeti in imajo tudi svoje lastne načrte.

maja,draga maja beri med vrsticami

🙂

Poljub je kralj dotikov

Mah, si budalo!!!!

Stara 22, 4 moski.

Se popolnoma strinjam z Blondy :

Se pa tut men zdi, da ženska ki je mela v življenju le par tipov oz. seks le z enim tko mal banalne…Sploh tiste veze od srednje šole naprej so mi mal čudne, ker človek do 20 večinoma nima nobene fiksne slike o življenju, o tem kaj bi rad…nevem no, mogoče sm jst čudna 🙂 Me pa ne moti, punce vi samo uživajte pa upam da se vam bo izšlo…meni za pretekle izkušnje ni žal, vsak dec pa tut če greš sam na dejt z njim in ti da sam lupčka za slovo, te nekaj nauči :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close