Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Klasifikacija moških v kvalitativne razrede

Klasifikacija moških v kvalitativne razrede

Nimam lulčija.

Tebe pa žal ni nikjer, čeprav sem se res trudila, da bi te vsaj nekam uvrstila.[/quote]
To če ne veš da ga maš še ne pomeni da ga nimaš!

Midva sva najmlajša tu. Taki pa se nimamo pravice ku*rčit v družbi brezposelnih vojnih veteranov.

A zato pol tudi blownete nas ne pa ta pridnih? Zdaj pa mi je jasno………..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

O ne, ni ti še jasno, nisi tako daleč.

Midva sva najmlajša tu. Taki pa se nimamo pravice ku*rčit v družbi brezposelnih vojnih veteranov.[/quote]

Ma fauš so nam(a) ker so zajebali lajf in nimajo druge šanse

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Midva sva najmlajša tu. Taki pa se nimamo pravice ku*rčit v družbi brezposelnih vojnih veteranov.[/quote]

Najmanjša, to pa drži.

Ma fauš so nam(a) ker so zajebali lajf in nimajo druge šanse[/quote]
To si pa prov lepo povedu zdej.

največ časa se porabi za teme, kjer se lohk fajn nasmeješ zraun recimo…. več k je tupih komentarjev, bolš je….mislim, komentarjev vseh udeleženih (ne izvzemam sebe) …. to kako kdo v resnici zgleda, se pa lohk sam piše…kolk človk vrjame komu, je pa že čist druga zadeva…
je pa res bol zabavn brat kogarkoli, k pa suhoparno teoretiziranje matjažka…vsaj men 🙂

Res porabijo največ časa, vendar ni to tista vrsta privlačnosti, s katero bi si želeli biti skupaj, ampak privlačnost, ki omogoča izražanje nezadovoljstva in kritik.
Šele, ko ženska enkrat preraste to ukvarjanje s takšnimi tipi, ki jih sploh ne marajo ali pa celo ženske zaničujejo, je pripravljena še na kakšno bolj prijetno izkušnjo z moškim.
Prej pa ne, ker je ženska na istem nivoju, kot takšni moški.

Jst imam rad ženske. Bolj, ko so smotane, bolj so mi všeč.

Ja, ste žive reinkernacija Matere Tereze. :-)))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

največ časa se porabi za teme, kjer se lohk fajn nasmeješ zraun recimo…. več k je tupih komentarjev, bolš je….[/quote]

Lahko bi pa tudi kdaj pa kdaj pametnega napisala, da se ne bi smejali. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Res porabijo največ časa, vendar ni to tista vrsta privlačnosti, s katero bi si želeli biti skupaj, ampak privlačnost, ki omogoča izražanje nezadovoljstva in kritik.
Šele, ko ženska enkrat preraste to ukvarjanje s takšnimi tipi, ki jih sploh ne marajo ali pa celo ženske zaničujejo, je pripravljena še na kakšno bolj prijetno izkušnjo z moškim.
Prej pa ne, ker je ženska na istem nivoju, kot takšni moški.[/quote]

haha…to je forum…mislim, da ne namerava nobena spoznat koga prek neta na splošno… tko da je tole mal mim 🙂

največ časa se porabi za teme, kjer se lohk fajn nasmeješ zraun recimo…. več k je tupih komentarjev, bolš je….[/quote]

Lahko bi pa tudi kdaj pa kdaj pametnega napisala, da se ne bi smejali. :D[/quote]

bi, če bi mi moj veleum dopušču…tko maš pa še ti zgleda tiste moje pozitivne procente zraun…men je pa v glavi sam šrot ostal…ah, jebiga…life sux 😀

Kot, da so ljudje v reali kaj drugačni in drugače razmišljajo, kot tu gor. 🙂

V reali je marsikdo od tukaj tiha miška.

Kaj pa vem. Preveč časa preživite v virtuali, da bi vas bilo mogoče spoznat v reali…

Saj ne bi bli skup, pač kot Goldfishka pravi, one majo to svojo intuicijo in pač blowajo in ostalo takim s katerimi se ukvarjajo na vse načine….

Jaja. Ne sklepaj po sebi. Danes sem bila od doma do pred ene ure. Mislim, če to ni višek druženja:)).

Jap ti jaz povem kdo, VSI razen Spiderja, Daterja, Sadnega, Frančka, pa še enih par vključojoč mene……. po moje je od žensk še najbolj glasna exotic samo nam je zginla

Ja saj, istočasno kot Franček, obadva za in v oštariji……… jasno vse

Ha ha ha…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Jap ti jaz povem kdo, VSI razen Spiderja, Daterja, Sadnega, Frančka, pa še enih par vključojoč mene……. po moje je od žensk še najbolj glasna exotic samo nam je zginla[/quote]

Kako lahko pišeš v imenu in za ljudi, ki jih nikoli nisi ne srečal ne spoznal, skratka nimaš pojma, kdo so ti ljudje v reali. Kaj si res tolk glup? S kolkimi si se že srečal, da lahko delaš povzetke? Ti si najbolj tiha siva miš, kar jih premore ta forum. Zdaj pa dokaži, da nisi. Mislm…ddddd.

Ja saj, istočasno kot Franček, obadva za in v oštariji……… jasno vse[/quote]

Mene ne boš videl v oštariji za šankom. Nč ti ni jasno, daj se vzemi k sebi.

Ma daj, fu.kni jo na ignore že enkrat. Uničila bo najboljšo temo v zgodovini Mona.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close