Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje dobiti žensko

Kje dobiti žensko

Dolgcajt. Zamenjajte temo!!!!!!!!!!!!!

MA TUT TI NIS NČ MN NORA !!!!!!

uuu, smo dobili še eno cvetko na forum (ali je pa to samo ena od jackovih multiplih osebnosti) :), živjo, norc.

Zanimivo, ko vsi že skoraj potihnejo se vedno oglasi še nek paranoik, ki misli, da je nekaj posebnega.

Povej Klara, ti 7 letni malček še kaka v hlačke? To je verjetno vzrok za tvoje frustracije nad Jackom.

Še bolj zanimivo pa je, ko postane tvoja frustracija tako huda, da se ga hočeš rešit na silo.

Mogoče bi bil sedaj pravi čas, da obiščeš psihiatra, ker to je pa živa patetika.

Pa kaj ne znate več normalno komunicirati?? Kakšni dialogi so to? Zdaj se samo še zmerjamo ali kaj? Ženski čvek je postal dolgcajt, Jack pa verjetno dežura zraven, da se oglasi pd vsak post. Provokator! Pustimo ga pri miru. CARPE DIEM!

andrej (jack), pomiri se. itak je pa to kar ti delaš, zlo primitivno. pa ta klara sploh ni ista.

kaj je zdej andrej?

Verjamem, da bi ti blo zelo všeč, če bi bil zdaj vsak moški proti tebi Jack. Ampak ljubica, temu zdaleč ni tako. Zame veš da sem jack, za KLari pa veš da nista isti? Da nisi potem le ti Klra, ko tako veliko veš? Sem malo prebiral in vidim da imata podoben frustracijski značaj.

Težko opaziš razliko med imeni? Moje ima dva J-ja na koncu.

a ti tudi ne opaziš, da so imena drugače napisana? hotel sem ti ponazoriti, kako zgleda, če nekoga obtožuješ nečesa, za kar ni kriv.
pa opravičujem se, ker ni aktiven link.

Ah andy9, nima smisla s takimi psihoti se obremenjevat je pa res da sta Andrejj in Jack ista oseba ker mata oba iste izraze in oba sta tako podla da kar ni res. Žalostno da obstajajo tako ljudje.

Pa se vedno ne vem ali te je moj post zadovoljiv ali ne?
Nobene potrditve ne rabim samo večina so bile kure zato sem mimogrede vprašala.
He,he mogoče pa bi se s tabo čisto dobro ujela ker imam rada zakomplicirane moške-drugačne.

Ah nima smisla s takimi psihoti se obremenjevat je pa res da sta KlaRa in budala ista oseba ker mata oba iste izraze in oba sta tako podla da kar ni res. Žalostno da obstajajo tako ljudje.

Zelo mi je hudo, da od ženske dobiš samo obleke, nje same pa ne. Dejstvo je, da je teško najti osebo, ki se ti preda s svojim bistvom in s tem posledično sprejme tudi tvoje bistvo. Ko pride do tega obleke niso važne. Tudi monoseksa ni več. Žal pa dosti ljudi tega ne najde nikoli v življenju. Mogoče zato, ker nimajo sreče, mogoče zato, ker gledajo z zaprtimi očmi, mogoče zato, ker iščejo na napačnem mestu, mogoče pa zato, ker zaradi premočnega iskanja izgubijo tisto tankočutnost, s katero “zaznaš” kar iščeš. Mogoče pa je treba iskati s srcem in ne razumom…. Mnogo vprašanj. Na njih si boš moral odgovoriti sam. Tudi sama sem dobivala samo obleke in tudi od mene so pričakovali enako. Vedno si sam na tem svetu, ni važno s kakšnim številom ljudi si obkrožen. Pa se mi je vseeno nasmehnila sreča. Našla sem Moškega. Tam, kjer ne bi nikdar pričakovala, ker sem gledala z zaprtimi očmi…. Zaradi iskanja sem izgubila tankočutnost in nisem zaznala, čeprav sem imela pred nosom. Upam, da se odpre tudi tebi. Prenehaj z iskanjem. Če ti je namenjeno te najde samo. Mogoče imaš tudi ti to kar iščeš že ves čas pred nosom. Za vsako metlo se svoj štil najde. Nikar se ne prepusti obupu in cinizmu. To, kar smo, to odražamo in enako tudi nase privlačimo. O tebi ne vem nič, zato ti ne morem kaj več napisati. Mogoče še to: upam, da ti uspe, kajti to človeka notranje izpopolni in da nek smisel.

Jack,

tudi, ce ni uporabnega odgovora na tvoje vprasanje -> si pa sfiltiral mesto najdisca (in posledicno mnozico neustreznih). To je pa tudi uspeh! };)

Tadeja

JACK….
Vem kdo si….poznam te…….

Zanimivo, še vedno nobenega pametnega odgovora. Še vedno pa ostane upanje na jutri.

… Jackovo telefonsko stevilko…

0x / 232 61 xx

Omrežna je pa verjetno štajerska ali ljubljanska, pa mu res nimam kaj povedati.

Jack, Žensko dobiš v Globalu.

ni upanja vec zate…sploh

prou smotan si ti jack!!! ni cudno da ne najdes zenske ce si pa tako zakompleksan!!! res mislim da bi si moral poiskati pomoc in se spraviti v red!!!!

Prebrala….in priznam Jack v smeh si me spravil to pa ne uspe vsakemu….Moski z takim humorjem povezanim z intelektom& kancek sarkazma

(odmislim uporabo nikov -kokosi- za zenski del populacije ki ti je namenil svoj cas, mnenje itd.mas pac svoje razloge………tvoja stvar)
hmmmmmmm pride ze v moj ozji izbor……..sam predvidevam da jaz v tvojega ne ker……….pac pri meni vela pravilo, kdo je meni vsec jaz njemu nisem…………;) so bile izjeme ampak so BILE:)
No ja biografija te ne zanima sej vem sej vem sam trenutno drugega veznika iz spontanosti ni, sem pa za spontanost tako da………..kot ti je ze nekdo prav fajn napisal da se pozanimas kje se kaksne aktivnosti odvijajo, ki tudi tebe zanimajo ali pac obsegajo tisto kar je tebi aprior da zenska zna, se na to spozna al kar koli ze sej verjetno ves na kaj mislim, enostavno se se ti vclanis in se druzis ;))in pol bo ze nekaj kar ti bo po godu ce ti bo ze disalo na nekaj kar ni zate pa gres pac naprej.
Npr. ce rad pleses npr.salso……….hmmm grs tja ce ne drugega da vsaj zacutis vibracije sej mogoce te na koncu omrezi Zenska katero bos sprejel tudi ce njena osebnost le ne vsebuje vseh tvojih apriorjev…..na koncu so itak potrebni kompromisi.
Pomemen se mi zdi vonj osebe s katero si, ti je vsec itd. ceprav ko sem z nekom enkrat govorila mu je bil bolj pomemben sex z zensko kot njen vonj pac ukusi so razlicni, vsak ima svojo lestvico. Moja izkusnja je taka da sex se da dodelat ce pa ti od nekoga vonj koze (to nima veze z higieno enoi pac majo bolj tak mocan vonj) ne sede pa glih ne vem kaj naj.
No toliko od mene, ne bom ponavljala (zdaj nimam casa it gledat z kom vse sem se strinjala) mislim da je Ursaa,Lilimorijana (sorry ce nism prov napisala nika :(() k sta lepo povedali in se kr knjima podpisem.

No fajn mej &pozdrav vsem

Jack, Zensk ni vec.
So samo se kokosi in druga neinteligentna ziva bitja.
Prenehaj iskati tisto, cesar tudi v veliko vecjem radijusu ne obstaja vec.
Se enkrat: Zensk ni vec, ne obstajajo..nazalost, tako to je..Mogoce se lahko se kje najde kaksna zenska, ampak te so zelo zelo redke in precej svoh..
To lahko tudi sklepas po odgovorih na tvoje vprasanje oz. po tem, da ni odgovorov ali pa nobenega odgovora do zdaj se bilo.
Upam, da ti bo moj mail vsaj malo pomagal, ceprav ni prevec razveseljiv, a bos vsaj vedel, da jih ze zdavnaj ni vec..in bos lahko prenehal z zoprnim in nadleznim iskanjem..ni pa nujno, da mi verjames.. 🙂

Lp, zelim ti bolj veselo zivljenje se naprej

Glede na to, da žensk ni več, kaj pa sploh iščete na Ženskem forumu.

Očitno smo in nas potrebujete in moški forum nikakor ne zadovolji vaših bolanih blodenj, sicer bi ostali tam, kjer ste vsi najpametnejši, najlepši, najbogatejši, najšarmantnejši in sploh on oh sami “Jacki”…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close