Kje ste aktivne ženske?
Dater, tvoj nivo ni ravno visok. Vsaj po mojem ne. Nisem opazila, da bi izstopal v pozitivno smer od povprečja ali se pa mogoče motim? Glede na način razmišljanja, bi rekla, da je problem tvoj EQ.
Tako mimogrede, nisem rekla, da so misice grde, rekla sem le, da poznam kar nekaj žensk lepših od njih in jim na kraj pameti ne pade, da bi se šle taka tekmovanja.
V čem pa ti izstopaš? Videzu? Izobrazbi? Delovnih navadah? Mogoče izstopaš po tem, da si dober športnik, v katerem športu?
Tvoja bivša po mojem v ničemer ne izstopa, razen verjetno po videzu in histeričnih izpadih. V čem pa ti?
Recimo v tvojem pisanju sem opazila, da imaš nekaj proti kmetom, zakaj? Kaj te moti pri kmeticah? Ne ješ kruha, sadja, mesa, zelenjave? To kmetice pridelajo pa kmetje tudi.
Sigurno je to res.
Ampak, da se malo navežem nate, malo pa na Barnabasa v sosednji temi. Osebno imam problem, da me vsak odnos z neko žensko slej ko prej začne dolgočasit. Naj pojasnim.
Meni so všeč lepe ženstvene ženske. Če ima kako deko preveč, ni sile. In poudarek je, da je ženska ženstvena.
In zdaj, vzamimo npr. “intelektualke”. Pri nas se ima za “intelektualko” vsaka, ki ima diplomo. Osebno sem uni. izobražen, a se ne upam imeti za intelektualca. Potem pa pridem do tega, da je ta “intelektualka”, ko jo malo globlje spoznam, zadnji klasični roman prebrala v gimnaziji, zadnjo strokovno knjigo pa na fakulteti. Takšni ljudje zame v nobenem primeru niso nikakršni intelektualci.
Potem imaš recimo “ljubiteljice dobrih filmov”, ki jim “dober film” predstavlja nekaj od Spielberga.
Še bi lahko našteval. Prišel sem do zaključka, da imam z večino žensk zelo malo skupnega. Medtem, ko je njim všeč branje knjig o osebnostni rasti, gledanje popularnih filmov, branje tračev…mene zanimajo druge stvari.
Potem imaš tipične karieristke, ki so močne v eni stvari, o ostalih pa vedo malo, ali nič. To spet ni to, jaz sem srednje močan v ene 5 stvareh, o katerih rad debatiram.
Jaz se bom moral zelo zaljubiti, da bom pristal v resni zvezi. Nikoli ne bom načrtno ničesar iskal. Že zdaj vem, da bo ta zveza po vsej verjetnosti dolgoročno vodila v ločitev, ker bo nesoglasij preveč.
Moji kolegi in znanci, ki v življenju niso brali, niti jih nič specifičnega ne zanima, teh težav nimajo, ker brez problema funkcionirajo z vsako povprečno žensko, ali tudi podpovprečno.
Razmišljal sem tudi že, da sem verjetno idealen ljubimec poročenih/vezanih žensk. Ker gre v končni fazi za nek na-pol odnos, kjer obe strani dobita malo čustvene in seksualne potešitve.
Dater, če bi bil tako dober, kot praviš, bi te že katera takšna izbrala. A zdi se, da iščeš točno takšno, kot bi bil rad sam. Takšna ženska, kot jo opisuješ namreč zelo dobro oceni moškega ali je ali bi rad bil.
[/quote]
To dvomim. Očitno pa rad prelaga odgovornost za svoje nezadovoljstvo na druge. In po prvem postu ostane le še kritiziranje, kako ni nobena dovolj dobra zanj. Kako priročno je, da so vse krivi drugi. Cccccccccc…. bi rekla koelgica tule gor. 😉 :))))
Dater (in kdorkoli), zakaj si želiš žensko ob sebi? Znaš povedat, določit osebne razloge?
Sigurno je to res.
Ampak, da se malo navežem nate, malo pa na Barnabasa v sosednji temi. Osebno imam problem, da me vsak odnos z neko žensko slej ko prej začne dolgočasit. Naj pojasnim.
Meni so všeč lepe ženstvene ženske. Če ima kako deko preveč, ni sile. In poudarek je, da je ženska ženstvena.
In zdaj, vzamimo npr. “intelektualke”. Pri nas se ima za “intelektualko” vsaka, ki ima diplomo. Osebno sem uni. izobražen, a se ne upam imeti za intelektualca. Potem pa pridem do tega, da je ta “intelektualka”, ko jo malo globlje spoznam, zadnji klasični roman prebrala v gimnaziji, zadnjo strokovno knjigo pa na fakulteti. Takšni ljudje zame v nobenem primeru niso nikakršni intelektualci.
Potem imaš recimo “ljubiteljice dobrih filmov”, ki jim “dober film” predstavlja nekaj od Spielberga.
Še bi lahko našteval. Prišel sem do zaključka, da imam z večino žensk zelo malo skupnega. Medtem, ko je njim všeč branje knjig o osebnostni rasti, gledanje popularnih filmov, branje tračev…mene zanimajo druge stvari.
Potem imaš tipične karieristke, ki so močne v eni stvari, o ostalih pa vedo malo, ali nič. To spet ni to, jaz sem srednje močan v ene 5 stvareh, o katerih rad debatiram.
Jaz se bom moral zelo zaljubiti, da bom pristal v resni zvezi. Nikoli ne bom načrtno ničesar iskal. Že zdaj vem, da bo ta zveza po vsej verjetnosti dolgoročno vodila v ločitev, ker bo nesoglasij preveč.
Moji kolegi in znanci, ki v življenju niso brali, niti jih nič specifičnega ne zanima, teh težav nimajo, ker brez problema funkcionirajo z vsako povprečno žensko, ali tudi podpovprečno.
Razmišljal sem tudi že, da sem verjetno idealen ljubimec poročenih/vezanih žensk. Ker gre v končni fazi za nek na-pol odnos, kjer obe strani dobita malo čustvene in seksualne potešitve.[/quote]
Kater stroka bolj točno pa tebe zanima?
Ti si cista provokatorka. Sem ti ze prej napisal kar ti gre. Se ne rabis nic fine delat. 😉
Tisto, kar sem ze napisal o sebi je dovolj, da so tisti z malo visjim IQ ze davno dojeli koliko je ura, vec pa ne mislim, ker zadnje kar rabim so ocitki o samohvali. Tako sem se prevec napisal. Meni si se predstavila kot osabna omalozevalka, odraz slovenske vzvisene akadamske sfere, proracunskih sesalcev, ki takim kot sem jaz v rit leze. 😉
Clovek, ki ni kolikor toliko kompleten je navaden omejenec ne glede na titule, kariero, druzino ali sportne rezultate.
Over and out 😉
Ojej, ti pa si res pameten. Da jaz takim kot si ti v rit lezem? Zakaj že? Jaz te kritiziram, ne v rit lezem.
Vidim, da spadaš v kategorijo mariborčan32.
Tako razgledan moški, če bi to res bil, kot si ti, ne bi recimo žalil kmetov obenem pa jedel kruh, ki ga oni pridelajo.
Vsakdo, ki te bere, mu je jasno, da ni v ženskah problem, ampak v tebi. Toliko žensk si dal skoz pa vedno naletiš na slabo. To je za razmislit. To ni problem žensk, ampak problem tebe. Ali pa si se mogoče prišel na net pohvalit koliko žensk si že dal skoz?
Še sreča, da sem jaz čisto povprečna, da nimam takih problemov kot jih imaš ti :).
Ni problema. Potem pa mene sodelujoce oznacijo za prezahtevnega…
Pa ni stvar v tem ali lahko to ali ono, ker lahko vse to, vprasanje je bolj ali mi pase. Gre za iskljucujoce stalisce to-to-in-to-in-tocno-tako-in… Tako sem se parkrat dobil z eno instruktorko fitnesa, ki vse kar bi pocela je spinning v sobici od fitnesa in to bi naj se jaz po novem pocel. Okay, sem ji reku, ti samo spiniraj notri.
Fleksibilnost????
Pa brez zamere, ne mislim tega osebno nate. Pisem na splosno.
vidim da si je nekdo iz vcerajsnje burne debate nadel nov nick 🙂
@spider in dater, vsec so vama lepe zenske, ki niso mozace? oh kako sta plehka 🙂
drugace pa dater imas popolnoma prav. biti v sloveniji samozavestem in da izstopas v bilocem je mother of all sins. takoj si okarakteriziran kot samovsecen in narcist. prasca, kako si drzneta 🙂
Dater, omenila sem tri športe. Ni nujno, da moški obvlada vse tri. Dovolj je en, samo, da me v tistem dohaja, ne da joka, da ne more več. Lahko jih razširim na več: tek po ravnem, gorski tek, cestno kolesarjenje, gorsko kolesarjenje, plavanje v jezerih in plavanje v bazenih pa v rekah občasno. Pa je že večja ponudba.
No pozimi tudi smučam, tam pa nimam posebnih zahtev.
Ljudje, ali ste že slišali za izraz “prilagajanje” in “kompromisi”, ker to in taka dejanja se v nekem odnosu odvijajo vsak dan. Vprašanje je le, če sta partnerja tega sposobna. V odnosu je daj – dam.
Preveč ste zahtevni, katere lastnosti vse mora imeti partner: lep, bogat, izobražen, športnik, šopinger (za to lastnost pa prvič slišim, da je pomembna, to mi je čist mimo)….
Uf, si ti brat dvojček od mariborčana?
Totalno isti značaj imata.
Kaj napuh in samovšečnost sta tudi psihični bolezni?
Ce bos kdaj zivela kot zivim jaz, bos spoznala, da so ze moji “neuspehi” vecji od tvojih “uspehov”. 😉
In, fyi, “kmetica” kmetica, provokatorka. Jaz se malo pa bom ranch v juzni Ameriki kupil…[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.