Koliko časa namenite športu, rekreaciji?
Jaz nisem naredil na njo takšnega učinka. :)[/quote]
Vidva sta res totalna imbecila, namesto da bi vsem emancipiranim ženam materam ljubicam in samskim luzerkam zaželela vse najboljše ob današnjem dnevu… Saj ne morem verjet, da sem lahko še bolj razočarana kot do konca no…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
Jaz nisem naredil na njo takšnega učinka. :)[/quote]
Vidva sta res totalna imbecila, namesto da bi vsem emancipiranim ženam materam ljubicam in samskim luzerkam zaželela vse najboljše ob današnjem dnevu… Saj ne morem verjet, da sem lahko še bolj razočarana kot do konca no…[/quote]
Pa res…Saj še ni prepozno.
Vsem ženskam v takšni in drugačni vlogi, pa še posebej razočaranim, podarjam lepo misel, ki vas naj spomni na to, kako pomembno vlogo imate v naših življenjih:
Lepa ženska ugaja očem, dobra ženska ugaja srcu. Prva je dragulj, druga je zaklad.
Hehe to pa verjamem, da te je sram povedat 🙂 :)[/quote]
Če sem mel pa kurčeve Mađare pred sabo. Oni kreteni so izplezal, jaz sem pa na zadnjem štantu v temi tipal. Pol pa un zekser zgoraj, k je tolk zavarovan “kt pr norcih” v temi plezat… ne bi glih. Potem sem pa zlezel prečko nazaj na edino polico v smeri (itak je vseh 100 metrov en sam jeben previs), pa sva s frendom bingljala tačke dol celo noč. Februarja.
Hehe to pa verjamem, da te je sram povedat 🙂 :)[/quote]
Če sem mel pa kurčeve Mađare pred sabo. Oni kreteni so izplezal, jaz sem pa na zadnjem štantu v temi tipal. Pol pa un zekser zgoraj, k je tolk zavarovan “kt pr norcih” v temi plezat… ne bi glih. Potem sem pa zlezel prečko nazaj na edino polico v smeri (itak je vseh 100 metrov en sam jeben previs), pa sva s frendom bingljala tačke dol celo noč. Februarja.[/quote]
O Bog ej…
A se še greš to? Alpinizem pa gore? Pa žena? Ej,kaj če bi se mi res malo spoznali p ašli kam…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Če sem mel pa kurčeve Mađare pred sabo. Oni kreteni so izplezal, jaz sem pa na zadnjem štantu v temi tipal. Pol pa un zekser zgoraj, k je tolk zavarovan “kt pr norcih” v temi plezat… ne bi glih. Potem sem pa zlezel prečko nazaj na edino polico v smeri (itak je vseh 100 metrov en sam jeben previs), pa sva s frendom bingljala tačke dol celo noč. Februarja.[/quote]
O Bog ej…
A se še greš to? Alpinizem pa gore? Pa žena? Ej,kaj če bi se mi res malo spoznali p ašli kam…[/quote]
Eh, zadnje leto sem plezal samo na plastiki in v plezališčih, zdaj imam pa še golferski komolec, tako da sem kot stara mama 🙂 Ene 15 let prepozno al pa ene 10 prezgodaj. 🙂 3 pamži… ne vem, kdaj bom lahko šel v hribe…
O Bog ej…
A se še greš to? Alpinizem pa gore? Pa žena? Ej,kaj če bi se mi res malo spoznali p ašli kam…[/quote]
Eh, zadnje leto sem plezal samo na plastiki in v plezališčih, zdaj imam pa še golferski komolec, tako da sem kot stara mama 🙂 Ene 15 let prepozno al pa ene 10 prezgodaj. 🙂 3 pamži… ne vem, kdaj bom lahko šel v hribe…[/quote]
Hm mrT… a maš kakega kolega, ki ma cajt, je po možnosti samski pa kako leto mlajši…
Če ne pa ti pazi otroke, pa naj gre žena z mano v gore… mam podobne izkušnje z bivakiranjem, ok ni bil februar, pa dalo se je noge stegnit– z nekom, ki je precenil svojo orientacijo. Ženske smo bolj pragmatične ali pač?
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]
Ej mrT, sja pa ja veš, če si sam plezal… kako je to… a ni mrzlo ponoči, če moraš zasilno bivakirat… saj ne rečem, zna bit romantično, mrzlo pa še vseeno… orientacijskih sposobnosti pa jaz nimam, to sva vedela preden sva šla, da jih pa nima on, sva pa izvedela šele po tem… (pa še potrjevala to nekajkrat, samo v malo blažji obliki)
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://www.ekartice.net/resource/picture/HolidayMothersDayUK/563fb6627d.jpg[/img]