Kje dobiti žensko
Sam še to preseli se na forum psihiatrija ker je tebi pisan na kožo in ker resnično rabiš pomoč-tvoj obrambni sistem in dokazovanje neke nizke pameti je živ dokaz da jo moraš poiskat čimprej ker tiči problem globoko v tvoji glavi in po postih sodeč si pravi psihopat ki bo kmalu nevaren sebi in okolici.
Ja Andrejj je pravzaprav Jack in Neli.
Bravo ampak izraze uporabi drugačne če si ena oseba v treh in po moje je to bolezen, več osebnosti. Kar hitro jih spreminjaš.
Ah drugače pa se sproščam s pametnim pogovorom preko maila in samo malo uskočim sem ker me zanimajo primitivni komplimenti in se ne morm upret da ne bi kaj odpisala. Prav tako kot se ne morm upret seksu z možem kar pa ti še dolgo, dolgo časa ne boš mogel reči (namreč da se ne morš upret seksu z ženo ) ker take kokoši ki bi ti dala ali pa se poročila s tabo ni in je tudi ne bo. Monoseks je edino kar ti ostane, žal.
Lp, dragi Jack alias Andrej alias Neli -vseen drek koga napišem ista oseba je samo na pet minut se spreminja
> Ja Andrejj je pravzaprav Jack in Neli.
Samo zaradi dejstva, ker kopirata moje izjave pomeni, da sta ona dva jaz?
Res nadvse nepresenetljiva Kokošja™ izpeljava.
Ampak resnično, Kokoš™ Klara, NE zanimaš me Ti, NE zanima me tvoja avtobiografija.
Ker razumem, da nisi pismena, tudi razumem, da boš še naprej veselo pisala svoje avtobiografije in iskala pozornost v moji Témi. Kar privošči si, Jack ti je dal to možnost.
Hvala Jack, vseevednež in tukaj je samo vprešanje tvoje in nič drugega. Jst loh tukaj postavim svoje vprašanje če želim.
Pa se enkrat hvala ker me daješ v isti koš kot predhodnice ker niti ena ni kokoš kar pomeni da je problem v tebi in ne v ŽENSKAH.
Zna pa biti da si bil zlorabljen v mladosti in zato so reakcije take, če je tako ti je oproščeno, tudi trojna osebnost.
Zdej pa res grem ker imam pametnejše delo kot pa enga norga Jacka poslušat oz bolje rečeno brat, pa opa polpisemna pa sem, noooooooo.
Forum je zaprt za komentiranje.