Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje dobiti žensko

Kje dobiti žensko

Hvala ker me imaš za enako drugim ki se meni osebno sploh ne zdijo kure.
Ti pa kar išči žensko vendar vidim da je našel ne boš vsaj dokler ne začneš intenzivno delati na svoji osebnosti.
Lahko noč tudi tebi- petelin zakompleksani

Aja pa veliko monoseksa ti želim ker drugega še dolgo ne bo in verjamem da ga v tvojem lifu sploh še ni bilo, ker take kokoši ki bi tebi dala po moje na svetu niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Važn da ma dobro rit :~))))))))

Saj zato v glavi nima nič, kot je že značilno za vse Kokoši™.

Sam še to preseli se na forum psihiatrija ker je tebi pisan na kožo in ker resnično rabiš pomoč-tvoj obrambni sistem in dokazovanje neke nizke pameti je živ dokaz da jo moraš poiskat čimprej ker tiči problem globoko v tvoji glavi in po postih sodeč si pravi psihopat ki bo kmalu nevaren sebi in okolici.

Kar se na daleč ne vidi (ena prednost) od tebe pa bežijo ker si grd in se vidi na prvi pogled

Vzemi si čas

Žal nimam tvoje številke

Kokoš™ brezumna, poglej se malo v ogledalo, ko napišeš, da ne boš več sem pisala, potem pa spet pišeš.

Kaj res ne zmoreš toliko samokontrole, da bi storila, kar rečeš?

Ampak kot sem rekel, avtobiografije me resnično NE zanimajo. In tvoja ni izjema.

Meni je pa Jack faca, ki dobro ve kaj dela!!! Kakšne fotke! Mislim, da ga berem:).
Svaka ti čast!!

Ja Andrejj je pravzaprav Jack in Neli.
Bravo ampak izraze uporabi drugačne če si ena oseba v treh in po moje je to bolezen, več osebnosti. Kar hitro jih spreminjaš.
Ah drugače pa se sproščam s pametnim pogovorom preko maila in samo malo uskočim sem ker me zanimajo primitivni komplimenti in se ne morm upret da ne bi kaj odpisala. Prav tako kot se ne morm upret seksu z možem kar pa ti še dolgo, dolgo časa ne boš mogel reči (namreč da se ne morš upret seksu z ženo ) ker take kokoši ki bi ti dala ali pa se poročila s tabo ni in je tudi ne bo. Monoseks je edino kar ti ostane, žal.

Lp, dragi Jack alias Andrej alias Neli -vseen drek koga napišem ista oseba je samo na pet minut se spreminja

Ja tud men se je nekaj časa zdel celo zanimiv to pa pelje v skrajnost in v osebnostni problem ki ga ima sam s seboj kar se odraža na njegovi psihi, postih, nestrpnosti in tem da misli da je vsemogočni itd.

> Ja Andrejj je pravzaprav Jack in Neli.

Samo zaradi dejstva, ker kopirata moje izjave pomeni, da sta ona dva jaz?

Res nadvse nepresenetljiva Kokošja™ izpeljava.

Ampak resnično, Kokoš™ Klara, NE zanimaš me Ti, NE zanima me tvoja avtobiografija.

Ker razumem, da nisi pismena, tudi razumem, da boš še naprej veselo pisala svoje avtobiografije in iskala pozornost v moji Témi. Kar privošči si, Jack ti je dal to možnost.

KlaRa,

daj se ohladi, no malo :-)))))

Boš ti s svojimi posti vsemogočna, ker toliko pišeš……. CALM DOWD!! (beri: ohladi mašinco!!). Si pa res njegova prava kost za glodanje, no! :-)))))

Mirno noč ti želim!

Hvala Jack, vseevednež in tukaj je samo vprešanje tvoje in nič drugega. Jst loh tukaj postavim svoje vprašanje če želim.
Pa se enkrat hvala ker me daješ v isti koš kot predhodnice ker niti ena ni kokoš kar pomeni da je problem v tebi in ne v ŽENSKAH.
Zna pa biti da si bil zlorabljen v mladosti in zato so reakcije take, če je tako ti je oproščeno, tudi trojna osebnost.
Zdej pa res grem ker imam pametnejše delo kot pa enga norga Jacka poslušat oz bolje rečeno brat, pa opa polpisemna pa sem, noooooooo.

Kokoš™ Klara, v mladosti je bila zlorabljena tvoja edina možganska celica, ki pa je takoj po nesrečnem dogodku podlegla bolečinam in preminila. Sedaj pa imaš le še prste, s katerimi tipkaš nekaj, kar nima nobenega smisla in podaja vedno globljo avtobiografijo tvoje osebnosti.

Meni pa je zanimivo kako se je našel en, ki mu je blo tolk dolgcajt, da je uporabil moje ime. Tisti prejšnji posti od danes niso moji, zato se opravičujem vsem, ki jih je ta zbloda pod mojim imenom užalila.

VI VSI STE NORCI !!!!!!!!

Ta nekdo je Jack ki ima več imen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close