Klasifikacija moških v kvalitativne razrede
Poglej Ribica, kak te mantra da mi odpisuješ, do pred ene ure si bla zunaj prideš čez vrata že priklapljaš računalnik, in tuhtaš če je kdo na MONu pomislil na tebe……. prav hrepeniš po tem da se spomnimo na ribico in zdaj sediš pred kompom bašeš krofe in ješ nutelo ter se fokusiraš na mene……… brezveze no, nehaj to delat zaboga!
Preveč filozofiraš da bi lahko mela najboljši lajf, najbolj matjazku podoben verjetno, zato pa ga težko prenašaš ker vidiš v njem odsev tebe čez 10 let 😛
filozofka tebe bomo uvajali na mesto matjazka, ker on je že blizu 40tim in počase ga bo pobralo ker doma na kmetiji nič ne dela, vse še vedno stara zgarana mama 😀
Preveč filozofiraš da bi lahko mela najboljši lajf, najbolj matjazku podoben verjetno, zato pa ga težko prenašaš ker vidiš v njem odsev tebe čez 10 let :P[/quote]
fak…čist si me razkrinku…da nis ti kak jasnovidec, mal sumljivo mi je tole… hmmm… sj matjažek je faca, ka mu pa fali..če bi ga še mal pil zraven, bi bil vrjetn prav zabavno bitje 😀
p.s. če si nick spremenim v “zofka” me boš smatru kot nekoga, k majn filozofira?
Preveč filozofiraš da bi lahko mela najboljši lajf, najbolj matjazku podoben verjetno, zato pa ga težko prenašaš ker vidiš v njem odsev tebe čez 10 let :P[/quote]
fak…čist si me razkrinku…da nis ti kak jasnovidec, mal sumljivo mi je tole… hmmm… sj matjažek je faca, ka mu pa fali..če bi ga še mal pil zraven, bi bil vrjetn prav zabavno bitje 😀
p.s. če si nick spremenim v “zofka” me boš smatru kot nekoga, k majn filozofira?[/quote]
Ženskam je itak vse sumljivo, CSI na dveh nogah.
Ps: NE 😛
p.s. če si nick spremenim v “zofka” me boš smatru kot nekoga, k majn filozofira?[/quote]
Ženskam je itak vse sumljivo, CSI na dveh nogah.
Ps: NE :P[/quote]
je tako!
p.s. goddamnit no!
Pojdi v dom za ostarele na demenco na obisk pogledat 80 plus letnike in potem spet razmili, ali želiš dolgo živeti.[/quote]
demenca je zakon…vsak dan zveš kej novga pa spoznaš ful folka… :D[/quote]
Uf, če bi bilo le res…
Forum je zaprt za komentiranje.