Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdor sebe ceni, je zahteven tudi do drugih

Kdor sebe ceni, je zahteven tudi do drugih

Hahaha. Takšne ženske, kot si je ti želiš, želimo ob sebi pravega Moškega. Takšnega, ki ve kaj z žensko početi, ne pa jo samo razkazovati in se afnati pred prijatelji. :)[/quote]

Ne, ti nisi primer ženske iz mojega opisa. Niti približno ne.

Še eden, ki ne šteka preproste poante. Mene NE zanimajo take in drugačne dolgočasne vsakdanje ženske, ki se ne bi ukvarjale z mano, ampak izključno ženska z opisanimi kvalitetami, ki bi se! Bolj preprosto se ne da razložiti.

Še eden, ki ne šteka preproste poante. Mene NE zanimajo take in drugačne dolgočasne vsakdanje ženske, ki se ne bi ukvarjale z mano, ampak izključno ženska z opisanimi kvalitetami, ki bi se! Bolj preprosto se ne da razložiti.[/quote]
Ampak saj ta se ukvarja s tabo. A ne vidiš? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Še eden, ki ne šteka preproste poante. Mene NE zanimajo take in drugačne dolgočasne vsakdanje ženske, ki se ne bi ukvarjale z mano, ampak izključno ženska z opisanimi kvalitetami, ki bi se! Bolj preprosto se ne da razložiti.[/quote]
Ampak saj ta se ukvarja s tabo. A ne vidiš? :))[/quote]

Kje je pa izpolnjevanje zahtevanih kriterijev, a? Polovičarstva se ne grem.

sem zher, da tudi 99,9999999999999% zate ni dovolj.
ker pa 100% osebkov ljudje še ne “pridelujemo” se mi smiliš, da s 666% (btw: hudičevo število) – ker pač ne moreš dobiti “para”

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close