Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek koliko moških

koliko moških

Ženske so dollgo prepričevali, da ne smemo sprostiti svoje spolnosti in si poželeti prav vsakega. Zato danes toliko neizkušenih nevest oz. žena. In pri 16 ženske ne vedo, kaj želimo od življenja, čeprav izgledamo pametnejše in zrelejše kot moškli. :))) Tudi pri 19 ne vemo, morda kakšne pri 21.
Še vedno velja miselnost, da je ženska, ki je imela več kot tri moške kurbiš. In če pogledaš nazaj po forumu, boš videl, da je priseganje na dva in zadnjega za celo življenje, pravzaprav plod dolgoletnega klestenja družbenega duha, ki malomoštvo preferira.
Dvomim pa, da imaš toliko izkušenj z ženskami, kot jih imam jaz, zato škoda besed.

Ali si premlad, prestar ali pa ne dojemaš kar se dogaja okoli tebe.

Kren, preberi kdaj kaj, pa boš videl da zadevo nesejo malce dalj kot cm od tvojega tiča. Lepo življenje.

stara 25, nobenga – bu, bu…
In me je sram. rada bi rekla, da je bil vsaj eden. Pravzaprav se vedno izogibam tej temi, če se govori v živo.

En drug nick: zakaj ne? v cem je problem?

Zakaj nisem našla fanta? Če bi vedela…
Mislim si, da verjetno zato, ker nisem ravno družaben tip človeka. Ne znajdem se v družbi. Fantov očitno ne zanimam.
Tisti, ki nagovarjajo vsako pa me ne zanimajo (ponavadi poročeni, ki letajo za maldimi).

Zaradi tega se ti ravno ni treba sekirat! Slej ko prej vsak najde sebi primernega, neboš verjela kako je to res!

En drug nick: vsa čast ti, da si se oglasila. Vsaj nisi nasedla množični histeriji, ki vlada na južni strani alp- neka malo zakasnela seksualna revolucija hehe…
V družbo pa le, na sok, kavo s sodelavkami, prijatelji, saj nobenemu ni treba nič pravit, povedala boš tistemu, ki mu boš hotela, ko mu boš hotela.
In mu boš, brez skrbi, veliko je še moških, ki gledajo še na kaj drugega, ne pa samo kam ga vtaknit..

Za tiste z večkratniki dvomestnih števil: upam, da niste iz manjšega kraja, saj vam bo še zmanjkalo moških…Sicer pa dober (slab) glas seže v deveto vas, Slovenija, brez zamere pa je itak ena sama velika vas…:o))))
Srečo pri vsem, kar že počnete.

Stara sm 22 let..nism mela se nobenga..pa ne da ne bi blo ponudb (kar bo zihr kdo napisu).

jaz sem tud šele pr 21 prvič
pa tud sem mela ponudbe že od srednje naprej in to precej
zakaj nisem – ker sem vedno naletela na kakšne kretenske tipe

popcorn,

toooo, javijam zate, za moje pojme krasno napisano

29/21, uf

7 pri 29. pa mi ni žal za nobenega.Ker sem takrat verjela da je tapravi. Nikoli nisem šla z nobenim tipom sam za eno noč. Ker sem pač tip človeka ki mora nekaj čutit da se z nekom lahk dol da. Sprašuješ za nasvet, kokliko. Mislim, da tega odgovora ne moreš dobit od nas. Vse smo iskale tapravega in večina nas je tudi verjela da je ta tisti tapravi. Pa ni bil. In tako smo šle naprej v novo zvezo…… Moj tapravi je 7 in z nijm sem 10 let. Upam da bom tudi ostala z njim. A nikoli ne moreš rečt 100%. Tako je pač življenje, nevem kakšna je moja usode in kam me bo pripeljajo življenje.

Sem imela eno staro sosedo, ki mi je vedno govorila – uživaj dokler si mlada, je že vedla zakaj. So se poročal čist mladi s prvim k je prišel mimo, pol pa je blo to to, dolgčas po moje. Probat moraš še kaj drugega, da potem ko pride pravi mimo, te ne mika več.

Eden in edini – za vedno upam. Stara sem pa 37.

Aja,potem si verjetno mislila,da moraš 3 probat,ne več.Se ti ne zdi da bo vsak delal kar bo sam hotel,če ni glih ornk prismojen.Zdej če men en reče,da sem jih premal obdelala, mene prou nč ne zanima,moja glava,moj telo,moje samospoštovanje.

Tudi jaz bi te, ampak za ta pravo pa v drugih vzorcih iščem in sem vedno iskal po takem sistemu 🙂 Pa našel tudi…

mogoče imaš pa prav….jaz sem vzela prvega …..

2, zdaj sem s tem tadrugim že 4 leta. In upam da za zmeraj 🙂
Ponudb je blo pa itak desetkrat več pa jih je še zmeraj.

stara sem pa 20.

Pri meni je ravno problem, ker sploh ni bilo še nobenih ponudb. Izjema so seveda poročeni tipi (ponavadi 30 let starejši), ki se slinijo okrog vsake mlade. Teh ne štejem, ker so mi fuj.
Res bi rada že imela kakega fanta (seveda pa ne spet vsakega samo, da bi imela).
prav zoprn občutek, da sem edina v tej starosti, ki še ni imela nikoli fanta.

en drug nick, ne se sekirat. prav gotovo nisi edina. sama poznam vsaj 2 punci, ki imata tam cca. 25, 26 in tudi še nista…

ma pri meni so bile ponudbe ampak recimo tud od kksnih zasedenih tipov..pa pol jaz cez to ne morm tud ce je tip ful dobr pa vse ampak vem da ma punco..ne morm.ne wem no al mam pa jaz res previsoka nacela…

Pri 27 letih tm okol 35. Ampak mislm, da sem do 20 leta prišla do 30.
No ja, poznam punce ki so prestopile magično 100:=0
Punce, ki pa do 25 še niste, pa mislim, da je čas da probate to stvar.

aaaaa ma sej ne morš verjet kakšno moraliziranje
in glih ženske najbolj obsojajo druge ženske

pač ljudje smo si različni, eni smo mal bolj avanturisti in si mal več upamo oz. nimamo teh predstav “eden in edini dokler naju smrt ne loči” –
saj s tem ni nič narobe, nasprotno to se mi zdi prav ok., za tiste pač, ki lahko tako živijo

ampak zakaj potem vi babe zafrustrirane in zelene ne morete razumeti, da obstajamo tudi ženske, ki se pač “enega in edinega” po določenem času naveličamo, ker pač spoznamo da to ni to, ali nas premami nekdo drug ali karkoli in nas NI STRAH oditi stran

se strinjam s popcornom; poznam kar nekaj žensk, zelo povprečnih bi rekla, ki so zagrabile prvega, ki je prišel mimo in se prilepile nanj kot pijavke, in čeprav npr. po 10 letih ugotavljajo, da je ta tip kreten, ne odidejo od njega, ker si ne upajo, folku pa bulaznijo o neki kvazi pravi ljubezni in da one so pa že niso kurbe, da bi kar menjavale tipe….. blaaaah

aja do svojega 28 mislim da jih je bilo kakšnih 15 seksualnih partnerjev, ostalih s katerimi sem dejtala, flirtala ipd. in s eni končalo v postelji se niti ne spomnim vseh, ampak mi ni za nobenega žal, kot je rekla Blondy od vsakega se nekaj naučiš, če nič drugega pa vsaj to, kakšnega moškega nočeš ob sebi 🙂

aja pa še to, tisti punci, ki pri 24 še ni imela tipa- s tem seveda ni nič narobe, če se ti zdi, da pač noben ni vreden, da bi se mu predala in čakaš na “pravega”
ampak…. lahko ti mladost mine v čakanju na “pravega” in na koncu se lahk še fajn zajebeš s tem “ta pravim”

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close