Kdaj vas mine veselje do spolnosti s svojo drago?
Ne, nimam več ne časa ne energije karkoli komurkoli pojasnjevati. Saj so dovolj stari, da vedo kaj delajo:). Menda:))).[/quote]Torej ne boš šla v šoping v Italijo pa čeprav bi ti Seba častil prevoz? Mogoče celo kavico in sladoled? :))[/quote]
Za 2x na leto, ko grem v Italijo v šoping, imam za bencin:). Kaj te matra On_?:)) A bi me ti rad kam zapeljal?:))
Torej ne boš šla v šoping v Italijo pa čeprav bi ti Seba častil prevoz? Mogoče celo kavico in sladoled? :))[/quote]
Za 2x na leto, ko grem v Italijo v šoping, imam za bencin:). Kaj te matra On_?:)) A bi me ti rad kam zapeljal?:))[/quote]Kaj pa vem…. nisem jaz tako dober šofer kot je Seba… ne bi prišla tako daleč :)))))
Ne vem zakaj si zdaj tako “zmeden”, da ti sploh pride na misel biti nekdo drug? Tukaj smo vsi to, kar smo oz. mislimo, da smo. Zakaj se zdaj sekiraš? Se počutiš kot črni raček? Tvoj način lajfa je tvoj, nihče ti ga ne jemlje. Ti sam veš, ali si zadovoljen s tem oz. kaj bi spremenil. In kaj zdaj? Živi naprej, kdo ti brani.
No, kot polovicni salabajzer, ki se VSEH zensk le ne navalica, komentiram le izjavo o prafaktorjih na katere se bojda razstavi spolno aktivnost. Avtorico razglasujem za slabo jebacico. Ampak, nic se bat, vecina nima mojih kriterijev. Bo ze… :)[/quote]
Dobra Dater… polovični šalabajzer haha 😀
Kar se pa boldanega tiče pa je največji problem ravno to, da je takih več kot 70%!!!!
Vsaj po pričevanjih ljudi v moji okolici…
Jaz sem že zdavnaj reko, da to da imajo eni (Marko) tolko časa za pisat tu gor, ne more pomenit nič pozitivnega…..
Opcij je res samo par…
1. nimajo službe
2. nimajo hobijev (razen MONa)
3. ne štima vse v zakonu ali zvezi
Verjetno je celo več kot samo 1 opcija 🙂
No, kot polovicni salabajzer, ki se VSEH zensk le ne navalica, komentiram le izjavo o prafaktorjih na katere se bojda razstavi spolno aktivnost. Avtorico razglasujem za slabo jebacico. Ampak, nic se bat, vecina nima mojih kriterijev. Bo ze… :)[/quote]
Kakorkoli obračaš….BISTVO seksa je točno to, kar sem napisala Dodatki so pa dodatki.
Glede na tvoje kriterije v sosednji temi, sem pa še kar, edino tisto o britju mi je brez veze….vsaj
v nulo. Mene pol ful pika in se tega ne grem…..če sem zarad tega slaba…pa tud ok.
Se ne sekiram, res ne.
Komentirala sem pa na avtorja, ki joka, kako je problem v tem, da se “ženskam ne da truditi”..ne vidi
pa, da je problem v njem samem….
Ne tako hitro. Opisani prafaktorji so verjetno bili mišljeni za moške. Avtoričin prispevek bi k temu bil, da da noge narazen. :-)))
Kakorkoli obračaš….BISTVO seksa je točno to, kar sem napisala Dodatki so pa dodatki.
Glede na tvoje kriterije v sosednji temi, sem pa še kar, edino tisto o britju mi je brez veze….vsaj
v nulo. Mene pol ful pika in se tega ne grem…..če sem zarad tega slaba…pa tud ok.
Se ne sekiram, res ne.
Komentirala sem pa na avtorja, ki joka, kako je problem v tem, da se “ženskam ne da truditi”..ne vidi
pa, da je problem v njem samem….[/quote]
Saj bistvo filma je tudi da se začne, da traja nekaj časa zmes se nekaj zgodi in da je potem konec filma….
ampak ocenjujemo pa film ne po ”bistvu” kako je ”zgrajen” ampak po zgodbi in vseh ostalih ”malenkostih” ki so nam pomembne
enako je pri seksu.
Kar se pa tiče britja na nulo…. ja ful pika prvih parkrat….. saj tudi ko se moški pobrije po vratu to potem pika…. ampak se navadiš 🙂
Meni jih bolj malo ploska. Je več takšnih, kot si ti, ki bolj ne verjamejo, kot pa ja. Tako, da ne bi imel neke koristi, če bi lagal.
To si zdaj spet nekaj po svoje razlagaš. 🙂
Ne vem, če res kdo zagovarja resno vezo za vsako ceno.
In sem že večkrat napisal, da ne vem, kako bo čez par mesecev in kje bom, kaj šele čez deset let. 🙂
In tako, kot ni vse idealno v resnih vezah, tako ni idealno v neresnih vezah. In vsak ima svoj način, ki bi ga naj izpolnjeval. Nekateri imajo pri tem več sreče in manj potrebnega truda, drugi pa obratno.
Jaz sem že zdavnaj reko, da to da imajo eni (Marko) tolko časa za pisat tu gor, ne more pomenit nič pozitivnega…..
Opcij je res samo par…
1. nimajo službe
2. nimajo hobijev (razen MONa)
3. ne štima vse v zakonu ali zvezi
Verjetno je celo več kot samo 1 opcija :)[/quote]
Ampak niti ena ne ustreza. Jih je pa res nekaj, samo nisi našel prave. :))
Kaj pa vem…. nisem jaz tako dober šofer kot je Seba… ne bi prišla tako daleč :)))))[/quote]
A si se mal ustrašu, a ne:))). Saj prav, žena opazuje in morda še kera druga:))).[/quote]Maš kar prav njegova žena je krasna ženska.Ampak kaj si on vse dovoli jo pa čist razumem.On jo nič nešmirgla prav norce se brije iz nje.Ni čudno da se jezi. Saj tako sem jaz opazila.Mi je neprijetno,da se ne odgovorno obnaša,ker je super mama in tut žena.Vsaj kolk jo jaz poznam.JE ZA VSE….Krasna odgovorna ženska…..
Ja, to je bistvena razlika.
Je pa res, da je za avanturiste ta razlika nepomembna.[/quote]
Odvisno od tega, ali si avanturist po sili razmer (torej kot posledica nepripravljenosti na bližnji odnos pa tega niti ne opaziš) ali tako izbereš, ker se zavedaš da nisi pripravljen.[/quote]
Lahko si “avanturist” iz cisto tretjih, cetrteh, petih, … razlogov. Niti to pomeni, da si (bil) ali bos vse zivljenje “avanturist”. Samo za to razumeti je treba (vsaj intelektualno, ce ze ne fizicno) preseci okvirje povprecnega slovenskega vsakdana.
A si se mal ustrašu, a ne:))). Saj prav, žena opazuje in morda še kera druga:))).[/quote]Maš kar prav njegova žena je krasna ženska.Ampak kaj si on vse dovoli jo pa čist razumem.On jo nič nešmirgla prav norce se brije iz nje.Ni čudno da se jezi. Saj tako sem jaz opazila.Mi je neprijetno,da se ne odgovorno obnaša,ker je super mama in tut žena.Vsaj kolk jo jaz poznam.JE ZA VSE….Krasna odgovorna ženska…..[/quote]Če je pe res ZA VSE pol je pa tut zame…. 🙂
Hvala bogu, da vsaj ena taka obstaja….. :))
Odvisno od tega, ali si avanturist po sili razmer (torej kot posledica nepripravljenosti na bližnji odnos pa tega niti ne opaziš) ali tako izbereš, ker se zavedaš da nisi pripravljen.[/quote]
Lahko si “avanturist” iz cisto tretjih, cetrteh, petih, … razlogov. Niti to pomeni, da si (bil) ali bos vse zivljenje “avanturist”. Samo za to razumeti je treba (vsaj intelektualno, ce ze ne fizicno) preseci okvirje povprecnega slovenskega vsakdana.[/quote]
Potem pa hvala za kompliment. 🙂
In ti si nek skriti zaklad, al kaj? Lahko bi bila kvečjemu hvaležna za vpogled v zadeve, ki jih doživljamo vsi tipi ,. brez izjeme. Le da si , očitno, do zdej bila skupaj s tipčki, ki ti niso imeli niti jajc povedat, da imajo absolutno premalo. Torej, s šalabajzerji si bila vajena živet, zato ne obsojaj vseh po vrsti podobnosti s svojimi “izbranimi”. Ja?
Forum je zaprt za komentiranje.