koliko moških
Kake ideje, da tiste, ki smo imele manj kot 5 tipov nočemo tega povedat, ker nas je sram, ker je to premalo… Mene bi bilo sram, če bi tu napisala, da sem imela 20, 30, 60, 70. Še moja bujna domišljija jih v sanjah ne bi mogla toliko predelat. No, jaz se s tem ne bi hvalila, druge pa kakor hočete, imate pravico, da se in se vanjo ne bom več vtikovala.
Jaz sem imela štiri pa od tega dva preveč. Štiri je zame pač preveč pa sem stara 22 let in vprašanje kaj bo prinesla prihodnost. Dva od teh sem imela iskreno rada, lepo mi je bilo z njima, ostala dva pa sta bila (vsaj eden definitivno) napaka…
Pa še moje mnenje o tistih, ki ste jih imele že pri 20ih nad deset… No comment. Pa ne gre za to, da je zdaj kao v modi, da imaš čimveč partnerjev in, da zvestoba nič več ne šteje (res idilični časi noo), temveč se mi zdi, da gre tu bolj za to, da se marsikdo premalo spoštuje in čakanje na sex več kot en teden z novim partnerjem je že zastarel. K sreči nismo vsi taki…
Vprašanje: ali vaši zdaj “resni” tipi vedo, s kolikimi ste bile?! In kaj menijo o tem?
Jaz sem namreč prvemu “resnemu” povedala, s kolikimi sem spala, pa je potem govoril okoli, ko sva šla narazen.
Zdaj sem poročena, pa mojega zanima, koliko sem jih imela. Pa je to edina stvar, ki mu je ne povem, ker nočem, da bi mi kdaj potem to metal naprej. Je pa res, da so bili nekateri čista napaka, samo potešitev potrebe …
LP
🙂 kako smo ljudje polni predsotkov. Meni ni žal da sem čakala, ker vem zakaj sem čakala. Pri 14 me je tip (moj prvi) za katerega sem takrat vrjela(več kot 1leto sem bla nora na njega, čeprav je imel vmes druge) , da je the one po tednu dni pustil, ker mu nisem dala. Pa to, da me je pustil, še ni najhuje, kašne vse govorice je o meni spravil v svet… pred mano si je pel neko pesmico, da sem kurba… Po tisti noči, ko mi je zaprl vrata pred nosom, se ni nikoli več pogovarjal z mano. Jaz sem ga pa še več kot 2 leti čakala in upala, da morda pa le. Še danes se zbujam mokra, ker ga sanjam. Zakaj to pišem, ker sem si ko sem ga končno prebloela prisegla, da ni nihče na svetu vreden tega. Igrala sem se z kr nekaj tipi, nikoli pa nisem šla do konca. Je moja obleka zato res bolj bela kot obleka ene ki je spala z 10+ ali pa še mnogo mnogo več?
Ne, moj ne ve. Niti me ne sprašuje in jaz tudi ne njega. Kar je bilo, je bilo. Meni je važno tukaj in sedaj in z njim. In tu vse špila. No, sem pa tja pride do kakšnih konfliktov in sklepanja kompromisov. Mislim, da je tako tudi prav, saj večno vrtanje in povrhu še kakšno bolestno obdolževanje, ne pripelje nikamor.
Sicer pa tudi naše mame pravijo, da se moškemu ne pove vsega. One že vedo zakaj.
Se vam vnaprej oproščam, ker vpadam v vaš klepet.
Tema je zagotovo zanimiva za vse. Sem moški, star 33 in sem dosedaj imel tri dolgoletne veze in za vsako sem hotel, da bi bila zadnja, vendar se mi zaradi načina življenja in dela ni izšlo.
Smo različni ljudje z različnimi pogledi na svet, mislim pa da si vsak želi predvsem resne in trajne veze, vse ostalo je le iskanje.
Želim le pripomniti, da se mi zdi kar čudna številka 20, 30… moških, z katerimi ste bile..
Vsekakor, opečeš se lahko 5, 6, 10x, vse ostalo pa kaže na.. ne bom o tem..
Z žensko, za katero bi zvedel, da je bila z 20 tipi vsekakor ne bi hotel biti, mi preveč pomenijo neke človeške vrednote, ki jih je vse manj.. Boste pač rekle, da sem zadrt tip.. Se pa v naši deželici vse zve, morda malce težje v večjih mestih, pa vendar..
Me zanima kaj bi si ve mislile o tipih, ki so bili z tridesetimi, verjetno še najmanj, da so neresni..
Pozdrav in vso srečo.
Stara sem 19 let, bila s sedmimi tipi, od tega sem z dvema resno hodila. Med obema resnima zvezama sem si dala malo “duska” in ne vidim nicesar napacnega v temu. To se ne pomeni, da se ne cenim, ne pomeni, da nimam nekih vrednost in niti ne pomeni, da ne znam biti zvesta.
Vsak naj pocne, kar hoce. Ce partner noce sprejeti preteklost, je pac njegov problem. Jaz osebno ne bi hodila z nekom, ki bi me imel za kur.bico, ker sem bila z veliko tipi…
Adijooooo siiii…. vse kar je nad 10 je nesprejemljivo…. Sej sexsaš z osebo ki jo ljubis, ne pa kr z nekom…. Pa ce se ze pri kom opeces se ti to ne more zgodit 36x…. Da pa sexsaš zgolj iz zabave vsakic z drugim je pa po moje ful bedno… Da se pa se pol hvalis s tem… pa kak ne ves imen vseh …. No to pove vse … Take punce se s tem samopotrujuejo.. vsaj tako mislijo… v resnici pa izpadejo kurbe…
Vazna je KVALITETA, ne kvantiteta!!!!!!!!!
sexygirl je ena redkih pametnih ženska na slovenskem!!!!!!! Več kot 10 dedcev imajo samo čistokrvne KURBE in PRASICE, ker drugega izraza ne zaslužijo. Tako so pametne, da mislijo, če imajo 20 dedcev, da to nihče ne opazi !!! Pa še kako opazijo !!! Potem pa naletijo na nekega bebca, ki se s takimi kurbami poroči, ker je tako slep, da popolnoma nič ne vidi, čeprav vsa okolica čivka kakšno kurbo je poročil.
Sicer pa mislim, da bi skoraj vse take babe morale k zdravniku, KER SE TAKO LAŽEJO, DA ŠE SAME SEBI VERJAMEJO !!! RES ŽALOSTNO. Narod, ki ima take babe res nima svetle prihodnosti !!! Udrihanje nazaj je popolnoma brezpredmetno, ker se zaradi tako pametnih bab absolutno nič ne sekiram. z zamero ali brez.
No, moja številka je 7 (stara 34 let)! Ampak nič ne obsojam tiste, ki ste jih imela mnogo več…..Mislim, da so lahko moški večji kurbirji, kot ženske kurbe, ker če ne bi bilo toliko zafrustriranih dedcev, ki mislijo, da lahko v vsako luknjo vtikajo, tudi ne bi bilo kurb. sicer pa vsaka čast kurbam, ki imajo dejansko tak naziv, saj so le dedci lahko tako neumni, da za sex plačujejo, medtem ko je takih žensk, ki bi plačevale zelo malo. Zato ženske, če že veliko menjate, glejte, da tudi dobro zaračunate.
Neumne niso tiste, ki so bile že z velikimi moškimi, neumni so tisti, ki to obsojajo. Kaj kdo s kom in kolikokrat počne je čisto njegova stvar. Če tako nanese in če človek takrat tako čuti se pač tako odloči. Sicer bi pa vse opomnila, ki mislijo, da bo kaj tiho ostalo, da se motijo, če ne prej se čez sedem let vse izve. In žalostno je, da okolica zaradi pestrega spolnega življenja neke matere potem obsoja njene otroke.
mene pa ne ganejo teli grajači, ki zmerjajo s kurbami vsepovprek. mislim, kdo je tukaj primitiven? mogoče so pa samo fouš, al kaj vem kaj?? pustite ljudi pri miru in če ste tako prepričani v svoj prav, nam razkrijte svojo izkušnjo…
se strinjam, seks je najlepši če se imata dva rada. so pa situacije in obdobja v življenju, ko narediš kaj drugačnega, ti pač tako takrat paše. zakaj bi me nekdo obsojal po tem? če nikomur nočem nič hudega in če nikogar ne prevaram…? življenje me je preko vseh mojih 12 izkušenj (resnih in neresnih vez) me je pripeljalo do super partnerja, prav tako s svojo preteklostjo. sedaj živiva v sedanjosti, predana in zvesta drug drugemu. ali ni to to, kar šteje?
Forum je zaprt za komentiranje.