Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ko zenska osvaja…

Ko zenska osvaja…

je zastavonoša, ne samo primer ☺

če bi danes babe čakale na osvajanje tipov, bi vse umrle device… novodobni smrklji so pač nesposobni na vseh področjih – slovenske matere pa so dosegle svoj namen in redijo doma 30-letne gliste, ki niso sposobne poskrbet niti same zase.. imam 2 35-letna znanca, ki hodita s 50-letnicami, ampak samo s šeficami in direktoricami… včasih so se prodajale ženske, danes je to domena “moških”. če gre 5x/leto lahko “brezplačno” na maldive, se že pomatra in malo zamiži za tisti en ka.vs na reden. v službi izpolnjuje formularje, uro ima pa v vrednosti svoje letne plače.

jst priznam, da nisem sposobna provajdat toliko da bi vzdrževala en tak mozolj… raje pecam dedce, ki se znajo sami v red spravit, ker mati še nisem. 🙂 do zdaj so še vsi “padli”, če si pa o meni kdo misli, da “nimam pojma” oz. da sem možača, mi dol visi -ker imam točno tisto, kar sem hotela 🙂

Ljudje imajo itak napačno predstavo o tem, kaj je možača. Možača zajema le karakter ženske, ki včasih spominja na obnašanje/razmišljanje moškega. To pa še ne pomeni, da je taka ženska vizualno kaj drugačna oziroma manj privlačna na pogled.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bravo, dobla si ku.rce brez hrbtenice (pa ne v kur.cu) 😛

Dol pa ti zaenkrat verjetno še ne visi… vsaj glede na leta… bo pa ti, še prekmalu 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ja kaj je, hotele ste emancipacijo, imejte jo. Tudi moški imamo pravico biti, kakšni nam paše, ne kakšni si ve želite, da naj bi bili.

Ojoj, nisi še mati? Grozno, kaj neki čakaš? 😀
Pecanje dedcev ni ravno dober pogoj za materinstvo, ki rabi ustaljenost in posvečenost družini, prej za staknit spolno bolezen! 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Smešno, ko tele revce nekaj palamudijo, da morajo biti moški lovci, kot da smo v kameni dobi. Če so že kje kakšni ostanki lovcev, to zagotovo niso dedci po predstavah takšnih tepk, kot je na primer goldfisheva. Lovec zagotovo ne bo doma copatar, ki ga bo baba komandirala. Lovec iz kamene dobe babo doma premlati, če ji kaj ni prav. Če je vse v redu, jo pa nalomi za naslednjič, ko ne bo. Lovci so tisti, zaradi katerih so zavetišča polna. Njih so pa polne črne kronike . Tele trape si domišljajo, da jih bo zapecal jamski človek, ki bo doma potem njihov feminizem prenašal. Moški lovci, ja. Bi ve videle lovce, ko bi letele dol po štengah z glavo naprej!

Ne razumeš dobro ti žensk. :)) Po odejo divjak in ne v pesteh! 😀

Tudi divjaka v postelji je treba znat zdržat. Bi monovke začele kmalu tenko piskat.

Nasprotno, tiste, ki so sedaj malce napete, bi bile pomirjene, lačne nahranjene, žejne odžejane, nemirne pomirjene, nesrečne osrečene… 🙂

jasno… vsi imajo pravico bit razvajeni smrklji, nesposobni skrbet zase in viset mamici na joški do 45-ega leta. to je celo značilno za slovenske jokice 🙂 in glih to je štos – nisem “dobila” tipov prez hrbtenice. prviče tipov ne “dobiš”, ampak si jih zaslužiš, in drugič se je šlo v glavnem zmeraj za nadpovprečne moške – po inteligenci, obnašanju (in plači tudi – ker so znali poskrbet zase). moškemu, ki ima 5-mestno številko incoma na mesec (na račun lastnih sposobnosti, ne bogatega strica) ob sebi ne bo prenašal take kure, kot imate vi očitno izkušnje z njimi 🙂 jim ni treba in definitivno to niso moški, ki bi se jih dalo zmanipulirat.

eni še vedno mislite, da je seks dober ko je ženska tiho 😀 ni čudno, da je 3/4 žensk depresivnih, če pa ne morejo najt dedca, ki bi jih nažgal tako da BI piskale

5 mestni mesečni income ima ravno nekje 1000 ljudi v Sloveniji….. od tega jih je 90% starejših od 40 let….

Verjetnost da je 2x letna punca, zahaklala ne samo enega ampak par takih je skorajda nična in se poviša le če si na klic…..

Torej o čem točno ti sanjaš mi povej?

To da so tipi razneženi ”vsi” vemo, ampak točno to ”ste” ženske želele skozi zgodovino….. hotle ste več pravic, več onega, več ”emancipacije” več moči, zdaj jo imate, pa včasih nekatere sploh ne vedo kaj bi z njo…
Ampak da s(m)o tipi poženščeni se morate zahvalit PREDVSEM lastnim sorojakinjam ženskam ki so mame….. ki producirajo takšne tipe…. pa do določene mere tudi fotrom, ki jih boli K…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

nimam pojma kaj naj bi to pomenilo…

niso VSI imeli samo velike plače, pri drugih so bile tudi druge kvalitete v igri. sicer pa ne vem, zakaj misliš da to ni možno 🙂 tak moški ne pogleda zakompleksane ženske, samozavestno pa ja… od tega denarja nisem imela “nič”, misliš da moški niso naveličani keš pi*k, ki se lepijo samo na denar in da jim ne paše “samo” da se imajo fajn, da se dobiš enostavno za dober seks, daš lupčka brez nakita in dragih večerij? (verjamem, da ti to ni znano 😀 ) mene zanima karizma, fakt, da ima dec jajca, da si upa, kvaliteten čas z njim in da mi ve še kaj drugega povedat kot to da je trenutno SP v fuzbalu, ne pa nakit in drage počitnice……..

kaj “ženske hočejo” nimam pojma, to veste vi boljše, verjetn izhaja vedenje iz nasvetov mens healtha in priročnikov, zadar česar tud jokate, da dobivate same manipulativne prasičke 🙂 I’m so sorry 4 you… 🙂 vem pa kaj JAZ hočem in to se ne sklada z nobeno od idej “kakšne so ženske” ki jih tu prebiram… 🙂 pač oddajaš napačne signale, jbga. normalne ne slišijo te frekvence.

nimam pojma kaj naj bi to pomenilo…

niso VSI imeli samo velike plače, pri drugih so bile tudi druge kvalitete v igri. sicer pa ne vem, zakaj misliš da to ni možno 🙂 tak moški ne pogleda zakompleksane ženske, samozavestno pa ja… od tega denarja nisem imela “nič”, misliš da moški niso naveličani keš pi*k, ki se lepijo samo na denar in da jim ne paše “samo” da se imajo fajn, da se dobiš enostavno za dober seks, daš lupčka brez nakita in dragih večerij? (verjamem, da ti to ni znano 😀 ) mene zanima karizma, fakt, da ima dec jajca, da si upa, kvaliteten čas z njim in da mi ve še kaj drugega povedat kot to da je trenutno SP v fuzbalu, ne pa nakit in drage počitnice……..

kaj “ženske hočejo” nimam pojma, to veste vi boljše, verjetn izhaja vedenje iz nasvetov mens healtha in priročnikov, zadar česar tud jokate, da dobivate same manipulativne prasičke 🙂 I’m so sorry 4 you… 🙂 vem pa kaj JAZ hočem in to se ne sklada z nobeno od idej “kakšne so ženske” ki jih tu prebiram… 🙂 pač oddajaš napačne signale, jbga. normalne ne slišijo te frekvence.[/quote]

2x letna pomeni 20 in nekaj letna…. osebno bi vsaj pričakoval da puncač rpa samozavest iz visoke razgledanosti….

Pojdi korak naprej iz kamene dobe in lovca jemlji kot prispodobo. Nisem mislila dobesedno na agresivno, podivjano, neukrotljivo podobo moškega brez empatije in poznavanja čustvene inteligence. Od kamene dobe je minilo veliko časa, marsikaj se je spremenilo v odnosu moški-ženska. Še vseeno se mi zdi primerno, da moški ohrani funkcijo osvajalca, borca itd. Ne mislim, da mora moški varovati družino pred zvermi:)). In tudi ne mislim, da mora moški imeti žensko za plen. Govorim o čisto preprostih osvajalskih tehnikah, ki jih prepuščam moškemu spolu, jim tega ne jemljem, ker si ne želim poženščenih copatarjev. Malo se pogovori s svojo mamico, kakšno je njeno mnenje, ki je še iz arhaičnih časov.

Pojdi korak naprej iz kamene dobe in lovca jemlji kot prispodobo. Nisem mislila dobesedno na agresivno, podivjano, neukrotljivo podobo moškega brez empatije in poznavanja čustvene inteligence. Od kamene dobe je minilo veliko časa, marsikaj se je spremenilo v odnosu moški-ženska. Še vseeno se mi zdi primerno, da moški ohrani funkcijo osvajalca, borca itd. Ne mislim, da mora moški varovati družino pred zvermi:)). In tudi ne mislim, da mora moški imeti žensko za plen. Govorim o čisto preprostih osvajalskih tehnikah, ki jih prepuščam moškemu spolu, jim tega ne jemljem, ker si ne želim poženščenih copatarjev. Malo se pogovori s svojo mamico, kakšno je njeno mnenje, ki je še iz arhaičnih časov.[/quote]

Ampak Goldfish…. po drugi strani pa si moški želimo čisto preprosto ženstveno gospodinjo ki bo doma poskrbela za gospodinjska opravila v veliki večini….. ker si ne želimo tega počet (kot si ve ne želite copatarjev recimo)

Ko bi mi kaj takega ”prepustili” ženskam nastane jok in stok, kako smo kaj jaz vem kaj še vse 🙂

Torej ti lahko pričakuješ nekaj, mi pa ne glede vas???

Lepolaska

Povprečni oz. običajni moški si ne morejo privoščiti ljubic zaradi finančnih razlogov, ker ljubice stanejo, kakor tudi niso zanimivi za potencialne ljubice oz. avanturistke, če ne izstopajo po (evrski) nadpovprečnosti in po inteligenci, ki se spet meri po debelini denarnice – če napišemo v neolepšani verziji in brez dodatka domišljave pritekline, ki jo rabite za slepilo, da ste nekaj posebnega, čeprav so interesi takšnih moških izključno “mednožje”, ker sicer bi ostali z vami, če bi kaj dali na vaš sijajen karakter in neverjetno osebnost. 🙂

Pojdi korak naprej iz kamene dobe in lovca jemlji kot prispodobo. Nisem mislila dobesedno na agresivno, podivjano, neukrotljivo podobo moškega brez empatije in poznavanja čustvene inteligence. Od kamene dobe je minilo veliko časa, marsikaj se je spremenilo v odnosu moški-ženska. Še vseeno se mi zdi primerno, da moški ohrani funkcijo osvajalca, borca itd. Ne mislim, da mora moški varovati družino pred zvermi:)). In tudi ne mislim, da mora moški imeti žensko za plen. Govorim o čisto preprostih osvajalskih tehnikah, ki jih prepuščam moškemu spolu, jim tega ne jemljem, ker si ne želim poženščenih copatarjev. Malo se pogovori s svojo mamico, kakšno je njeno mnenje, ki je še iz arhaičnih časov.[/quote]

Ampak Goldfish…. po drugi strani pa si moški želimo čisto preprosto ženstveno gospodinjo ki bo doma poskrbela za gospodinjska opravila v veliki večini….. ker si ne želimo tega počet (kot si ve ne želite copatarjev recimo)

Ko bi mi kaj takega ”prepustili” ženskam nastane jok in stok, kako smo kaj jaz vem kaj še vse 🙂

Torej ti lahko pričakuješ nekaj, mi pa ne glede vas???[/quote]

Tako kot je doma pri mamici, ne bo nikoli več. Ker mame prevzamejo celotno skrb nase in v tej svoji zaverovanosti, da je tako prav, pozabijo na vzgojo otroka, na njegovo samostojnost v prihodnje. Meni se zdi prav, da se v partnerstvu medsebojno pomaga. Saj ni problem zalaufat perilo, pomiti posodo, ampak če to pomeni zbiranje štunfov po celotni bajti ali pospravljanje posode z vseh miz v hiši…je to otročje od tistih, ki so malomarni in niso osvojili osnovnih funkcij pospravljanja za sabo kot tudi od tistih, ki tolerirajo takšno obnašanje in postanejo njihovi sužnji. Pravi moški bo stal svoji partnerki ob strani in mu ne bo težko prispevati svojega časa, truda v dobrobit vseh. To ne pomeni, da bo ves svoj prosti čas preživel za pomivalnim koritom ali štedilnikom. Včasih je dovolj, če nekdo pokaže dobro voljo ali naredi kaj samoiniciativno. Življenje v skupnosti (partnerstvo) ni enako samskemu življenju ali bivanju pri starših.

Povprečni oz. običajni moški si ne morejo privoščiti ljubic zaradi finančnih razlogov, ker ljubice stanejo, kakor tudi niso zanimivi za potencialne ljubice oz. avanturistke, če ne izstopajo po (evrski) nadpovprečnosti in po inteligenci, ki se spet meri po debelini denarnice – če napišemo v neolepšani verziji in brez dodatka domišljave pritekline, ki jo rabite za slepilo, da ste nekaj posebnega, čeprav so interesi takšnih moških izključno “mednožje”, ker sicer bi ostali z vami, če bi kaj dali na vaš sijajen karakter in neverjetno osebnost. :)[/quote]

v tem je bistvo razlikovanja med ljudmi – dobrega jeba.ča bo bejba po potrebi tudi z minimalcem vzdrževala. Zavaljenega smrdljivega brezvezneža se bo pa vsaka izogibala.

Torej ti lahko pričakuješ nekaj, mi pa ne glede vas???[/quote]

Tako kot je doma pri mamici, ne bo nikoli več. Ker mame prevzamejo celotno skrb nase in v tej svoji zaverovanosti, da je tako prav, pozabijo na vzgojo otroka, na njegovo samostojnost v prihodnje. Meni se zdi prav, da se v partnerstvu medsebojno pomaga. Saj ni problem zalaufat perilo, pomiti posodo, ampak če to pomeni zbiranje štunfov po celotni bajti ali pospravljanje posode z vseh miz v hiši…je to otročje od tistih, ki so malomarni in niso osvojili osnovnih funkcij pospravljanja za sabo kot tudi od tistih, ki tolerirajo takšno obnašanje in postanejo njihovi sužnji. Pravi moški bo stal svoji partnerki ob strani in mu ne bo težko prispevati svojega časa, truda v dobrobit vseh. To ne pomeni, da bo ves svoj prosti čas preživel za pomivalnim koritom ali štedilnikom. Včasih je dovolj, če nekdo pokaže dobro voljo ali naredi kaj samoiniciativno. Življenje v skupnosti (partnerstvo) ni enako samskemu življenju ali bivanju pri starših.[/quote]

Saj jaz se s tabo 100% strinjam ampak bistvo je malo pred tem…. v tem da ti pričakuješ nekaj (”lovca”) moški pa pričakuje nekaj drugega (gospodinjo ali po tvoje ”mamico ver 2.0”)

Tebi(ženski) se zdi tvoje pričakovanje smiselno, njegovo(moško) nerealno, pri njemu pa je ravno obratno……

Če nekak strnem v otročji smisel tole bi lahko šlo nekako takole:

Ona: Pričakujem moškega ”lovca” ki bo me osvajal…

On: Bi se dalo zmenit, se mi zdi ok, če bom osvajal in bom ”lovec” pa pol pričakujem ”vsaj” gospodinjo kot se šika

Ona: Aaaa čakaj, to pa tak ne gre, ti morš dodat svoj delež, to je razumljivo(in ta je skoraj vedno po defoltu večji kot bi ga moški sam dodal)

On: Prav, pol pa še ti nekaj prispevaj pri osvajanju razen sedenja in dajanja znakov

Ona: A ne ne, to pa ne, to morš ti osvajat ti si moški!

On(naveličano) Ah pol pa nič, bom raje ”lovil” kje drugje

Ona(po nekaj letih takega ”prepucavanja”): Ah joj, kje so še dandanes ”pravi” moški, jaz pa taka super ženska kot sem, pa noben me ne želi ”vlovit” pa tolko vsega ”nudim” (razen tega pa tega pa onega, pa tretjega)

no, to je tipična izjava neumnega povprečenega tipa., ki nima pojma za kaj se gre. LJUBICE NE stanejo, stanejo kešpi*ke.

druga izjava iz iste kategorije. 🙂 tudi moj interes je bil samo trd tič z jajci (in možgani), ker si pač nisem imela namena ustvarjat družine (in si je trenutno še vedno nimam). itak, da je tipu z možgani jasno, da je super, če imata s punco enak interes (samo seks) in nima travm, ker nisem na kolenih prosila, da me oplodi – kot zaostali mislijo, da morajo počet vse “normalne” ženske…

in bistvo vsega je naslednja resnica:

Če moški osvaja, to še ne pomeni, da je ženska totalen hlod. Ženska prispeva s svojo ženstvenostjo, omikanimi potezami, potrjevanjem, če ji je moški všeč. Našla se bosta dva, ki sta si v načinu osvajanja podobna. Kaj bo, če bo, ko bo…veš kolk stvari je še v igri poleg gospodinjstva:)). Lepo počasi.

narobe. ned gospodinjo in mamico je velika razlika. “gospodinja” v današnjem času pomeni, da ženska (v veliki večini) opere, zlika, skuha, itd. kar je čisto ok, dec pa recimo skrbi za internet, avto, varovalke, žarnice…. ne zato, ker kdo česa ne bi znal, ampak ker si pač delo razdeliš…

MAMICA pa je ženska, ki dobesedno nadomesti “ta staro”, moški jo kliče na sestanke, ker “je nujno” (ne ve v katerem predalu so brisače, tudi če je v stanovanju samo 10 predalov – been there done that), če ženske ni doma 10 dni, ker je na službeni poti, dec pusti doma “atomsko bombo”, ker niti kozarca ne zna oprat za sabo… normalna ženska nima kaj počet s takim bebcem, škoda pa je, da je ogromno tipov danes takih (škoda ZA NJIH, JASNO).

Povprečni oz. običajni moški si ne morejo privoščiti ljubic zaradi finančnih razlogov, ker ljubice stanejo, kakor tudi niso zanimivi za potencialne ljubice oz. avanturistke, če ne izstopajo po (evrski) nadpovprečnosti in po inteligenci, ki se spet meri po debelini denarnice – če napišemo v neolepšani verziji in brez dodatka domišljave pritekline, ki jo rabite za slepilo, da ste nekaj posebnega, čeprav so interesi takšnih moških izključno “mednožje”, ker sicer bi ostali z vami, če bi kaj dali na vaš sijajen karakter in neverjetno osebnost. :)[/quote]

v tem je bistvo razlikovanja med ljudmi – dobrega jeba.ča bo bejba po potrebi tudi z minimalcem vzdrževala. Zavaljenega smrdljivega brezvezneža se bo pa vsaka izogibala.[/quote]

Lahko je grd kot divji veper, če ima denar. 😀

ko sem bla mlajša, sem kar nekaj časa razmišljala, zakaj neumni tipi vedno mislijo, da ženske padajo na denar.
potem sem pogruntala.
ker so neumni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close