Kje dobiti žensko
Nedavno sem slišal, da na internetu obstaja Ženski forum, kjer Ženske vedo nemara vse. Ergo sem se odločil, da ga obiščem tudi sam in gor postavim vprašanje življenjskega pomena. Zakaj življenjskega pomena, bi se kaka Ženska vprašala? Hja, preprosto zato, ker sama evolucija človeka sloni na reprodukciji in zato sta potrebna dva, Moški in Ženska. Ker pa sem sam Moški in brez Ženske ter že krepko naveličan rednega monoseksa, sprašujem, kje Žensko dobiti. Pregledal sem že dosti Ženskih katalogov v najnovejših cunjah in vzburjajočem perilu, pa sem po naročilu dobil le njihove obleke, kar me je krepko razočaralo, saj mi je dalo vedeti, da Žensk sploh ne zanimam in se jim tako zelo smilim, da so mi v tolažbo raje poslale svoje obleke, za njih pa sem bil očitno pregrd in premalo šarmanten, da bi se sploh ozrle name in moje nesebične namere.
V zadnjem upanju se sedaj obračam na Vas in Vaše nasvete is prve roke! Prav prisrčna hvala vnaprej.
Jack,
kot je iz priloženega razvidno, si en duhovit osebek, nemara celo iznajdljiv (kataloška prodaja je res v razmahu!). Če se omejim na topogledno ponudbo, sklepam, da gre v glavnem za prototipe, ki jih v praksi redko srečujemo, pa tudi njihova namembnost in uporabnost zna biti vprašljiva.
Kakorkoli že in če me instinkt ne vara, si zaslužiš eno fejst Žensko.
Lep pozdrav!
P.S. Iz katerega kataloga so ti pa najbolj všeč, pa kakšni modeli? ;)))
Ne vem kaj si sicer misli tale Ženska (je enigma sploh Ženski psevdonim?), da me sprašuje po letih. Kot malemu zelencu so mi že starši povedali, da je povpraševanje neznanih ljudi po letih skrajno nevljudna gesta, še posebej, ko človek vpraša specifično vprašanje in potem dobi v povratek kokošji nasmešek in takoj za tem še omenjeno vprašanje. Seveda bi marsikateri psihologi hitro sklepali, da je to zgolj projekcija lastne nezrele osebnosti, ki se hitro vzburi ob takšnih provokativnih vprašanjih, na katere njihova inteligenca ne vidi hitrega odgovora, ampak je to zdaj bolj postranskega pomena.
“treba je iti malo vn ane” je bil prvi nasvet, če bi se temu res lahko tako reklo. Zdaj me zanima, kako si ta Ženska (pa s tem nazivom sploh nimam namena žaliti ostale Ženske populacije, da slučajno ne bo pomote) predstavlja, da človek danes lahko preživi v nekem zaprtem objektu. Verjetno misli, da obstajajo poštarji, ki mu prinesejo mesečne finance, hrano, pijačo in ostale osnovne življenjske potrebščine. Ne dvomim, da ta Ženska celo verjame v štorklje, ki prinašajo mamicam male dojenčke.
“čeprov se jih dost spozna tud prek neta, kaj še čakaš.” je bil naslednji blek, ki je uspel prileteti izpod njenih prstov. Sicer ne vem, kako si ona predstavlja to “spoznavanje preko interneta”, a vsekakor sumim, da nekdo še ni pristal na letališču. In potem “kaj še čakam”, najverjetneje na vse drugo kot na tovrstne komentarje, ki žalijo mojo inteligenco.
In za konec še pravi “upam da boš imel kaj sreče”. Hja, tudi jaz upam, da jo bom kaj imel. Če ne za drugega, vsaj za zmožnost nakupa novega lubrikanta.
Draga Kokoška™ Pat (Pat? Kaj to sploh pomeni?), vprašanje ni nikoli neumno, ampak je lahko neumen le odgovor in ti si to vsekakor uspela potrditi. Verjetno tvojemu nizkemu intelektu ni kaj prida jasno, da prostitutka ni ravno Fejst Ženska, za katero Kvačka meni, da si Jaz zaslužim. Kar pa se tiče olajšanja, pa to že lahko storim ob tvojem sporočilu. Smeh je namreč veliko olajšanje, pa še pol zdravja je, kot pravijo današnji zdravniki.
> Dragi Petelin, kakšno vprašanje takšen odgovor!
> Napisal si; naveličan rednega monoseksa, sprašujem, kje Žensko dobiti.
> Če pa iščeš ljubezen tvojega življenja to pa ne vem!!
Draga Kokoš™ Pat, z veliko žalostjo opažam, da tvoj nizki intelekt ni uspel razvideti pomena v povedanem o vprašanju in neumnem odgovoru, a nič ne de.
Sprašuješ, kje dobiti Žensko… to tudi Jaz sprašujem in ker je to moja Téma, je tvoja edina pravica, da si ustvariš svojo in potem tam dalje iščeš Žensko zase. Sicer bi človek sklepal, da kaj poslušaš svoje lastne nasvete in bi šla iskat prostitutko, a očitno še sama sebi težko verjameš kakšne traparije tipkaš, kaj šele, da bi kaj takšnega tudi udejanjila.
Potem na koncu še poudariš, da ničesar ne veš. To mi bilo že takoj jasno in je bilo sploh škoda pritiska tipke, da si to še enkrat poudarila.
> V bistvu je zatežen in sploh me ne čudi zakaj se ga ženske izogibajo!
Še enkrat, naša lokalna Kokoš™. Samo zaradi dejstva, da si ti frigidna lezbijka, še ne pomeni, da so Vse enake. In tudi ne pomeni, da na vse gledam enako kot nate.
Toliko, da ne bo kakšnih banalnih pomot, katere bi rada ta Kokoš™ povzročila.
Sedaj pa se raje vzdrži nadaljnih komentarjev, da se še bolj ne osmešiš.
Hja Jack, nisi povedal če te pri ženski zanima še kaj od popka navzgor :-).
Sumim, da niti ne. Tako da…. probaj poiskati preko katalogov še kak spodnji del polomljene lutke iz izložbe 🙂 🙂 🙂 in na njih vadi svoje nesebične namene.
Ženske, tiste, ki obstajajo tudi od popka navzgor, nekak čutijo do kam seže tvoj interes in jih zaskrbi za tisti dober meter kosti, krvi, kože in možgančkov, ki se žal, žal držijo tako želenega priključka na katerem sloni reprodukcija 🙂
> Frigidna lezbijka, hahahahahaha, ta je dobra!
Verjamem, da so tebi, kot Kokoši™, takšni izrazi precej tuji. Zato ti tukaj prilagam povezavo do lokalnega slovarja:
http://bos.zrc-sazu.si/sskj.html
> Hja Jack, nisi povedal če te pri ženski zanima še kaj od popka navzgor :-).
Seveda me. Tudi prsi so vzburljive.
> Sumim, da niti ne. Tako da…. probaj poiskati preko katalogov še kak spodnji del polomljene lutke iz izložbe 🙂 🙂 🙂 in na njih vadi svoje nesebične namene.
Bom. Ampak ne vidim, kako ta tvoj nasvet kaj pripomore k mojemu problemu.
> Ženske, tiste, ki obstajajo tudi od popka navzgor, nekak čutijo do kam seže tvoj interes in jih zaskrbi za tisti dober meter kosti, krvi, kože in možgančkov, ki se žal, žal držijo tako želenega priključka na katerem sloni reprodukcija 🙂
Dvomim, da Koka™ (sestra Kokoš™?) lahko kaj “čuti”, ali drugače rečeno – misli. Saj drugega, kot projekcije lastne nizke inteligence, tudi pri tebi ni zaznati. Kaj globljega pa po tem sodeč nisi sposobna razbrati, kaj šele izraziti.
Če iščeš žensko, ni problem. Če pa hočeš najti Žensko, se moraš, gledano linearno, zazreti globo v sebe, saj je le vsak (dovolj umen) individuum človek od A do Ž(enske); če ti bo torej pogled segel preko vseh črk nezavednega, boš spregledal in uzrl Konec, ki je drugo ime za Žensko. Takrat se boš tudi lahko začel učiti abecede.
Če ti pa ta nihilistična končnost ni po godu, kar je v svetu, obsedenem z metafiziko, razumljivo, poglej z vidika neskončnega in stalno vase vračajočega se oboda, katerega konec je vedno nov začetek. S tega gledišča je vsak sam v sebi zaključen krog v neskončni igri smrti in rojevanja (in obratno) in že smo v sami esenci ženskega principa, ki pa ga vsekakor ne gre iskati v ženski kot aleatorični in s tem nujno nepopolni personifikaciji tega principa, marveč izključno znotraj zaključenega in eo ipso popolnega risa lastne biti. Zato ni slučajno znani mislec, ki se je v potu svojega (raz)uma koval po lastni podobi, že davno pred nami ugotovil, da “če bo špičasto, bodo vile, če bo okroglo, bom pa Ženska”!
Kratek povzetek za tiste, ki nimajo časa brati:
Šele ko se najdeš, boš našel tudi Žensko!
Eh, kaka katastrofa. Same kokoši. Kako se ti ljubi ukvarjat z njimi (nami)? Od razburjenja bo letelo perje, kako jajce bo od stresa manjše kot sicer in celo pikasto, vse pa se bodo zapodile vate in te kavsale. Ampak ni to to. A ne? Al ja? Kwa pa vem….Kavs in “kavs”, je nekaj podobnega kot tvoj enačaj med “čutiti” in misliti. Pravzaprav nastane kar ena lepa matrika iz vsega skupaj, he he he. “Čutiš”, da te nekaj kavsa, pa misliš, da “kavsaš”.
Drage kokoši! Jaz vsaj zase nekak čutim (vsaj mislim tako, he he he….oziroma…mislim, da čutim….oz. oh, čist sem zmedena, ….ko ko). Neko obzirnost…. pred onanijo. Fizično in verbalno. Stric Jack ti si kar privošči oboje vse kure se bomo poskrile.
1. Mislim, da provociraš.
2. Si nesramen, žaljiv in vase zagledan.
3. S takim načinom pri nobeni ženski ne boš daleč prišel.
4. Iščeš na napačnem mestu in zgubljaš čas.
5. Vsak si zasluži samo najlepše.
6. Imam občutek, da si že pošteno “nasankal” in zato si razvil pogost način “obrambe”, ki ga razvijete moški kadar ste prizadeti – sovražna nastrojenost in cinizem.
7. Vzemi se v roke, začni razmišljati pozitivno.
Pasta je ušla iz tube, ni pomoči!
Moje verbalne kapacitete so bolj skromne, stavki so največkrat kratki in jedrnati, največkrat pa mi zmanjka besed… Ambivalenco sem morala 2x prebrati, da lahko rečem, da se pod manifest kar podpišem.
Življenje me je nekako prisililo v pragmatično razmišljanje, zato se mi poraja še eno vprašanje: končni rezultat vidiš v reprodukciji, smisel le-te pa se mi zdi, glede na vse prebrano, nekoliko vprašljiv.
Ustvariti novega Človeka ali človeka? Začne se z Žensko in Moškim, lahko pa tudi z žensko in moškim (možne so seveda tudi kombinacije osebkov obeh spolov z Veliko in malo začetnico), izhodiščne koordinate mu bosta določila oba.
Forum je zaprt za komentiranje.