Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje ste aktivne ženske?

Kje ste aktivne ženske?

@ Barnabas Collins

Nič več me ne muči:)) Spraševala sem se, kaj tebi pomeni, ker si podal dvoumno. Razumem pa dejstvo, da razmišljamo drugače.
Po moje, nas vse kar smo doživeli determinira in se to odraža tako navznoter kot navzven. Če nimaš dobrega srca, ne moreš biti dober po srcu:). Energija ljudi se čuti, včasih še preveč. In to je skupek vsega, kar si in imaš. Ne more iti eno brez drugega.

Nekateri so na imeti, drugi so na biti, so pa še taki, ki jim je že sama eksistenca too much, (tisti mogoče sprašujejo, kako narediti samomor…?)[/quote]

Tisti, ki razmišljajo o svojem koncu, jih že zdavnaj ni več in nimajo ničesar. Nekaterim je tako lažje, zanikanje vsega, kar obstaja, ker se na tak način brez srca poslovijo.

Zelo dobro pisanje, raje kot tako čtivo sem mogoče brala samo še poezijo lermontova ali pa romane dostojevskega… v gimnaziji so me okužili z rusko klnjiževnostjo, saj zdaj se spreminjam v fahidiotinjo in visoke literature praktično ne berem več (da ne bom komu tečna [sub]ccc[/sub])
No pa vseeno, če se še navežem nazaj, te reči je sicer razčelnjeval in opisoval tolstoj na 1500 streneh vojne in miru… da zgodovine ne pišejo izjemni posamezniki, ~~kakršni so tukaj busanc, dater, spider, mariborčan32,…~ ampak povprečneži in njihove ženske, ki se pač v grehu sparčkajo, da imajo otroke. Ne vem, čemu bi taki samozadostneži, (ki imajo kot po čudežu še občasno celo probleme zapecati ta pravo punco…?) naprej razpečevali svoj genetski material, to bi bil popoln nesmisel, itak narava ne dela kvantnih skokov, to sem že napisala, generacije se ne spreminjajo (izboljšujejo) dramatično, kam bi pa prišli, če bi taki odličneži imeli otroke… saj bi se še približali bogu… samovšečni, kakor s(m)o ccccc :))))))
če se že po kakem naključju pripeti, da taki genijalci postanejo biološki očetje, si njihove ženske potem najdejo sv. jožefe, ki z vzgojo spet zadevo popravijo proti povprečju, saj veste… narava ima vedno prav, ženske imajo tiste svoje otroke, ker so tako neumne, da pač mislijo, da je v produkciji otrok še kak smisel– ali pa se mogoče zgodi, da si niti sv. jožefa ne najdejo, in pride do pojava, ki ga opisuje On_…
Moram reči, da čutim prilično dosti sočutja do teh in še do onih, ki delajo dolge sezname in morajo potem svoj prispevek razpošiljati po pošti, ke fizično menda ne utegnejo, čeprav… heh saj nima smisla, tudi če naslovnica zna ravnati s pipetami, biretami, spatulami, liji, čašicami… ker… dotični material na zraku ne preživi prav dolgo~~ pač vsi nekaj za brez veze to na roke… in iz vse te energije ostane samo… beli prah~~
ah, saj bo boljše, ali pa pač ne…to mora biti huda šiba božja, biti v današnjem svetu moški…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Nekateri so na imeti, drugi so na biti, so pa še taki, ki jim je že sama eksistenca too much, (tisti mogoče sprašujejo, kako narediti samomor…?)[/quote]

Tisti, ki razmišljajo o svojem koncu, jih že zdavnaj ni več in nimajo ničesar. Nekaterim je tako lažje, zanikanje vsega, kar obstaja, ker se na tak način brez srca poslovijo.[/quote]Da ni to malo prehuda in predrzna špekulacija, kako je tistim, ki jim ni več za biti– ??

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Tisti, ki razmišljajo o svojem koncu, jih že zdavnaj ni več in nimajo ničesar. Nekaterim je tako lažje, zanikanje vsega, kar obstaja, ker se na tak način brez srca poslovijo.[/quote]Da ni to malo prehuda in predrzna špekulacija, kako je tistim, ki jim ni več za biti– ??[/quote]

Meni življenje predstavlja največjo vrednoto, dragocenost, neizpodbiten zaklad, zato pri tem ne odstopam in ne pomilujem tistih, ki so se odločili končati svoje življenje na zemlji. Kaj je hujše?

Če sem prav zasledil, sta Dater in Mariborčan32 samska. In trenutno ugotavljata, da biti samski ni slabo. Samohranilke ustvarjajo kar lepo “tradicionalni moški”, normalni, karkoli naj bi to že pomenilo, taki, ki žensko pridobijo z običajnimi lažmi, ker drugače ne znajo, niti ne zmorejo. kaj bi ti pisal, poglej statistiko ločitev.

Na napačno populacijo zlivaš gnojnico, On_..[/quote]Spider nič ne zlivam, samo razlagam po čem brodijo taki fantje….. 😉

Metka nekje sem prebral, da je pogosto bogat človek revež, ki ima veliko denarja……. ;)[/quote]
Kaksne neumnosti si pa ti natrosil… A uzivas v pisanju pravljic? Hahaha..

Čisto za vsak svet biznisa. V biznisu je važen ratio, ne emotio. Ljudje, ki jim je emotio bistven element, poslovno uspejo le izjemoma.[/quote]

Ja, je mogoče zato razlika, če si uspel v poslovnem svetu kot ekonomist ali pa si strokovnjak na svojem področju in si zato dobro plačan. Poznam take, ki so tako v tujini uspeli in nimajo takih težav.[/quote]
Saj bi kaj napisal, pa vas raje vec ne bi hranil. Tu si tako vsi moji kritiki umisljate, da ste moji psihologi in da veste kako bi morali drugi ziveti. Za razliko vas bednikov nobememu ne prodajam kak on(a) mora.

Ko bi vas vec upostevalo, da je cisto okay biti 4 leta samski, pa tudi celo zivljenje, ce komu to pase, bi se dalo pogovarjati, tako pa je cista zguba casa. In ce bi dopuscali, da je okay 4, pa tudi 20 let, “iskati” ustreznega partnerja, namesto da bi si umisljali kaj vse je z njim narobe, ker se ni nasel prave s katero bi si zelel porociti, bi lazje prodajali svoje visoke EQ in IQ. Kdor ima kaj soli v glavi ve, da, ce kaj, je po daljsi zvezi prav par let biti samski, pa ceprav med tem marsikaj poskusas, se zabavas ali pa pozelji ali nuji si pac sam.

Tako pa vecina le ne prenese moskega, ki ni poparckan, porocen, z otroki, … kriticen pri izbiri partnerke in kakorkoli odstopa od povprecja. Dener, fitnes, izgled, pocutje, karkoli. Prav taki ste odraz te drzavice, ki sem jo logicno ze davno odpisal. S tem postom pa bom se ta forum in s tem tudi vas.

Sorry, ampak med vsemi sodelujoči v tej temi nabolj bedno ti izpadeš.
Nisi alfa samec, amapk omega samec.
Ni čudno, da ženske bežijo od tebe. Imaš žensko in po LJubezenskem forumu iščeš drugo. Potem šele sedanjo zapustiš.
A ni čudno, da si z žensko pa preden jo zapustiš, iščeš že novo?

Ja, je mogoče zato razlika, če si uspel v poslovnem svetu kot ekonomist ali pa si strokovnjak na svojem področju in si zato dobro plačan. Poznam take, ki so tako v tujini uspeli in nimajo takih težav.[/quote]
Saj bi kaj napisal, pa vas raje vec ne bi hranil. Tu si tako vsi moji kritiki umisljate, da ste moji psihologi in da veste kako bi morali drugi ziveti. Za razliko vas bednikov nobememu ne prodajam kak on(a) mora.[/quote]

Povej en pameten razlog, zakaj te nekdo zaradi tega kar si, ne bi prenašal. Je to samo tvoj občutek ali je to absolutna resnica? Vedno zaupaš svojemu občutku? Nekdo, ki se boji kače, se boji zvite vrvi. Nekdo, ki je prestrašen zaradi pretekle izkušnje, ima lahko zelo napačne občutke o neki stvari, če gleda na stvar preveč enolično, preozko.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko verjetno nima smisla pisarit nekomu, ki ga je zavrgla cela državica in se je zaciklal v nekih družbenih vzorcih in jih ima za svoje, ter se bojuje z njimi. Nemogoče je bit priti nečemu, če tega nimaš, če tega ne poznaš, ker najprej moraš zadevo ponotranjit šele potem se lahko temu tudi upreš 😉
Tale naš Dater pa niti tega ne dojame, da se je ujel na limance povprečnežev v tej državici. in je sam največji povprečnež… 😉 :)))

Ps
Katenjka nas je počastila z žarkom svoje literarne lepote. :)))
Lahko bi večkrat 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Vprašaj se, zakaj si bil (si se) odpisan in zakaj se danes odpisuješ.

Marko, ob takih ljudeh kot je Dater in njemu podobnih, izgubljaš čas.
Človek je prevzeten, žali vse po vrsti, vzvišen, zakompleksan… ko bo dojel zakaj je do tega prišel, takrat bo šele sposoben sprejeti pomoč. Do takrat pa nima smisla, da mu človek kaj dopoveduje. Sam mora dojeti, da je daleč od povprečja, je podpovprečen, ker nima srca.

Ampak ta samovšečnost, ki prihaja do izraza, je le posledica odtujenosti od boga in ostalih ljudi. Odtujenost, ki nastane, ko človek dobi vtis, da ni sprejet kot del te dtružbe.
Zato jo tudi sam zavrača, pa čeprav si sam ne misli, da je nekaj več…..Le mi dobimo takšen vtis.

Ena zenska s katero sem bil v zadnjih letih v vezi, pa sem bil z ~10 me ni zapustila. To pove dosti vec o sprejemanju mene, kot pa vse zagrenjenka in Rugelj wanna be’s tega foruma skupaj. Moje zivljenje so mokre sanje vecine, tudi kar se tice zensk, da o marsicem drugem ne govorim, tu pa ste se nasli mi pametovat s svojo enoumnostjo.

Naj vas spomnim, da nisem prisel na forum niti jakcat, niti drugim pravit kako morajo ziveti, se manj pa zensk iskat. Le komentar na temo se dam, naslednji dan pa napisal, da sem dal eno na cevelj.

Vecina pa me je zacela po zobeh metati, domisljati si, da me poznajo in soditi me. A do kolen mi niste.

Seveda ti nismo. Malo višje poglej. Hec. A dokler boš tako zviška gledal na ljudi, ki drugače razmišljajo od tebe, boš pač sam tam “zgoraj”.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Glej s tem je tako. Vsaj v SLO kjer je vse večinoma ali pretirano ali zlagano/zaigrano…takšen je ta narod, ni pomoči za to.

Vse pretiravajo kaj bi rade, koga bi rade, kakšne so one same, kaj želijo, kaj bi sploh rade ipd…vse to je veliko pretiravanje. Same ne vedo kaj bi rade. Nekoga bi rade pa nekoga ne bi rade. Same bi rade bile ko jim dokurči, ko imajo npr neki slab dan ampak ko si z nekom skupaj ga ne moreš kar zrolat skupaj kot deko in pospravit v skladišče dokler ti ne bo zopet prišlo, da pa ne bi rada bila sama. V tem je problem. In zato so tako veliki problemi povsod, toliko ločitev in tega! In ničeasar kar sem navedel nisem pretirano zapisal/omenil.
Ženske dandanes so izjemno težavne..seveda ne vse ampak večina pa.

Zdaj se je pa Dater prišel pohvalit kako je v zadnjih letih 10 žensk zapustil. Veš mi bedniki se pa ne hvalimo s tem koliko žensk/moških smo zamenjali v par letih. Mi bedniki se z bednimi ženskami/moškimi sploh ne zapletamo. Mi so dobimo raje normalnega ok partnerja, ki ga ni treba v rit sunit.
To, da si moral v par letih zamenjat toliko žensk, pomeni, da pobereš vse kar ti pride pod roke. Da ne moreš svoje štacune držat zaprte. Če bi bil kolikor toliko ok moški, ti ne bi bilo potrebno nabrati toliko slabih žensk. Slabo se lepi na slabo.

Ma, si bistveno več kukr samo napisal kako si eno dal na čevelj. Lepo si opisal tistih par mučnih scen, ki jih pripisuješ njenemu slabemo karakterju. No, na kratko, hotela sem povedat, da te niso bile razultat njenega slabega karakterja.

Ne vem, če se zavedaš, a jaz sem recimo sad dveh v mladosti dokaj povprečno razmišljujočih ljudi, ki sta se v grehu spračkala, če naj uporabim tvoje besede.

Lahko se tradicionalisti parčkajo, kolikor hočejo, takih, kot smo mi, razmišljujočih, atipičnih, nezadovoljnih z vsako kiklo, bo vedno več. Tega parčkanje povprečnežev ne more spremeniti.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Dober post.

Seveda dojema kot prisilo. nehaj vse druge posiljevati s stilom življenja, ki s etebi zdi edini sprejemljiv, pa ti posamezniki več ne bodo deležni prisile? Je to tako težko doumeti?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close