Kje so ženske, ki so zadovoljne s samskostjo?
No, pri starosti bi ti pa svetovala, da si pozornejša na mentalno starost in ne toliko na koledarsko. Skratka, tudi 25-letniki znajo prijetno presenetiti in 40-letniki ornk razočarati.
Pismo, si pa res petarda, kar se športa tiče.
Na jezikovnih tečajih so pa res predvsem ženske 🙂 In kar me je kar malo presenetilo, v pasji šoli tudi.
[/quote]
Zanimivo, da si jo omenila. Ker sem namreč spoznala vaditelja (moškega!!!) aerobike. Ja, itak, da je bil bela vrana na tem področju, ampak očitno te sreča res lahko doleti tudi na najbolj nemogočem kraju. No recimo en moj primer – kupovanje rabljenega avta. Prodajalec me je čez par dni poklical, povabil na kavo in tako dalje.
Starost sem omenila, ker je nekaterim ženskam popolnoma nesprejemljivo, da bi bil moški mlajši ali nižji od njih, ker ne vem … nekaj o varnosti in skrbi ali kaj vem kaj že.
Izven konteksta si vsak razlaga po svoje. In jaz vsakomur privoščim užitek. Tudi tebi 🙂
Problem je le da ne govorimo o meni, ampak tebi. Tole je vse le čvek in le-ta ne prinese rešitve. Princ ne bo prijahal, le čas bo še malce izgubljen. Želiš nasvet, da je nekdo srečen čeprav samski? NE! Želiš nekoga privabiti v svoje življenje, pa ne veš kako. In vsi dosedanji in prihodnji odgovori ti ga ne bodo dali. Veš zakaj? Ker je vsak individum. Vsak razmišlja in vrednoti na svoj način. To kar je nekomu najpomembnejša stvar na svetu, drugemu ne pomeni nič in obratno. Branje nasvetov je zanimivo in včasih zabavno, no to ni rešitev. Ti imaš svoje strahove, pomešane z željami. Dobro veš kaj moraš naredit, pa vendar se bojiš in zato čakaš in sprašuješ za mnenje druge ljudi. Samski pomeni biti sam in ne sovražiti nasprotni spol. Mislil sem da je to jasno vsakomur. Prezrla pa si tudi kaj sem želel povedati s tem da sem srečen da sem sam. Da določenih razmišljanj ne odobravnam in se do njih distanciram. Vsak želi biti v družbi z ljudmi s katerimi mu je prijetno.
Seveda, za fanta bi se vedno našel čas :), saj take aktivnosti se počnejo najbolje v dvoje. Kar se tiče aktivnosti sem seveda prilagodljiva, če bo on zagret tekač, se lahko tudi teka loti.
Do neke mere se da prilagoditi, jaz imam kar širok razpon. Je pa res, da če bo zagret navijač nogometa ali česa podobnega, se mu pa res ne bo pridružila (no pred TV lahko, samo bom seveda brala knjigo med tekmo).
Sem v glavnem pripravljena probat mariskaj novega kar se športa in drugih hobijev tiče. Je pa res, da če se dva v nobenem hobiju ne ujameta, da je pa težka, ker nekaj pa morata imeti skupnega, da lahko skupaj preživljata prosti čas.
Forum je zaprt za komentiranje.