Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Klasifikacija moških v kvalitativne razrede

Klasifikacija moških v kvalitativne razrede

Poglej Ribica, kak te mantra da mi odpisuješ, do pred ene ure si bla zunaj prideš čez vrata že priklapljaš računalnik, in tuhtaš če je kdo na MONu pomislil na tebe……. prav hrepeniš po tem da se spomnimo na ribico in zdaj sediš pred kompom bašeš krofe in ješ nutelo ter se fokusiraš na mene……… brezveze no, nehaj to delat zaboga!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ok OK OK!

Sam rasnico sem napisal

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ja saj, istočasno kot Franček, obadva za in v oštariji……… jasno vse[/quote]

Mene ne boš videl v oštariji za šankom. Nč ti ni jasno, daj se vzemi k sebi.[/quote]

mene bote vidl za šankom…. skozzzz… če je pa fajn 😀

Ženska, ki pije, potem pa še prosi za seks. Odvratno.

Poglej, nič ni narobe, če se sam bašeš s krofi. Pač si priznaj, da ti v preteklosti hujšanje ni uspelo v tej meri, da bi uravnoteženo kilažo ohranjal do danes. Si pač majhen in čokat buhtelj. Moj lajf je popolnoma drugačen od tvojega. Zdaj pa idi in si razstavi PC, da boš spokojno zaspal.

Ok OK OK!

Sam rasnico sem napisal[/quote]

Napiši še svojo resnico, poglej se v ogledalo in zjokaj.

ok…zdej pa nehite….jst mam najboljši lajf ok? 😀

Res je, poglej kak se trudi in trudi in išče pozornost, prav bode v oči no, s to sluzasto drkarijo po MONu

Mater pa vi skup živite….

Pol pa kr dobr tolčete tale chat…

Pet tock zate tokrat robi. Je pa res da v globini svojih misli ki jim zagotavljajo anonimnost kot na forumu. Navzven pa glumijo in se pretvarjajo kako so oh in sploh. Kot sicer nekateri tudi tu. Jbg. Life sux. Kot je pametno pripomnila filozofka �

Preveč filozofiraš da bi lahko mela najboljši lajf, najbolj matjazku podoben verjetno, zato pa ga težko prenašaš ker vidiš v njem odsev tebe čez 10 let 😛

filozofka tebe bomo uvajali na mesto matjazka, ker on je že blizu 40tim in počase ga bo pobralo ker doma na kmetiji nič ne dela, vse še vedno stara zgarana mama 😀

Life sux tako ali drugače. Danes si srečen, jutri te že kap zadane.

Jah nič ni večno.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Za to da se nekdo registrira ne sme bit vec anonimen in se ga mora dat nagovorit tudi v zivo. Potem bi ta forum kar naenkrat postal dosadan verjetno ker bi se nehala vsa govna valda tudi moja �

Preveč filozofiraš da bi lahko mela najboljši lajf, najbolj matjazku podoben verjetno, zato pa ga težko prenašaš ker vidiš v njem odsev tebe čez 10 let :P[/quote]

fak…čist si me razkrinku…da nis ti kak jasnovidec, mal sumljivo mi je tole… hmmm… sj matjažek je faca, ka mu pa fali..če bi ga še mal pil zraven, bi bil vrjetn prav zabavno bitje 😀

p.s. če si nick spremenim v “zofka” me boš smatru kot nekoga, k majn filozofira?

ne smeš bit srečn, pa boš dolg živel 😀

Pojdi v dom za ostarele na demenco na obisk pogledat 80 plus letnike in potem spet razmili, ali želiš dolgo živeti.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Preveč filozofiraš da bi lahko mela najboljši lajf, najbolj matjazku podoben verjetno, zato pa ga težko prenašaš ker vidiš v njem odsev tebe čez 10 let :P[/quote]

fak…čist si me razkrinku…da nis ti kak jasnovidec, mal sumljivo mi je tole… hmmm… sj matjažek je faca, ka mu pa fali..če bi ga še mal pil zraven, bi bil vrjetn prav zabavno bitje 😀

p.s. če si nick spremenim v “zofka” me boš smatru kot nekoga, k majn filozofira?[/quote]

Ženskam je itak vse sumljivo, CSI na dveh nogah.

Ps: NE 😛

p.s. če si nick spremenim v “zofka” me boš smatru kot nekoga, k majn filozofira?[/quote]

Ženskam je itak vse sumljivo, CSI na dveh nogah.

Ps: NE :P[/quote]

je tako!

p.s. goddamnit no!

Pojdi v dom za ostarele na demenco na obisk pogledat 80 plus letnike in potem spet razmili, ali želiš dolgo živeti.[/quote]
Razen, če se začneš špikat z rastnim hormonom.

Samo za to je treba met denar…

Pojdi v dom za ostarele na demenco na obisk pogledat 80 plus letnike in potem spet razmili, ali želiš dolgo živeti.[/quote]

demenca je zakon…vsak dan zveš kej novga pa spoznaš ful folka… 😀

demenca je zakon…vsak dan zveš kej novga pa spoznaš ful folka… :D[/quote]

Uf, če bi bilo le res…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

demenca je zakon…vsak dan zveš kej novga pa spoznaš ful folka… :D[/quote]

Uf, če bi bilo le res…[/quote]

ej hecam se…vem, da je vse prej k sam spomin totalno načet….ne me resno jemat 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close