Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Koliko časa namenite športu, rekreaciji?

Koliko časa namenite športu, rekreaciji?

Mogoče pa res. 🙂

Samo bi bilo treba prej preverit a se njegova teorija ujema s prakso. :))

Če sem prav prebrala med vrsticami, si moral prisilno bivakirat v Steni :)?

Jp, res je tako. Aja, poznam modele, ki naredijo 2500 km na mesec, pa so “rekreativci” 🙂
Pa… tisto na Jalovec je bil res samo poskus, kolk hitro se da. Drugače si v hribih vedno vzamem čas zanje 🙂 Še posebej, kadar moram bivakirat v severni triglavski (grrr…)[/quote]

Dekleta, Sadni se je tudi vrgel na šport, ko ga je punca pustila – intenzivno športa. Zakaj ta obsedenost s športnimi dejavnostmi?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne poznam Sadnega :).
Ampak ženske imamo rade moške, ki so za rekreacijo tudi, ko so v vezi. Lepo je it v gore sam, ampak it s partnerjem v gore je pa božansko. Zdaj pa, če ko pride v vezo, neha z rekreacijo, ja potem je pa problem: potem bi morala še naprej sama hodit okrog.

Intenzivni šport je samo kompenzacija za druge potrebe – fizične in psihične.

matjazko, jaz govorim o rekreaciji :). It na Škrlatico ni inteziven šport, razen, če res tečeš gor. Če pa porabiš cel dan za turo pa to ni neki intenzivno.

Ko boste imele 2 pamža in moža, ki mu je treba skuhati kosilo, boste športale v kuhinji, :)))

Matjazko, praviš, da je šport kompenzacija za…
Kaj je pa pisanje številnih postov na MON :)? Kompenzacija za?

Drugače pa, če prav te razumem: ženska je zato, da gospodinji? Pedena otrokom in možu? Kaj pa mož dela, če ona poskrbi za oba otroka in za moževo kosilo?

Intenzivni šport je samo kompenzacija za druge potrebe – fizične in psihične.[/quote]

Ronka

Tega nisem napisal, ampak si spredaj izpustila pridevnik INTENZIVNI. Zakaj? 🙂
To ni kompenzacija, to je želja z nasveti pomagati samskim dekletom. 😀

Jah, obveznosti so druge, ne moreš iti kolesarit ali se toliko posvečati svojim hobijem, če recimo otroci pridejo iz vrteca, pa je treba skuhati kosilo. To je prednost samoskosti in prednost, če nimaš otrok.

Matjazko, ne se izvijat in obračat teme na svoj mlin.
Jaz nikjer nsiem govorila o intenzivnem športu :).
Ha, ha, želja po pomoči, to ti pa verjamem :). Kompenzacija pa ja.
Nisi odgovoril kaj počne možek takrat, ko mu žena kosilo kuha in rihta otroka? Domenvam, da smatraš tako: ona rihta otroka, rihta moža, kaj pa on? On pa na MONu deli nasvete samskim dekletom :)?

Tega nisem napisal, ampak si spredaj izpustila pridevnik INTENZIVNI. Zakaj? 🙂
To ni kompenzacija, to je želja z nasveti pomagati samskim dekletom. 😀

Jah, obveznosti so druge, ne moreš iti kolesarit ali se toliko posvečati svojim hobijem, če recimo otroci pridejo iz vrteca, pa je treba skuhati kosilo. To je prednost samoskosti in prednost, če nimaš otrok.[/quote]

Ronka

Mene bi pobralo, če bi se zraven tebe “rekreiral”. 😀

Ronka

Kaj počen takrat? kako pa naj to vem, mogoče počasi srka hladno pivo za televizorjem, s katerim si mu prej postregla kto se spodobi za dobro ženo? :))

Pravijo, da nisi samski :), torej bi moral vedet.
Zdaj si napisal odgovor na to, zakaj je toliko samskih žensk :).
Če smo samske, gremo lahko po službi na aerorobiko, v hribe, na kolo, namesto, da to počnemo, kar si ti napisal :).

Kaj počen takrat? kako pa naj to vem, mogoče počasi srka hladno pivo za televizorjem, s katerim si mu prej postregla kto se spodobi za dobro ženo? :))[/quote]

Ronka, Matjažko še ni samski. Ko bom izvedela, katera je tista Švedinja, ji bom z veseljem prevedla vse njegove poste, da bo on lahko še več pomagal samskim dekletom in to ne samo preko foruma 🙂 🙂

Kaj počen takrat? kako pa naj to vem, mogoče počasi srka hladno pivo za televizorjem, s katerim si mu prej postregla kto se spodobi za dobro ženo? :))[/quote][/quote]

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Nekaj takega. V smislu načina življenja, ne rekreacije (z namenom, da je to zdravo) ne športa(ker je to popularno). Sice rpa če ravno se greš neko malo bolj zahtevno planinsvto, ki že meji na alpinizem (škrlatica), ni ravno nujno gledat rožic in živali, včasih zna bit tudi presneto trdo, še huje, kot če se učiš matematiko, pa nisi za to 🙂 🙂 pa nič manj lepo… sem kdaj bila s kom, saj niti en vem, če je bil samski ali ne, ampak da bi kaj drugega počela kot šla gor in dol, nama ni prišlo na misel, nama je bilo brez tega blazno lepo…

Jaz sem opustila vsako ukvarjnje s športom, ko svase razšla… razen kot sem rekla, kolesarjenje po lj… samo toliko… ko boš hotel spet vkalupljat praktične primere s svojimi teorijami… aja saj ne… cinizem spet…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Kate

Katenjka, moja pomoč se ne omejuje na nacionalnost, ampak samo na spol. :))))
Tudi tebi bi pomgal, če bi se bolj odprla, samo ti si pretd oreh zame. 😀

Ne glej na vse iz tako negativne perspektive, uspeh je že to, da si imela fanta! :)))

Mattias

Moja pa niti na spol niti na nacionalnost…

Si mi že pomagal in mi še boš, samo dopusti, da berem tvoje poste, so vseeno malo lažje čtivo kot npr. Jungove ali Trstenjakove knjige, enkrat sem imela enonjegovo knjigo v roki, priznam, res ni ravno čtivo za na plažo… bi bilo za primerjat s kakim učbenikom funkcionalne analize (matematičnim, d ane bo pomote), ko dva lista preštudiraš v dveh dneh… tretji dan pa ugotoviš, da še ne razumeš…

A ne da… Se tudi jaz čudim, da je tebi uspelo zapecat eno tako daleč… menda ker imajo pol leta polarno noč pa te ni dobro videla…

Kate

Kakšna vrste pomoči pa ti nudiš?

Ti pa se hitro predaš, malo pritiska in greš sama v podrejen položaj z belo zastavo v rokah? Premoč na bojišču? :))))))

Katenjka, tvoja intucija ni dobra, tako da spet, mogoče samo v razmislek, kje sem govoril o kakšni Švedinji? 😀 Sicer pa kdo pravi, da bi bil videz moj glavni adut? hahaha :)))

Mattias

Saj sem rekla, najprej se bom specializirala za prevajanje.

Hm ja, odvisno kdaj, včasih je to edino možno prav. Načeloma sem pa pridna in potrpežljiva, in nimam rada agresije, to pa res…

No saj vseeno… glavno da bo angleško razumela… predivedam, da počneš z njo kaj drugega kot jo učiš slovensko…

Ne prestavljam si, da bi lahko bilo kaj drugega.

Si skoraj trofla…:) Tu nekje….:)

Bolj tiste na ta male hribčke…:)
Rabil bi nekaj časa, da dobim nazaj kondicijo.

Eni pa imajo res srečo…:)
Tako na daljavo zgleda vse bolj idealno….Ko imaš drugega dovolj, pa enostavno izklopiš računalnik…:)

Zdaj ne vem..Lahko je zato, ker ga preslabo poznaš ali pa zato, ker ga predobro poznaš…:)

Zdaj ne vem..Lahko je zato, ker ga preslabo poznaš ali pa zato, ker ga predobro poznaš…:)[/quote]
Dovolj ga poznam. Kaj misliš, zakaj ni svoje fotke poslal? Ker je nesamozavesten ali ker ni lep?

Katalena

Klinopisov.

Pri sebi? Ni dvoma, mirodajna kot božji molek si. 🙂 Lahko bi se potegovala za pacifistično usnjeno medaljo. 😀

Hehehe…. :))) Šah igrava na dolge proge, znaš? Bi se lahko pridružila, če si vešča urnega prestavljanja kmetov po šahovskem polju.

Heheh 😀 :))) Ne vem, kaj se tebi vse plete po glavi, ker si veliko prestavljaš, predvidevaš in ugibaš. To ti je celo malo zaškodilo. Raje se izogibaj temu, sem v skrbeh za tvoje zdravje in obsedenostjo ugibanja. :))

Zdaj ne vem..Lahko je zato, ker ga preslabo poznaš ali pa zato, ker ga predobro poznaš…:)[/quote]
Dovolj ga poznam. Kaj misliš, zakaj ni svoje fotke poslal? Ker je nesamozavesten ali ker ni lep?[/quote]
Mogoče mu Photoshop ni delal, pa mu ni uspelo retuširanje…:)

Če bi bil samozavesten, se ne bi oziral na videz.
Ti bi pa njemu poslala svojo, če bi on tebi tvojo ?

Dovolj ga poznam. Kaj misliš, zakaj ni svoje fotke poslal? Ker je nesamozavesten ali ker ni lep?[/quote]
Mogoče mu Photoshop ni delal, pa mu ni uspelo retuširanje…:)

Če bi bil samozavesten, se ne bi oziral na videz.
Ti bi pa njemu poslala svojo, če bi on tebi tvojo ?[/quote]

Ne vem, kaj bi ona z mojo sliko, zakaj jo rabi, za vizualno stimulacijo? 😀
Ji pa pošlji ti svojo, mogoče bo enak učinek. :)))

Mogoče piše knjigo o tebi….:)

Jaz nisem naredil na njo takšnega učinka. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close