Kdor sebe ceni, je zahteven tudi do drugih
Že res, ampak žensko si boš moral piskat v reali in tam pokazat, kaj si ali nisi..[/quote]
tako kot ti, pajkec, ane … ko se gre tvoja mamica “japonko” in ti prazni jajca, da se lahko v šoli bolje učiš ☺
Verjamem. To je najlažje delo, ko to počnemo pri drugih. Kaj pa pri sebi, si že začel, kaj našel? :)[/quote]
Ne, v to so vrtale moje bivše, da se jim ni bilo treba ukvarjati z lastnimi napakami. Spoznal sem, da ta ženski pristop tudi meni bolj ugaja. Odkrivat tuje pomanjkljivosti namesto lastnih.[/quote]
Aha, “pametno”. Delal boš drugim to, kar tebi ni pasalo. Koliko uspeha si obetaš? :))
Ne, v to so vrtale moje bivše, da se jim ni bilo treba ukvarjati z lastnimi napakami. Spoznal sem, da ta ženski pristop tudi meni bolj ugaja. Odkrivat tuje pomanjkljivosti namesto lastnih.[/quote]
Aha, “pametno”. Delal boš drugim to, kar tebi ni pasalo. Koliko uspeha si obetaš? :))[/quote]
Saj uspeh sploh ni bistven. Gre za to, da raziskujem žensko utopijo v moških hlačah. Hočem reči; ženske so utopične v svojih predstavah, kako priti do zaželjenega moškega, ki ga nikdar ne dobijo. Čeprav vse nakladajo, da so (enkrat) ga. Saj že tukaj vidiš. Vržejo ven seznam zaželjenih kvalitet, same o sebi ne povejo nič, potem so pa še užaljene, ker se po nekaj dnevih ni vsulo kandidatov za selekcijo. Po drugi strani pa trdijo, da pravih moških ni več, samo še poženščeni, one pa menda uspešno naskakujejo tradicionalne moške trdnjave moči in rušijo tabuje. Hočejo reči, da se vloge med spoloma menjajo. No, prav. Potem jih pa menjajmo. Zakaj ne bi še mi zahtevali od njih kvalitete, one naj se nam pa dokazujejo?
Že res, ampak žensko si boš moral piskat v reali in tam pokazat, kaj si ali nisi..[/quote]
Jaz se ne bom nič več nikomur dokazovat. Če bo izpolnila moje kriterije, bo izbrana, drugače pač ne.[/quote]
A ni tako, da moraš najprej sploh imeti kandidatko, da jo lahko zavrneš? Ti pa še tega ne veš, kje jih najti.
Aha, “pametno”. Delal boš drugim to, kar tebi ni pasalo. Koliko uspeha si obetaš? :))[/quote]
Saj uspeh sploh ni bistven. Gre za to, da raziskujem žensko utopijo v moških hlačah. Hočem reči; ženske so utopične v svojih predstavah, kako priti do zaželjenega moškega, ki ga nikdar ne dobijo. Čeprav vse nakladajo, da so (enkrat) ga. Saj že tukaj vidiš. Vržejo ven seznam zaželjenih kvalitet, same o sebi ne povejo nič, potem so pa še užaljene, ker se po nekaj dnevih ni vsulo kandidatov za selekcijo. Po drugi strani pa trdijo, da pravih moških ni več, samo še poženščeni, one pa menda uspešno naskakujejo tradicionalne moške trdnjave moči in rušijo tabuje. Hočejo reči, da se vloge med spoloma menjajo. No, prav. Potem jih pa menjajmo. Zakaj ne bi še mi zahtevali od njih kvalitete, one naj se nam pa dokazujejo?[/quote]
Prvi del komot – torej, zahtevaj po mili volji. Drugi del – dokazovanje – je pa na tvojo žalost odvisen od žensk, če se jim bo ljubilo a ne.
Jaz se ne bom nič več nikomur dokazovat. Če bo izpolnila moje kriterije, bo izbrana, drugače pač ne.[/quote]
A ni tako, da moraš najprej sploh imeti kandidatko, da jo lahko zavrneš? Ti pa še tega ne veš, kje jih najti.[/quote]
Kar na dan z besedo, če ti veš. Morda ti za protiuslugo lahko namignem, kje iskati moškega po lastnih predstavah.
A ni tako, da moraš najprej sploh imeti kandidatko, da jo lahko zavrneš? Ti pa še tega ne veš, kje jih najti.[/quote]
Kar na dan z besedo, če ti veš. Morda ti za protiuslugo lahko namignem, kje iskati moškega po lastnih predstavah.[/quote]
Sem ti že napisala, da si moraš biti takšno žensko najprej sposoben finančno privoščiti, potem ti sploh ni treba več iskati, samo še izbirati.
Kar na dan z besedo, če ti veš. Morda ti za protiuslugo lahko namignem, kje iskati moškega po lastnih predstavah.[/quote]
Sem ti že napisala, da si moraš biti takšno žensko najprej sposoben finančno privoščiti, potem ti sploh ni treba več iskati, samo še izbirati.[/quote]
Potem pa tudi ti nisi razumela mojih pogojev. Finančno trdnost in stabilnost mora predvsem ona prispevat v razmerje. To je sploh ena izmed najbolj bistvenih zahtev. Ne iščem jaz nobene odvisnice…
Če bi pa zraven še napisal, da išče tudi seks, bi mu pa očital, da išče služkinjo in prostitko v enem. Po tvojem načinu razmišljanja sodeč.
Tale moški išče žensko, ki bo podpirala vse štiri vogale je napisal in tolažila nebogljenega možeka. Torej, če bo ona podpirala štiri vogale (razen, če ima hišo z osem vogali), bo on lenaril. Torej išče služkinjo, da mu bo delala.
Če bi hotel še seks pa ne bi iskal prostituke. Te so za seks plačane.
Kako ste penasti! Je to posledica frustracij? Tako ste zdresirani z doktrino o moškem podložniku ženskim zahtevam, da si lastnih želja ne dovolite. Jaz si komot lahko privoščim domišljavost in samozadostnost. Ženske ,ki premorejo kvalitete iz mojega seznama so sicer res redke, ampak take si pač svoje kvalitete želijo deliti z moškimi. Taka je narava teh zadev. Vaše zahtev polne mračnjaške možače brez kvalitet vam ne morejo nuditi nič razen poniževanja in zlovoljnosti ter večnih očitkov. Ker ste obupani, si pač dovolite, da vam nataknejo ovratnice in vas šetajo okoli kot cucke. Jaz se tega pač ne grem. Zame je ženska po mojih pričakovanjih ali nič. Zagotovo ne bom sklepal kompromisa s takimi, ki jih je poln tako MON kot ves svet, samo zato, da bom nekajkrat letno deležen malo celulitične kože, pa še to po njihovem diktatu.
Hahaha. Takšne ženske, kot si je ti želiš, želimo ob sebi pravega Moškega. Takšnega, ki ve kaj z žensko početi, ne pa jo samo razkazovati in se afnati pred prijatelji. 🙂
Takole je. Take, ki ustrezajo (večini) zgoraj napisanih kriterijev se niti slučajno ne bi ukvarjale s takim, kot si se pokazal s komentarji, ki so prvemu sledili. Zakaj večini kriterijev? Ker izobražena, delavna, uspešna v poslovnem svetu niti slučajno ne bo imela toliko časa za gospodinjstvo, da bi zneslo. Taka se vsaj nekoliko ceni, vsaj toliko, da ne bo objekt možganskega maloposestništva, ki bi se z njo važil. Taka (če se zanima za nasprotni spol) pač išče moškega in ne ženske. Užaljenost in neke bedne igrice se znak nezrelosti. Pri tridesetih je precej prepozno za to. In od zamenjave vlog pri iskanju partnerice boš dobil še slabše rezultate kot prej.
Res je, da se malo ljudi (oba spola) vpraša, kaj partnerju lahko ponudijo. Ker je to malce težje, kot samo postaviti neke, četudi nerealne, zahteve. Taka, ki se je posvetila investiciji vase, v svoj razvoj in rast, se niti slučajno ne vidi v tem, da bo nekdo nekomu, in ne ona ob komu, ki ji karakterno ustreza. Taka išče enakovrednega partnerja, s katerim se lahko v vsem usklajuje, ne pa “delodajalca/otroka”, ki večinoma samo zahteva.
Forum je zaprt za komentiranje.