Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ko zenska osvaja…

Ko zenska osvaja…

Dolgočasen si…tut 1x na teden ne gre:))). Shit ej, nisem vedla, da je tolk kriza.[/quote]
Ves da ti bom pustil veselje. Ti si kar daj duska, lol.

Punce s katerimi grem na honeymoon mi obicajno nekaj pomenijo. Ta pa mi pomeni se malekost vec. In ko do katere vec cutim, mi z drugimi ni kaj prevec za poceti. Klobasa je bila cista zajebancija. Ampak nic hudega, ce te je razveselila, lol. 😉

Seveda ja, čisto si se spozabil, a ne. Meni je vseeno, ampak zdaj boš težko kogarkoli prepričal, da nimaš 10 dni mlahavega in en dan od prilike dobro stoječega. Pazi to…tebi punce običajno nekaj pomenijo:)). Raje nehaj.

Kot bi vrgla kost, da naj ti dokaže. Res je recesija.[/quote]

Izhajaš iz sebe, zato projeciraš. Če me tako močno spremljaš, bi lahko vsaj malo spoznal, da nisem v recesiji.[/quote]

Saj ti verjamem, kot verjamem v zlato ribico in izpolnitev želja.

Izhajaš iz sebe, zato projeciraš. Če me tako močno spremljaš, bi lahko vsaj malo spoznal, da nisem v recesiji.[/quote]

Saj ti verjamem, kot verjamem v zlato ribico in izpolnitev želja.[/quote]

…in Božička in zobno vilo…verjameš svoji mami?

Tale Lepolaska mi postaja vedno bolj všeč 😀

Kolega pravi, da mi je ta najboljsa v zadnjem letu. Kar mene caka cez par dni… je vecini nepredstavljivo. Honeymoon extraordinair. In moj curak mi je na sreco zadnja skrb, lol.

A bos v depresijo padla?? lol

ja, paraliza penisa :)))))) ne se sekirat stari. še zmeri ga lahko med dve dilce privešeš, pa gasa…. sam luč ugasni, da ne bo punca vidla.

Tebe čaka, meni je na razpolago. Na tvojem mestu plehkosti duha ne bi razglašala kot nekaj nepredstavljivega oz. nedosegljivega.

Vse nepotešene, zafustrirane, namazane, pa še vedno nikakve. Kaj jim delaš kolega, haha

[/quote]
Mas huda domisljija, so pred leti rekli v eni reklami. 🙂

Nic bat. Ne bom kaj ekstra povedal. Resnice forum ne bi prenesel. Kaj vse punce ne pocno, ko si nekoga zares zelijo. 😉

We we we, ne dobimo seksat, ti prasec pa dobiš. Nič ti ne zavidamo, prav nič…

😀

ti maš tako nesrečo, da dobivaš same take, ki niso bogvekaj da ti ga ne morejo spravit pokonci, ko ti ga že pol ure vlečejo, ane 🙂 haaahaha[/quote]
Vidiš, ko ne prebereš vsega, ampak samo tisto, kar ti je domače. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ti maš tako nesrečo, da dobivaš same take, ki niso bogvekaj da ti ga ne morejo spravit pokonci, ko ti ga že pol ure vlečejo, ane 🙂 haaahaha[/quote]
Vidiš, ko ne prebereš vsega, ampak samo tisto, kar ti je domače. ;)[/quote]
Še ženska te owna. Baaaad 😀

Mimogrede, ona mi je bila inspiracija za temo. Ko zenska osvaja…
Zaradi mene se bo jutri preselila v drugo stanovanje. Da nama bo bolj udobno. That’s right! 😉

Vidiš, ko ne prebereš vsega, ampak samo tisto, kar ti je domače. ;)[/quote]
Še ženska te owna. Baaaad :D[/quote]
Kaj češ, je že pametna. Takim je dovoljeno. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Lovec – po mojem v sodobnem svetu pomeni, da poskrbi za močan finančni steber družine, da sprejema pravilne odločitve o investicijah, porabi ipd., da zna zorganizirat kakšen zanimiv dan/vikend/dopust, da poskrbi za tipične “moške” stvari pri hiši/stanovanju ipd.

Včasih je moški zadovoljeval potrebe svoje družine s tem, da je ulovil plen, uredil svoji družini prebivališče in branil svojo družino pred sovražniki. Ta plen je sedaj postal denar, glede bivališča so stvari ostale enake, sovražnikov pa je sedaj bistveno manj…

Lovec ni nikdar bil simbol za neotesanega, grobega, nespoštljivega in neinteligentnega moškega. Najboljši lovec je pretkan, inteligenten, spreten in spoštljiv do svojega plena.

Še bi se dalo na to temo…

Kaj pa vem, če jih je bistveno manj. So pa v drugačni obliki. V obliki ljubimcev. 🙂
Če nisi dovolj dober in sposoben lovec, se hitro pretihotapijo na tvoje ozemlje. Pa še težje z njimi opraviš, ker niso tako očitni. 🙂

No ja včasih so pač ženske ujeli in jih odpeljali kot vojni plen, sedaj gre zadeva tako kot si napisal 🙂

Po vsem razlaganju na dolgo in široko, kot je brati, pa se še niso osvojili, tale zmaga.

Pri nas je šlo takole: pogledi, so se noge tresle, pogledi, brez velikih besed, potem prikaz in se je slučajno tudi tam znašel, ko je vedel, da se bom prikazala, potem še globlji pogledi, noge še niso odpovedale, pol sva se začela kar tako pozdravljat sama od sebe, pol je sam od sebe padel kakšen kako si in je padel na drugi strani od smeha dol, no pol ni več samo mimo hodil, pa se je ustavil, no pol mu to ustavljanje ni blo dovolj, je pa na kofe povabil, ker je med ustavljanjem ujel, da me 14 dni ne bo in pol se pride mimo grede tudi do telefonske številke, torej do konretnosti s kavo vred. Tako nedolžno pogledano in nič povedano, da je kar res osvojeno.

Če bi tako osvajala kot je bilo tu prebrati, bi na kavo še čakala ali jo nedočakala.

Je pa res, da sta riganje in prdenje moteča, v kolikor ti ne uide. Ker to pač ni seksi ali poželjivo vredno si zapomniti. Čeprav organizem deluje samoumevno in se mu ni potrebno opravičevat. Al kam so že zavili pri osvajanju. Pa tja do Afrike, kjer osvajanja sploh ne poznajo. In nimaš teženj potem niti z osvajanjem. In te mine.

p.s. ko Robi pravi: “Naj se ženske potrudijo, če hočejo moškega. Če ne, pa naj bodo samske. :)”
Sem se odločila za slednje, pa očitno ne znam osvajati tako pogledno, da me kdo ne bi imel za mar. Da sem se celo odločila, da bom samo na pravem mestu ob pravem času, potem bo pa že ulovil tisti pravi trnk. Ni pravice, ko se nekateri tako trudijo, pa niti tarkat ne dosežejo svojega zastavljenega cilja, tudi pri osvajanju.

Zato je pravilno, da ljudje veste, da pri ljubezni ni pravila, kot ga ni pri kuhanju. Zato odlični recepti ostanejo skriti. In je lahko še tako na veliko razpravljate, da ugotovite, da za prave stvari ni potrebno veliko besed.

Zato bi me zanimalo, kako je Robi mislil, da se mora ženska potruditi za moškega, ker naj bo drugače kar samska. Po takšnem nekatere to celo verjamejo, če življenje kako drugače ne poskrbi. In potem človek že sam ve, da nek odnos ni samoumeven in je pač potreben določen trud, tudi ponovno osvajanje, če je že to tematika. Ker pa nič samoumevno, ko enkrat nekaj imaš, potem lahko spustiš vse štiri od sebe.

Meni je samoumevno, da se je za nek odnos potrebno potruditi. In isto velja že za osvajanje.
Če ženska samo pričakuje, da se bodo moški okoli nje zbirali in sami prevzeli vso iniciativo, potem dobim asociacijo na neko arogantno ali samovšečno žensko, ki pričakuje, da se bo samo moški trudil, ker je ona že bolj ali manj popolna. 🙂
In takšen način razmišljanja se v odnosu ne obnese, zato je bolje biti samski.

Oprosti Robi, ne razumem! Samoumevnosti.

Verjamem zato, da ti misliš, da sem se tako odločila. Ker se s takšno energijo ne bi želela ukarjati. Ker eden umre, tudi fizično, ne maram pa, da od živega ni nič. Zato me občutek ni niti varal, kako je moderatorstvo peljalo teme na večih forumih.

p.s. kjub umrlemu, sem po sedmih letih začela zaupati. Med katere ne pustim tebe.Primožu že, ker ni na glavo padel včeraj. Pa nisem rekla niti, da me Primož podpira. Moje mneje je jasno.

Še vedno samoumevnosti nikdar ne bom razumela! In je nikdar tudi ne bom dala, niti, ko bom komu všeč, ker si tako glasen.

Kako ti sploh pade na pamet, da si lahko samoumeven? Sam si si kriv!

Vsak ima marsikaj, kar mu je samoumevno. In vsak ima za to svoje razloge.

Za začetek nehaj gledati te filme na yt, ker kot prvo so plod nekih gurujev, ki jim menda nekoč ni šlo pri ženskah, pa so se po dolgih letih končno tega naučili in potem mislijo, da so prijeli boga za jajca in kot drugo, izkrivljajo resnico. Da pristopajo le možače… neka punca, ki je k meni pristopila sredi mesta, je bila vse prej kot možača.

Za začetek nehaj gledati te filme na yt, ker kot prvo so plod nekih gurujev, ki jim menda nekoč ni šlo pri ženskah, pa so se po dolgih letih končno tega naučili in potem mislijo, da so prijeli boga za jajca in kot drugo, izkrivljajo resnico. Da pristopajo le možače… neka punca, ki je k meni pristopila sredi mesta, je bila vse prej kot možača.[/quote]
Ni bil noben guru to, čist preprost model. Home made video, v bistvu bolj vlog, v špajzi posnet z mobitelom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close