Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek koliko moških

koliko moških

Pa dobro sem ga naučila kako treba j…!

Zakaj Rugla ?Če sexam s 50 ali 80 moškimi,pa kaj.Jaz pri tem užiiivaam.Pa če znajo dobr sexat je to noro.UUaauu me že rajca.Si jo bom zdajle kar s prstkom na wcju.Popoldne me bo pa moj pošteno od zadaj.Komaj čakam.

Se strinjam s tabo. Res je vse bljek.
Najlažje se je porivat z vsakih, ki ti pride nasproti in se potem še hvaliti s tem. Bolno!!

No bilo jih je ravno prav, da sem tudi jaz prinesla nekaj izkusenj v zakon. Tistim pa, ki obsojajo in se zgrazajo pa – mogoce so lahko vesele, da so imele celo dva ali pa tri. Kaj ves ali je to res bila samo njihova volja :)))))

okrog 20- starost 27 let, zelo resnega tipa še nisem imela.., če upoštevamo to, se mi to zdi še malo…

uh, če bi pa tiste štela….včasih sem jih, zdaj bi jih bilo že okrog 300.

Izgleda, da jaz ne pašem sem. Nisem zakompleksana, pa tudi za luno nisem in …… Očitno dam več na moralne vrednote kot večina tukaj. Pri mojih 30-ih sem še vedno s prvim.
Po toči zvoniti je prepozno. Vsi smo krvavi pod kožo. Pregovor pravi, da je zvestoba pomanjkanje priložnosti. Jaz temi glasno oporekam. Priložnosti so bile in so še. Oba z možem neizmerno uživava in znava poskbeti,da plamen ne ugasne. Očitno sem imela srečo in dobila glavni dobitek že s prvim poiskusom.
Seveda se ob tem postavlja vprašanje: Ali je varanje lahko samo fizično ali tudi “umsko”?
Sem proti varanju, saj vem, da bi mene zelo prizadelo, če bi bila prevarana.
Sanjati pa je vsem dovoljeno, a ne?

Vendar kot že rečeno. Obljuba je zame sveta in zakon, oz.resna zveza mi veliko pomeni.

Pozdrav vsem v belih oblekah. Pa, da ne bo pomote. Nikogar ne blatim. Pač niste imele sreče prvič.
Čao.

Ti pa nisi kar tako.Le kje sem bil ko si bila “aktivna”?

saj jaz imam podobno razmišljanje; veliko bi mi pomenil resen in vredu fant.., ampak do sedaj še nisem imela te sreče.

saj mogoče pa sva bial kdaj “skupaj”; you never know:)

Zato se ti pa tudi ni treba z vsakim dol dat, ne?

daleč od tega…zdaj bom res dobro razmislila, preden bom šla s kom v posteljo…, se bo mogu zelo potrudit in počakat.

pametna punca :))) mene si je vsak tip zapomnil; tisti ki me je in tisti ki me ni ;))

Hehe, še posebej tisti, ki te ni…

V kot sobe je postavil oltarček za zahvaljevanje Vsevišnjem

In kaj gre to tebi v nos, če jih je iemla tolk? Punca je vsaj uživala življenje in s ebo imela česa spominjati. Povprečna Slovenka s ebo z leti spominjala le, kako je od 20 pedenala ena in istega dedca in mu kuhala govejo župo, ko je prišel pijan iz gostilne.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

..nad ženskami, ki so imele več kot 5 partnerjev.

Slovenska mentaliteta pač. Slovenci ne prenesejo, da je kdo drugačen in živi drugače od njih. Pa flozate o nekih boleznih…mislim, kaj nas imate za idiote, ali kaj? Ste že slišale za kondome?

Vse preveč je Slovenk, ki so prave cankarjanske matere; pri 20 s eobesijo na prvega dedca, ki pride mimo, samo da pobegnejo iz primarne razfukane družine; celo življenje živijo ob enem moškem, četudi niso zadovoljne z njim in vse to iz strahu, ker se sprašujejo: kaj pa če je to največ, kar lahko dobim..

Če prav je to statistika me ima da tvoj odgovor malo “korigiram”. Dejstvo je, da je zelo “verjetno”, da z dojemanjem nasprotnega spola nekaj ni v redu, če po prvih treh ali petih ne najde pravega moškega. Toda le kako gledajo ženske na nas moške, ki si lahko privoščimo plačanko kadarkoli in kolikorkoli hočemo? Kako le gledajo na to, če si kdo privošči leta zaporedoma vsak mesec vsaj eno? Poznam enega. Pa ne vprašaj za številke, je pa srečno poročen!

Ne vem, če je ravno tako. Moški imamo v mladih eltih pravico, da se malo zabavamo in skačemo iz cveta na cvet. zakaj ženske ne bi imele iste pravice? Naj uživajo; kje piše, da mora ženska takoj skati enega “resnega”, s katerim bo preživela celo življenje.

do sedaj enega (zdajšnjega fanta- skupaj skor 4 leta). upam, da bo pr tem tud ostalo!

kren, ti maš pa res hecne poglede na svet:)))

Zakaj pa misliš, da si moški lahko privoščite plačanko kadarkoli in kolikor hočete? A ti tolk zaslužiš al kako??? Da ti denar za plačanko recimo trikrat na teden nič ne pomeni v mesečnem proračunu?

Pa zakaj misliš, da bi ženskam potem denar pa predstavljal kake omejitve, če jih tebi ne bi?

Sploh pa, ženske si po moje, če niso preveč izbirčne, lahko dobijo tipa brez da ga plačajo.

In najboljša tvoja je bila pa tista, ko za tipa, ki si vsak mesec poišče drugo žensko, praviš, da je srečno poročen. Ja kaj pa tebi pomeni biti srečno poročen? Da je doma vsak dan skuhano in oprano in zlikano in da so zlata deca preskrbljena?? Meni osebno pomeni biti srečno poročen tudi to, da je v zakonu ljubezen in dober sex in da ni potrebe po varanju.

Kaj naj jaz rečem. Nikoli ga še nism z nobeno sral+nikoli še z nobeno hodil!! pri 24-ih letih.

pocas zacni ………

na hitr sem prebrala….naj popravim povprečje
8 let hodim in sem sedaj poročena s prvim in edinim moškim v zivljenju in ga ne zamenjam

lp

Srečen sem, da imam ženo še iz stare šole.
K spovedi do treba, k spovedi.

hmmmm nisem vsega bral, samo sem pa presenecen, sem mislil, da bodo stevilke vecje!!
SomeOne

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close