Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Klasifikacija moških v kvalitativne razrede

Klasifikacija moških v kvalitativne razrede

Kako si lahko fauš nekomu, ker je lepši od tebe, če ga sploh še nisi videl? Daj ne nakladaj. Kaj če je v resnici “lolek”, wanna be lepi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj pa ce se vsi lepo dobimo in razresimo vse dileme.

me prov zanima kolk bi se jih dejansko pršl v živo pokazat….neki tazga bi blo k pr “uporih proti vladi” ….vsi so za in potrdijo, tam jih pa pol 5 protestira 😀

Zakaj bi pa imel tip drugim tipom za zavidat lepoto ? Kot da je to nek ključni atribut, ki te pripelje do kvalitetne ženske. Ne rečem, da bi napisal karizma, smisel za humor, ali kaj podobnega,…

Kako si lahko fauš nekomu, ker je lepši od tebe, če ga sploh še nisi videl? Daj ne nakladaj. Kaj če je v resnici “lolek”, wanna be lepi. :)[/quote]

Lepoto drugega moškega lahko oceni le moški, ki ima sam rad moške, zato mu verjamem,. 😀 Sicer pa velja le eno pravilo, vsi moški smo lepi, medtem ko pa ženske niso nikoli dovolj lepe (same sebi). 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Uf, če bi bilo le res…[/quote]

ej hecam se…vem, da je vse prej k sam spomin totalno načet….ne me resno jemat :)[/quote]

Vem, vem, pa tudi smeška na koncu nisem spregledala. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kako si lahko fauš nekomu, ker je lepši od tebe, če ga sploh še nisi videl? Daj ne nakladaj. Kaj če je v resnici “lolek”, wanna be lepi. :)[/quote]

Lepoto drugega moškega lahko oceni le moški, ki ima sam rad moške, zato mu verjamem,. 😀 Sicer pa velja le eno pravilo, vsi moški smo lepi, medtem ko pa ženske niso nikoli dovolj lepe (same sebi). ;)[/quote]

Bullshit.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Men so te kategorije kr neki….večine moških, ki jih poznam ne morem uvrstiti
v nobeno od njih.
Mislm….kitaristi??? Pa lepiji??? Pa kaj so to za ene živali?

Jah, 3krat na teden greš na fitnes in te že vstavijo v skupino “Nizkočelnih bilderjev”. Pa skos se gledaš v špegu,, pa obseden si z videzom, pa nič nimaš v glavi,…

Ja samo, ker poznaš resnico, ti dol visi in se ne sekiraš…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ja samo, ker poznaš resnico, ti dol visi in se ne sekiraš…[/quote]
Sej ti lahko dol visi tudi, če se znaš postavit zase in jim še ti kej nazaj zineš.

Za skrajno silo je pa še caps lock…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Hahaha… Dobra!

Sorry, ampak jst ne vidim razloga zakaj ne bi bedaku napisal, da je bedak. Čemu neke olepšave za brezveze ?

Sorry, ampak jst ne vidim razloga zakaj ne bi bedaku napisal, da je bedak. Čemu neke olepšave za brezveze ?[/quote]

Sadni, največja maskota si ti tu, kar potrjuješ z vsakodnevnim pisanjem, ki je tam za vrtec. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pogrešam še kategorizacijo žensk.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Pri ženskah nimaš kaj za komplicirat. So grde, pa so lepe.

Lamut je debil! Domnevne softiće poziva naj se ubijejo. Skratka prepotenten asshole

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close