Kje so ženske, ki so zadovoljne s samskostjo?
Delaj se, da si nemočna putka, princeska na zrnu graha, blondinka.
Meni ni nič več jasno. Toliko enega govoričenja in vsi bi radi neke izdelane osebnosti, ki vedo, kaj hočejo v življenju, nakar pokleknejo pred eno čist neuporabno, ki se potem do smrti šlepa na njih kot vetrnica na raku.
Če greš sama v hribe, je to že znak za preplah – si samostojna, se znaš sama organizirat, odpeljat, sama najdeš pot in sama nosiš bidon. Zelo neprinceskasto.
Sori, imam ravno obdobje, ko ugotavljam, da jo samostojne ženske v življenju velik slabš odnesejo kot putke.
Ah, kakšno racionaliziranje za zakrivanje dejanskih občutkov, strahov, hotenj in želja… Katera ženska pa si ne želi moškega ob sebi (za vse življenje)? Hrepeni po objemih, poljubih, nežnosti – in v končni fazi tudi telesnosti? Nobena, razrn če je lezbijka… Vraga je katera samska srečna in zadovolj(e)na tako v čustvenem kot seksualnem smislu… 🙂
ferbčna, ja to tudi jaz opažam :(, da ženska samostojnost ni ravno priljubljena. Čeprav moram reči, da opažam, da je vse več žensk samostojnih: tudi če so samske uživajo na potovanjih, v športu.
TaraS, kot bi jaz pisala :). Se pa seveda tudi strinjam glede tega, da bolje noben kot slab.
Hitri, bi kar držalo :), no ne bom rekla, da jih je več, ampak je pa ponavadi nekdo, ki riše ‘samski’ zadovoljstvno na obraz :).
Ah ne, ni nujno, da hribolazi, lahko se potaplja, vesla, kolesari, smuča, rafta … sem prilagodljiva. Se lotim marsičesa. Športov imam kar nekaj, nimam pa nič proti, če bi si našla še kakšnega oz. kakega starega nadomestila z novim športom. Se je treba prilagajat. No pikado, šah, biljard… to pa me ne pritegne :).
Manjka pa še vedno glavna sestavina, smisel vašega življenja, glavna začimba – sol v juhi, smetana na torti – MOŠKI !!!! :)) Da pa se živeti samsko življenje tudi (relativno dobro), tega nihče ne zanika, ampak narava nas ni naredila za samskost, saj se vse v naravi poparčka, razmnožuje, širi, kopulira… 😉
Dejansko obstajajo tudi moški, ki želijo da ima ženska nekaj v glavi in ni le lutka. Sicer jih ne srečujete, kar pa ne pomeni, da jih ni 🙂
Glede na ferbčno sovražno nastrojenost proti moškim verjamem, da še najslabša roba beži pred njo :))))) Kakšen ženskar bi si mogoče vzel čas zanjo :))
Me pa zanima kaj je narobe z onim, ki ti riše nasmeh na tvoj obraz 🙂 Zakaj pa on ne postane “roba za oženit” ??? 🙂
Če srečaš osebo, ki ti riše nasmeh na obraz se je drži kot pijanec plota !!! 🙂
Verjetno se trudiš na napačen način. Ali pa še nisi srečala tistega ta pravega, kjer bi bila simpatija obojestranska. Pravijo, da pride ravno takrat, ko se najmanj trudimo ali najmanj pričakujemo.
Ko smo sproščeni in sprejemljivi za življenje, tudi lažje spustimo koga bližje.
Kot pravim, si svoje življenje gradila tako, kot da je moški nek nepotreben faktor in tega ne moreš spremeniti v par dnevih. Ti si še vedno ista oseba, le želja je močnejša….Odnos in ljubezen pa je odsev tega kdo smo in ne tega, kar si želimo.
S svojim delovanjem še vedno na nezavedni ravni odvračaš moške in to na različne načine. Ali je to, kot zahtevnost ali kot neprimerni odzivi…..
Poskušaj ugotoviti, kaj imajo moški radi. Spoznaj, kako bi se počutila kot moški ob takšni ženski, kot si…Mogoče ti bo kaj bolj jasno….Ali pa, če poznaš koga, ki bi ti lahko dal neko moško mnenje, brez leporečja….Zato, da bi vedela, kaj si moški mislijo o tebi in kako te dojemajo. Tako bi vedela, kaj spremeniti pri sebi.
Jaz tega ne morem, ker te ne poznam…:)
Seveda pa to ne pomeni, da moraš z nekom biti le zato, da ne boš samska.
Verjamem, da bo tudi zate prišel nekdo, le malo kasneje kot pri drugih, ki že od mladosti brez težav sklepajo prijateljstva.
Poskušaj ugotoviti, kaj imajo moški radi. Spoznaj, kako bi se počutila kot moški ob takšni ženski, kot si..[/quote]
Robi, Ribi, kaj neki imamo moški radi? To dandanes vedo že 13-letnice, ti pa daješ napotke 30-letnicam. :)))
Kaj imamo radi? To, da nam nekdo kuha, a ne? Take so takoj pograbljene, ki znajo dobro kuhat. 😀
Poskušaj ugotoviti, kaj imajo moški radi. Spoznaj, kako bi se počutila kot moški ob takšni ženski, kot si..[/quote]
Robi, Ribi, kaj neki imamo moški radi? To dandanes vedo že 13-letnice, ti pa daješ napotke 30-letnicam. :)))
Kaj imamo radi? To, da nam nekdo kuha, a ne? Take so takoj pograbljene, ki znajo dobro kuhat. :D[/quote]
Matjazko
Važne so izkušnje, ne leta…:)
To že, da nam dobro kuha…A vprašanje je, če se ženska strinja s takim “položajem”.
A predobro tudi ne sme kuhati, ker potem raste trebuh…Potem pa več nisi postaven in zanimiv tip..:)
Točno to: manjka pomembna začimba.
Dejstvo je, da danes ženske ne rabimo moškega za zagotavljanje socialne varnosti, zaradi materialnih dobrin (no se tudi najdejo ženske, ki jim ni do dela pa raje čakajo na bogatega princa na belem konju, ampak recimo, da nas večina ni taka in pridno hodimo v službo). Materialno lahko ženske preživimo same, manjka pa kot praviš: še ena močno potrebna začimba :).
Manjka pa še vedno glavna sestavina, smisel vašega življenja, glavna začimba – sol v juhi, smetana na torti – MOŠKI !!!! :)) Da pa se živeti samsko življenje tudi (relativno dobro), tega nihče ne zanika, ampak narava nas ni naredila za samskost, saj se vse v naravi poparčka, razmnožuje, širi, kopulira… ;)[/quote]
Zanimiva taktika, samo tega ne vem, kje čičat, da mi bo kdo sugeriral kak zanimiv šport 🙂
Ja spet napaka. Ne ne ne. Ti moraš lepo čičat in pustit, da ti fant sugerira, kateri bo tvoj naslednji šport – in te on seznani z njegovimi skrivnostmi ter vpelje v novo umetnost gibanja. Ti si brezupen primer, že vidim.[/quote]
Pri 20ih še nekak gre, če ti nekdo reče, nisi še srečala pravega, saj bo prišel… Čez 10 let pa to ni ravno prijetno slišat.
Težko sama sebe ocenim, ker očitno napačno ocenujem. Če bi prav ocenjevala, bi bile zadeve že rešene :(. Niti nimam odkritega moškega prijatelja, ki bi odkrito povedal kaj je narobe z mano. Večina je raje sladkih in znajo le hvaliti v obraz. Če bi verjela njihovim sladkim besedam, potem sploh ne bi bilo problemov. Saj ni prijetno sprejeti kritiko, ampak, če ne veš kaj je narobe, tega ne moreš spremeniti. Če pri moji starosti še nisem bila v res pravi resni vezi pa si tega želim, je očitno nekaj narobe. Do sedaj sem prišla le do tega, da sem preveč nedružabna.
Verjetno se trudiš na napačen način. Ali pa še nisi srečala tistega ta pravega, kjer bi bila simpatija obojestranska. Pravijo, da pride ravno takrat, ko se najmanj trudimo ali najmanj pričakujemo.
Ko smo sproščeni in sprejemljivi za življenje, tudi lažje spustimo koga bližje.
Kot pravim, si svoje življenje gradila tako, kot da je moški nek nepotreben faktor in tega ne moreš spremeniti v par dnevih. Ti si še vedno ista oseba, le želja je močnejša….Odnos in ljubezen pa je odsev tega kdo smo in ne tega, kar si želimo.
S svojim delovanjem še vedno na nezavedni ravni odvračaš moške in to na različne načine. Ali je to, kot zahtevnost ali kot neprimerni odzivi…..
Poskušaj ugotoviti, kaj imajo moški radi. Spoznaj, kako bi se počutila kot moški ob takšni ženski, kot si…Mogoče ti bo kaj bolj jasno….Ali pa, če poznaš koga, ki bi ti lahko dal neko moško mnenje, brez leporečja….Zato, da bi vedela, kaj si moški mislijo o tebi in kako te dojemajo. Tako bi vedela, kaj spremeniti pri sebi.
Jaz tega ne morem, ker te ne poznam…:)
Seveda pa to ne pomeni, da moraš z nekom biti le zato, da ne boš samska.
Verjamem, da bo tudi zate prišel nekdo, le malo kasneje kot pri drugih, ki že od mladosti brez težav sklepajo prijateljstva.[/quote]
Robi, menda moški niste tako preprosti in enoplastni, da bi zadostovala ena formula, pa bi padali pred vsemi ženskami? Vsak išče nekaj drugega in vsak opazi drugačen tip ženske. Meni se še vedno zdi čudno, kako lahko en tip pade dol, ko me vidi, drugi je pa čisto ravnodušen ali pa me niti ne opazi. In glede na to, da so v srečnih vezah ljudje vseh možnih barv in oblik, prav gotovo ni čarobnega obrazca, ki bi odpiral vrata kar vsevprek.
In tudi s tem se ne strinjam, da prava oseba pride, ko se najmanj trudimo in bla bla bla. Če ti je edina pot v življenju služba, trgovina, dom in osamljeni vršaci, če se nehaš rihtat, skrbet zase, ne hodiš ven, se ne družiš z ljudmi …. nekako ne bi rekla, da je to tisti magnet. Ne verjamem in ne kupim, da je s samskimi ljudmi nekaj narobe in bi to morali spremeniti – ker kot rečeno, poparčkani so takšni in drugačni tako po zunanjosti kot po značaju, torej ne more biti kriva neka “napaka” in če to odpraviš, si bodo pa kar podajali vrata.
@sama pa tega ne želim, bodi, kar si, iztisni iz življenja čim več, čeprav ni ravno idealno, veseli se lepih stvari in se izogibaj tistemu, kar ti ni ravno pisano na kožo.
Tudi nedružabne imajo partnerje. Pa tudi punce še z hujšo karakterno “napako” dobijo moške.
Torej ni problem v “napakah” ampak v pristopu.
Zdi se mi, da ti bolj čakaš kdaj bo kakšen zate primeren padel z neba.
Vprašaj se kaj pa sem v zadnjem letu naredila, da bi spoznala več novih ljudi (predvsem moških)? 🙂
Težko je reči, kaj sem naredila. Ne morem reči, da sem prav na lovu za moškimi.
Bolj se trudim spoznati čim več samskih moških oz. ljudi na splošno, da bi razširila svojo mrežo znancev.
Drugače sem pa preskusila par internetnih portalov. Sicer, če odštejem vse premlade in prestare, poročene, nesamske, avanturiste, obupance, ostane bolj malo, ampak tu in tam se s kom dobim. Eni se potem nikoli več ne javijo, z večino pa je tako potem še tu in tam kaka beseda.
Potem sem ene 4x šla na srečanja samskih, kjer smo se družili ob športu in pikniku.
Nove obraze pa srečujem še v hribih, na smučanju, ampak tu gre za mogoče nekaj besed spregovrjenih, ko se nekdo usede zraven na sedežnici oz. pozdrav hribih. Tu se mi včasih kdo prilepi, ki hoče kar takoj spravit eno žensko v posteljo. Takih pa se seveda ognem, če poskuša že neznanko otipavat, sigurno ni kaj prida.
Kaj drugega pa ne. Pač grem tu in tam na kak rafting, potapljanje, smučanje… sicer veliko novih obrazov, ampak velika večina jih pride seveda skupaj s punco. Nisem še srečala na teh aktivnostih samskega vrstnika (20 letniki me seveda ne zanimajo :)).
Da grem pa na kak žur je pa kriza, ne znajdem se. Ne sedejo mi žuri. Tako, da to ni pravi način zame za iskanje.
Hodila sem tudi na tečaj francoščine, pa same ženske :(.
SPrejemam pa seveda dobre ideje kje še spoznati samske moške in seveda ne takih kot je moski111, ki ne mara žensk :).
Se strinjam, da nismo vsi isti.
Obstaja pa eno splošno pravilo, ki je….Moški se težko upremo ženski čarom..:)
Će ženska ve zapeljevati, da uporabi pravi pristop, je temu primerno še urejena in oblečena, potem ni vrag, da ne bi koga ujela na svoj trnek…:)
Samskih je dovolj. Zato se strinjam, da je pomemben pravi pristop.
V tem primeru je glavni problem to, da si avtorica želi partnerja, a se ga po drugi strani zaradi slabih izkušenj boji. Ni odprta za spoznavanje in to moški čutijo. Zato je tudi nedružabna, saj je v njej podzavestni strah.
Saj nisem mislil tega, da se nehaš rihtati…Ampak, da se pojavi takrat, kot to najmanj pričakuješ, pa čeprav nenehno delaš na iskanju.
Premočan trud ali celo zahtevanje, ustvari napetost in deluje odbijajoče.
Forum je zaprt za komentiranje.