Koliko časa namenite športu, rekreaciji?
Brez športa sem, kot da ne obstajam. Pa ne pretiravam z njim. Nekaj ur na teden, poleti malo več, kot pozimi, aktiven pa čez vso leto.
To, kar se tebi zdi, pa se ti samo zdi. 🙂
Prave rekreacije, to je res na polno, ene 4-6 ur na teden čez zimo. Poleti kako urco več.
Športu nič, ker ga v tem smislu ne maram. Rada pa imam hribe. Vsak dan jih gledam. Če se bi našel kdo, ki bi mi pomagal se spravit kam… samo to je mission impossible…
Drugače pa do ene ure s kolesom, samo to ni šport niti rekreacija ampak izogibanje lpp-ju.
Saj bi rada popravila statistiko, res…
Ronka, kdaj greva na Škrlatico 🙂 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
Se sprašujem, če potem ne bi sčasoma dobila občutka, da te sili v nekaj.
Ker, če zdaj v tebi ni nekega vzgiba po športu, ga tudi nek moški ne bo v tebi ustvaril. [/quote]
Ne ne glej, res imam rada gore, in gor it in tja prit in bit tam… Saj z Ronko bova šli pa bova fotke dali gor 🙂 🙂
Nimam pa rada športa v smislu nekih dosežkov…no verjetno,ker nisem dobra v tem, (po pravici)
Pa raje imam vzdržljivostne športe kot pa eksplozivne na moč…
Kolesarjenje tudi, samo problem je v tem, ker za neko resno kolesarjenje moraš vzdrževat neko kondicijo, jaz pa že vso zimo čučam med štirimi stenami ali tu ali v mb…
Lepopojdipeš… (Ljubljanski potniški promet 🙂 :))
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Lih kar si izgubila pike big time.
Damn. Ne maraš športa: si komot. Komot ljudje ne znajo nič potrpet… Smo že tam. Broken.
Začni vsaj kvihtat. To ni nič resnega in je prav zaprav za lenivce.
Aja, Škrlatica ima zelo dooolg in duhamoren pristop za tistih par zračnih metrov proti koncu. Predlagam vama Jalovec, ki je za moje pojme najlepši hrib pri nas. Na začetku koluarja levo, najdeta staro italiansko ferrato (slišal sem, da je obnovljena), pa gor do skrajnega roba in nato nad ozebnik. Potem pa standardno na vrh. Dol pa po drugi strani.
Mejta enega s seboj, ki je to že šel, ker se da na vrhu travnika izgubit…
Katenjka, je po mojem mislila, da ne mara športa v smislu tekmovalnosti. Tudi jaz nimam rada tekem. Tudi zase bi lahko potem rekla, da se ne ukvarjam s športom, ampak le z rekreacijo :).
Če hodi pa v gore je pa to tudi prijetna rekreacija. In če bi šla na Škrlatico, verjamem, da ima nekaj kondicije. Sicer še nisem bila gor, ampak vem pa, da je bolj zahtevna kot Triglav.
Lih kar si izgubila pike big time.
Damn. Ne maraš športa: si komot. Komot ljudje ne znajo nič potrpet… Smo že tam. Broken.
Začni vsaj kvihtat. To ni nič resnega in je prav zaprav za lenivce.
Aja, Škrlatica ima zelo dooolg in duhamoren pristop za tistih par zračnih metrov proti koncu. Predlagam vama Jalovec, ki je za moje pojme najlepši hrib pri nas. Na začetku koluarja levo, najdeta staro italiansko ferrato (slišal sem, da je obnovljena), pa gor do skrajnega roba in nato nad ozebnik. Potem pa standardno na vrh. Dol pa po drugi strani.
Mejta enega s seboj, ki je to že šel, ker se da na vrhu travnika izgubit…[/quote]
Špot v smislu tekmovalnosti?
Ko mi nekdo omeni šport sploh ne pomislim na tekmovanje. Tekma je nekaj čisto drugega. Seveda se šport in tekmovanje prekrivata, ampak je šport veliko širša dejavnost.
Meje so zabrisane, ker so profiji preveč usmerjeni, amaterji pa preveč zagnani. Potem pa imamo tako situacijo, kot se mi je zgodila pred časom, ko sva s sosedom, profesionalnim rokometašem, šla na mal s kolesom, pa se je mož tako psihično in fizično izmozgal, da sva morala pavzirat. Al pa laufanje čez golovec in nazaj: Neimenovan frend (znan profi košarkaš) 45 minut, brat od moje žene pa 38… Ne vem, jaz sem enkrat šel laufat s frendom na ta famozni Jalovec poleti, pa sva gor rabla 3:30, dol pa 1:55. Do sedaj še nisem slišal, da bi kera budala to naredila hitreje 😉
Kakšna je razlika med športnikom in rekreativcem?
Meja šport in rekreacija? Ne vem, je zelo relativna.
Sicer pa je tako: tvoj rezultat je na Jalovec je res odličen, kar neverjeten. Ampak nekdo drug bo pa rekel, da je hud športnik, ker bo porabil ‘samo’ dva dni za Triglav :).
Nekdo reče, da veliko kolesari pa naredi 500km na leto :), drug pa pravi, da malo pa naredi 2500km na leto :).
Tako, da govorit kaj je veliko, kaj je malo, kaj je šport, kaj rekreacija, to je težko. Ker ima vsak svoje poglede.
Forum je zaprt za komentiranje.