Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje dobiti žensko

Kje dobiti žensko

HIHI

kako lep prikaz tega, da lahko ženske iz moškega potegnemo vse najslabše in obratno :)))
Duhovitosti in diplomatskih odgovorov je bilo hitro konec, namesto tega pa CHICKEN FIGHT!!! Keepo up a good work, folks :))))

Jack, dobrodošel med Ženskami, ampak izjava da vas je premalo, veš, ženski čvek je le ženski čvek.

No pa naj ti še odgovorim na vprašanje. Ko se bo sonček kaj prikazal pojdi na kako lokalno sprehajališče, ali še bolje tečt če se ti da. Če ti jezik vsaj približno tako laufa kot prsti, bi moral kar hitro kaj najt. Spoznavanje namreč kar dobro laufa pri teh zadevah, te pa moram opozorit, da nekatere dejansko ne iščemo tipa in če čvekamo čvekamo kar tako.

Če imaš pa psa potem si pa itak na konju 😛

Najprej (resnicno) cestitke za izvezbano pisno solo retorike, ki vsebuje prav vse potrebne elemente od nastopa, pridobitve pozornosti, netenja ognja, umika in izstopa na visku ter prepustitev zakurjene situacije med njo pridruzenim clanom z dosezenim ciljem. 😉 Vse pohvale! (ponavljam: mislim popolnoma resno!)

“..sprašujem, kje Žensko dobiti.”

Jack: Zenske se ne *dobi*. Zensko se ukrade, spelje (te dve sta najbolj zanimivi), naroci (pa ne samo embalaze kot v tvojem primeru), kupi, proda, zamenja, odstopi.. osnovna sredstva in kvalitetno opravljen servis je potreben pogoj, da dejavnost stece, ustno izrocilo pa zadosten, da tece dalje kot namazana. }:)

>Aja, sem skoraj pozabil. Hvala za dobrodošlico, Skip. Vsekakor nas je >premalo.

Premalo? -> Ravno prav. 🙂

AAA

če lahko izrazim še svoje mnenje…
Mislim, da Jacka niste najbolje razumeli-bistvo…kar je pa še zelo pomembno je bil odkrit ko je povedal da mu je dovolj monosex-a…in ko se človek enkrat odpre postane zelo ranljiv saj jaz tako mislim…nato ste se eni malce grobo odzvali in on je napadel nazaj…za pričakovat…

jaz mislim da to ni res da on/ti išče žensko le za zadovoljitev spolnih potreb ampak nasploh vseh potreb kakršne imajo vsi pari…občutek ljubljenosti, varnosti, …če smo realni je bil fer ko je omenil sex….ja kaj pa mislite da se bo starejši zaposlen moški samo objemal in poljubljal z punco….

upam da te nisem užalila ko sm napisala starejši moški….to sm glede na tvoje odgovore tako sklepala

vprašanje po starosti je provokativno????
🙂 sj ni čudno da nimaš ženske, to je pač ponavadi eno OD splošnih prvih vprašanj pri spoznavanju nasprotnega spola. če tako reagiraš, slabo zate.
drugače pa se starost navezuje na tvoje vprašanje, saj to pove veliko o tebi. splošno znano je, da si še nedolžen. 19? 20?

mislim, da si ti pač tam okoli tridesetih, in vidi se ti da si zelo potreben. in potem gledaš ženske kataloge ??:))) , naročiš perilo. in kaj potem????
za TO perilo si bil pregrd in premalo šarmanten? :))))))))))))))
to se pač tako razume. torej si ti že malo blede.
hočeš pravo Žensko? kakšna pa mora biti???? v seksi perilu, kot tiste iz kataloga in zgleda da zraven še nedolžna :). dej pejd si jo rajš iskat v cerkev, če je tako.

ne zdej tuki o mamicah pa štorkljah z dojenčkih. in NE DVOMIŠ da to celo verjamem. veš mam jst enga prov fajn fanta, pa mi je povedal da ne drži to kar so govorili starši, zgleda da tebi malo predolgo.

Jest sem fejst Ženska!

uau kakšna fotka…. eee jackoo..če tudi od vratu navzdol takole izgledaš..

.naj uporabim tvoje besede, da ne bo kakšnih lingvističnih konfliktov….

kako gresta skupaj reprodukcija in tvoji nesebični nameni?

Iz tvojega pisanja veje nespoštovanje do drugih…težka bo. Niso ljudje samo za zadovoljevanje tvojih potreb. To je tvoj problem. Pametuj kje drugje.

Ob branju sporočila lilimorijane sem dobil zadnje upanje, da je na tem forumu še kakšna pametna Ženska, katere emocionalni in inteligenčni kvocient presega velikost njihovega čevlja.

Ergo še vedno čakam na odgovor na moje prvotno vprašanje.

tvoj emocialni kvocient je ZELO nizek, če po netu postavljaš taka vprašanja in si ne moreš na normalen način dobiti ženske.

saj sem napisala odgovor na tvoje vprašanje. mal se zamisli.

Odgovor: v radiusu 52,3 km!
Ergo, če si res kej dedca, pardon Dedca, jo boš zaznal s prostim očesom!

Še vedno pa čakamo odgovore na nekaj Naših vprašanj.

Se opravičujem za kar sem napisala, saj ne vem kaj govorim.

Jo že išče….

Res. Sem dobil zahtevane podatke iz USAF, pa so potrdili, da v okrožju 52.3 km ni Ženske.

No lepa reč, še en Rugelj. Pa že tistega enega ne prenesem. Madona se mi gravža.

Zakaj Frklja, kaj imaš ti tudi psa, ki ti liže méd iz muce za spolno zadovoljitev?

Nimam psa, imam pa pravega moškega. Ti pa nimaš ženske in je tudi nikoli ne boš imel, če boš tako primitiven.

Frklja, nič bat. Take Kokoši™, kot si ti, niti nočem.

Pa kdo je rekel, da se ti ponujam. A ti ne bereš – imam moža, ki je z mano zelo zadovoljen.
Pa še to, a ti pa misliš da si JACK? Dej postav se na realna tla.

Frklja Kokoš™, tvoj mož te vara.

nisem brala vseh postov, sem pa dojela, da je prišlo do rahlih nesporazumčkov
Jack koliko si pa star, če smem vprašat?

Mislim, da mi je jasno, zakaj se vedno ”soliras”….

> Jack koliko si pa star, če smem vprašat?

Ne smeš. Dovoljeno ti je edino odgovoriti na moje vprašanje. Če tega ne znaš, potem tudi ne sprašuj neumestnosti.

> Mislim, da mi je jasno, zakaj se vedno ”soliras”….

Ne sodi drugih po sebi.

Ja po mojem mnenju je pa vprašanje čisto vmesno, kajti v primeru da si star 20 let, bi ti čisto drugače odgovorila kot v primeru če si star 35.
Se ti ne zdi?
Pa tudi po tvojem odgovoru vidim, da so te moje predhodnice kar pravilno ocenile. Me pa je tvoja izjava užalostila saj si se mi zdel po prvem postu zelo zanimiv fant, predvsem pa človek s humorjem.

pozdravček

Jack prosiš za odgovor, ampak pomisli najprej da mora človek dati popolne informacije če hoče dobiti popolen odgovor. Če te sprašujejo po letih te ne zato, ker hočejo vedeti koliko si ti star, ampak kam naj te usmerijo da lahko spoznaš žensko. najbrž ne boš šel iskat eno 40 letno gospo na hodnike srednje šole. sicer ne rečem, da se tudi tam ne sprehodi kakšna te starosti, ampak je manjša možnost. oz, da se ne boš tako strašansko razburjal zaradi tega kar so te povprašale po starosti, pa povej, kakšen je razpon ki naj bi bila ta ženska stara.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close