Kje so ženske, ki so zadovoljne s samskostjo?
Jaz poznam kar dosti samskih punc tvoji let in so kar nezadovolnje s svojim samskim stanom.
In koliko jih poslušam bi vse rade imele partnerja čim prej. Je pa res, da ponavadi ne vedo kakšnega bi imele, če že vedo so pa pasivne in samo čakajo.
So kar tebi podobne, bi samo debatirale nič pa naredile na tem področju.
Ponudb jim ne manjka, ampak vedno nekaj najdejo na potencialnem partnerju.
Ti mi deluješ kar ok in ne vem zakaj se tipi ne bi zanimali zate. Bi prej rekel, da jim ne daš možnosti. Bolj dolgo boš “samo” debatirala dlje boš samska in posledično nezadovljna.
Žal nimam nobenih ponudb :(. Dobro poročenih ponudnikov ne štejem. Pa 20 letnih tudi ne :).
Je pa danes težko še koga spoznati. Kamor greš, sami pari.
No ne vem, jaz imam kup samskih kolegic, nezadovljne s samskostjo, pa pravijo, da nimajo ponudb, da ne srečujejo nobenih samskih moških. Da imajo tudi probleme sploh koga spoznat na novo, da so vsi njihovi kolegi tudi po parih. Redko slišim, da bi zavračale ponudbe.
Večna tema, sej ni kaj za povedat, razen da to ponavadi doleti ženske, ki drugače po forumih širijo teorije, da: ..Mora biti moški lovec, ženska pa plen, naj se moški potrudi za žensko, ne obratno..
Zahtevne pasivne “jaz izbiram” ženske, ki bi jim krona z glave padla, če bi same stopile do moškega in začele pogovor..
Po 30 pa začudene sprašujejo “kje so moški”..
Bibita, ti pa sigurno nisi samska, a ne :)?
No, samske nesamskih seveda ne razlagamo kako bi rade imele kakega moškega ob sebi. Nesamskim raje rečemo, da se imamo fajn, da smo zadovoljnem z vsem :).
Vidiš, jaz pa ravno obratno.
Jaz jih poznam kar nekaj, ki so čisto zadovoljne (tudi vesele, če že hočeš), da so samske. (30 in +)
Ne poznam pa nobene take, ki bi bila zaradi tega zagrnjena ali žalostna.
Leta pa res tečejo in kar mene najbolj žalosti je to, da časa ne moreš vrniti nazaj.[/quote]
Glej samski tipi tvojih let zagotovo niso izumrli, pa tudi punce še niso uspele vseh ugrabit 🙂
Ne vem kje se ti pa tvoje prijateljice nahajate in v kakšnih krogih se gibljete, da ne uspete spoznati novih ljudi. To mi je zelo nenavadno. Kolikor opazuje samske punce v moji bližini, nimajo problemov s spoznavanjem novih samskih tipov. Problem je v njih samih.
@Robi: To kaj si napisal drži, amapk, če nekdo nosi že 30 let hlače, pa še kljub temu ne ve kakšne mu pašejo, potem pa je to problem a ne.
Zakaj pa bi rada govorila o srečno samskih, če pa si sama nesrečno samska in svojo srečo vidiš prej v družinskem življenju kot pa v samskem stanu ?
Bolje bi bilo, če bi se osredotočli na tvoj problem kot pa na mit o srečno samskih, čeprav verjemem, da obstajajo 🙂
Ja kje pa se potem gibljete, da spoznavate same vezane moške?
Mislim pa sploh ugotoviš ali je samski ali samo predvidevaš, da so vsi zasedeni?
NIsem govorila o družini, govorila sem le o partnerju :), napisala sem tudi o tem, da še ne razmišljam o otrocih, da nimam občutka, da bije biološka ura.
Pač zdi se mi zanimiva tema, ker je veliko govora o srečnih večno samskih pa me zanima kje so te ženske. Glede na to,da se nobena ne javi…
Seveda vem, da ni samski, če pa se drži za roke z neko žensko. Saj je ne pusti doma, da bi morala ugibat. No v službo sodelavci svojih partnerk ne pripeljejo, ampak veliko pa govorijo o njih tako, da niso ugibanja.
Forum je zaprt za komentiranje.