Ko zenska osvaja…
So osebki, ki pišejo tu gor že zelo dolgo časa, o teh si človek ustvari neko mnenje, marihuanca pa je kar nekaj zabluzil in v nobenem postu nisem bila do njega obsojajoča itd.[/quote]
Boli me k… za tvoje mneje, ki si ga ustvarjaš o sodelujočih na forumu. Nima nobene veze s tem ali ti poznaš človeka ali ne. Javkali si da te on ne pozna. Torej koga pa ti poznaš, da si drzneš pisat o drugih?[/quote]
Nesramen si in to povsem brez potrebe. Ti nisem nič dolžna, še manj kriva. Prosim, da se delaš, da ne obstajam.
Zadeva ni tako zapletena, kot jo želiš prikazati, saj je tvoj namen zagovarjati svoje trenutno stanje. S čimer ni nič narobe.
Stvar je v tem, ko enkrat izpolnjuješ opisane pogoje, se hkrati pojavi želja po osamosvojitvi, saj ti samostojno življenje potrjuje tvoji lastni samopodobi o odgovornem in zrelem človeku, ki jo le preko samostojnega življenja lahko v polnosti realiziraš in živiš.
Odhod na svoje je ena izmed stresnejših situacij in zrel človek želi sebi dokazati, da je tega sposoben in se s tem izzivom uspešno soočiti. Torej, da dokažeš sebi in ne drugim, kot si sam omenjal.
Če pa tega vzgiba nimaš v sebi, pa seveda ne čutiš želje tega dokazovati in se sprašuješ čemu bi. Zaradi drugih res ne.[/quote]
To si ti izpeljal tako ker tako želiš videt…. jaz nikjer ne morem prebrati da ima čustvena zrelost karkoli z samostojnim prebivanjem….. da je to NUJNI pogoj da dosežeš ti. čustveno zrelost…. morda je lahko pri komu takšen stranski učinek ne pa nujni pogoj…. poznam tudi čustveno totalno nezrele osebke pri 40tih ki živijo na svojem 🙂
To ni vzajemno!
Oh kolk si duhovit NOT. Za vikend si bil 7 ur pod slapom v samem središču jošk, brez da bi poskrbela še za tvojega oneta… in zdaj ti meni govoriš, kaj in kako?:))) Da ne bom počla od smeha. Ne potrebujem tekmovanja. Ti se moraš truditi, da ga namočiš:))).[/quote]
Hahaha… Glej jo glej, nisem vedel, da si se bolj hard core od mene, lol. Ves kaksna romantika je to bila? Glava med joski, seksi zgodbice, sama v gozdu. Pa prvi zmenek, lol. Samo nisem jaz tako easy, punca draga. Sploh pa se sparam, da bom za vikend 100%. Saj ves…, da ne bom strasil z mehko kuhano kranjsko klobaso, lol.
Oh kolk si duhovit NOT. Za vikend si bil 7 ur pod slapom v samem središču jošk, brez da bi poskrbela še za tvojega oneta… in zdaj ti meni govoriš, kaj in kako?:))) Da ne bom počla od smeha. Ne potrebujem tekmovanja. Ti se moraš truditi, da ga namočiš:))).[/quote]
Hahaha… Glej jo glej, nisem vedel, da si se bolj hard core od mene, lol. Ves kaksna romantika je to bila? Glava med joski, seksi zgodbice, sama v gozdu. Pa prvi zmenek, lol. Samo nisem jaz tako easy, punca draga. Sploh pa se sparam, da bom za vikend 100%. Saj ves…, da ne bom strasil z mehko kuhano kranjsko klobaso, lol.[/quote]
Nisi več med mladimi in se moraš šparati vsaj 1 teden:). Omg, to je res frka. Sploh ne moreš zadovoljiti povprečne ženske, ki bi 2x na teden. Ful si romantičen ja. Žensko potolažiš z zgodbicami, ker ti “junak” ne dopušča več akcije. Raje podrobnosti zadrži zase, ker zdaj je kar je…lahko bi te klicali mlahava klobasa:)).
Hahaha… Glej jo glej, nisem vedel, da si se bolj hard core od mene, lol. Ves kaksna romantika je to bila? Glava med joski, seksi zgodbice, sama v gozdu. Pa prvi zmenek, lol. Samo nisem jaz tako easy, punca draga. Sploh pa se sparam, da bom za vikend 100%. Saj ves…, da ne bom strasil z mehko kuhano kranjsko klobaso, lol.[/quote]
Nisi več med mladimi in se moraš šparati vsaj 1 teden:). Omg, to je res frka. Sploh ne moreš zadovoljiti povprečne ženske, ki bi 2x na teden. Ful si romantičen ja. Žensko potolažiš z zgodbicami, ker ti “junak” ne dopušča več akcije. Raje podrobnosti zadrži zase, ker zdaj je kar je…lahko bi te klicali mlahava klobasa:)).[/quote]
Goldfisheva, bi se ti že odločila enkrat. Daterja zafrkavaš, ker ni na prvem dejtu namočil, po drugi strani strani ti pa spet ni prav, če to naredi. Kaj naj bi po tvoje moški naredili?
Razumemo, leta so tukaj, kondicije ni, ženska verjetno tudi ni bog ve kaj, da bi klobaso spravila po konci. Ne bi si želel teh težav. 🙂
Nisi več med mladimi in se moraš šparati vsaj 1 teden:). Omg, to je res frka. Sploh ne moreš zadovoljiti povprečne ženske, ki bi 2x na teden. Ful si romantičen ja. Žensko potolažiš z zgodbicami, ker ti “junak” ne dopušča več akcije. Raje podrobnosti zadrži zase, ker zdaj je kar je…lahko bi te klicali mlahava klobasa:)).[/quote]
Goldfisheva, bi se ti že odločila enkrat. Daterja zafrkavaš, ker ni na prvem dejtu namočil, po drugi strani strani ti pa spet ni prav, če to naredi. Kaj naj bi po tvoje moški naredili?[/quote]
Za druge, namesto drugih se pa res ne mislim odločati. V tem trenutku se gre za princip. Če Dater sebe označuje in vidi v podobi osvajalca za honeymoon seanse, kar pomeni, da ga strasti noči izžamejo do konca, celo do te mere, da se nikoli več ne vrne…potem naj bo dec do konca in ženski nudi užitek kot se šika. Kaj zdaj neko polovičarstvo in šparanje. To bo počel ob dnevih počitka, ko bo zbiral moči za naslednji naskok. V bistvu tip sploh ne (z)more:)).
Razumemo, leta so tukaj, kondicije ni, ženska verjetno tudi ni bog ve kaj, da bi klobaso spravila po konci. Ne bi si želel teh težav. :)[/quote]
Je vsaj ni pobral iz portala, tako kot ti svojo. Tam znajo bit res grde :D[/quote]
Znajo bit. Se jim težko izogneš? :))
Forum je zaprt za komentiranje.