Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdaj vas mine veselje do spolnosti s svojo drago?

Kdaj vas mine veselje do spolnosti s svojo drago?

Kot praviš, niso vse ženske enake in nismo vsi moški enaki. Zato je bistveno, od koga kaj pričakuješ.
Kakšna je tista oseba, od katere kaj pričakuješ. Iz tvojega zapisa sklepam, da to pričakuješ od “napačnih” žensk, zato dobiš vtis, da imaš nerealna pričakovanja.
Seveda to ne pomeni, da slučajno živiš skupaj z napačno, ampak nehote iščeš takšne, da dobiš potrditev, da so ženske napačne in nesposobne zadovoljiti tvojih pričakovanj.
Ti pa ne njihovih, zato je ženska prav tako razočarana nad tabo.[/quote]

Če je razočarana, naj se izjasni, zakaj in kako. Ne pa, da mulo kuha, ko predlagam sporazumni razhod, pa vrišč, kot da bo vesolje razpadlo v brezno večne nesreče.[/quote]
Menim, da bi se zjasnila in povedala, če bi vedela zakaj in kako. Njen odziv pa je izraz zmedenosti in frustracije, kar pomeni, da razumsko ne ve zakaj in kako.
Spet imaš nerealno pričakovanje.
V tem primeru bi ženski pomagala opora, da bi se pomirila in poskušala razumsko razložiti svoje občutke.
Ti pa se v tem primeru odzoveš agresivno, ker dobiš občutek, da se ti dogaja krivica. Ni dovolj to, da se na začetku potrudiš, da žensko pridobiš v posteljo, potem pa se tvoj trud in pozornost neha.
In potem je razočarana ženska, pa ti…Ostanejo pa le prazna pričakovanja, vlaganja v odnos pa nobenega.

Kaj vem, jaz ne bi zaključila tako hitro. Saj sta skupaj iz nekega “višjega” razloga, njemu pa se itak ta isti vzorec ponavlja že dolgo..
Sicer ne vem, koliko je v vama iskrene želje, volje in sposobnosti za živi, zavesten dialog, kjer bi spregledala, da je to vedenje, ki ga živita, polno obrambnih drž- fizični in čustven umik, tihe maše, itd, in je, če želita odnos nadaljevati, nujno potrebno nekaj spremeniti. A to je precej dolgotrajna in trnava pot in marsikomu je najlažje odnos prekiniti in poskusiti drugje, Kaj se zgodi v novem, pa je precej jasno. 😉

Če je razočarana, naj se izjasni, zakaj in kako. Ne pa, da mulo kuha, ko predlagam sporazumni razhod, pa vrišč, kot da bo vesolje razpadlo v brezno večne nesreče.[/quote]
Menim, da bi se zjasnila in povedala, če bi vedela zakaj in kako. Njen odziv pa je izraz zmedenosti in frustracije, kar pomeni, da razumsko ne ve zakaj in kako.
Spet imaš nerealno pričakovanje.
V tem primeru bi ženski pomagala opora, da bi se pomirila in poskušala razumsko razložiti svoje občutke.
Ti pa se v tem primeru odzoveš agresivno, ker dobiš občutek, da se ti dogaja krivica. Ni dovolj to, da se na začetku potrudiš, da žensko pridobiš v posteljo, potem pa se tvoj trud in pozornost neha.
In potem je razočarana ženska, pa ti…Ostanejo pa le prazna pričakovanja, vlaganja v odnos pa nobenega.[/quote]

Kakšno nerealno pričakovanje? Kaj je nerealnega v tem, da pričakuješ, da se tudi nasprotna stran obnaša do tebe spoštljivo in da tudi sama nekaj truda vloži v odnos, če že zaradi nečesa vztraja s tabo? A to se šteje v znanstveno fantastiko?

Veste kaj, na svetu je se pa se ljudi, ki imajo en kup problemov sami s sabo. Od bolj ali manj prikritih psihicnih motenj na dalje. Na problem, ki ga je avtor razkril, sem tudi sam ze naletel. Kaj naletel, hudicevo dolgo sem celo vztrajal. Sicer ni slo za seks, ampak pogovarjati se ni dalo na noben nacin. Sem bil jaz kriz?

Kdo pa je kriv, da nekdo pride pred diplomo, potem pa ne diplomira? Ga nisi lepo prosil? Mu nisi dajal podpore? Ji… Kot receno, en kup ljudi je v kurcu in ni vazno kaj vi pocnete.

Ne razumem, zakaj bi bila ženska razočarana ali nezadovoljna, če pa ji ti izkazuješ spoštovanje ?

Ne razumem, zakaj bi bila ženska razočarana ali nezadovoljna, če pa ji ti izkazuješ spoštovanje ?[/quote]
Morda zato, ker je sama psihicno v kurcu in to ima bore malo veze s partnerjem s katerim je skupaj par mesecev.

So okoliščine, ko ugotavljanje krivde, iskanje krivca ne pomaga čisto nič, dovolj je zavedanje da ni vse ok in temu bi naj sledila akcija spreminjanja sebe. Najlažje je kriviti drugo/ega, zase pa mižiti.
ps: tvoje pisanje bi tudi lahko kdo označil, da si v k*rcu.

Ne razumem, zakaj bi bila ženska razočarana ali nezadovoljna, če pa ji ti izkazuješ spoštovanje ?[/quote]
Morda zato, ker je sama psihicno v kurcu in to ima bore malo veze s partnerjem s katerim je skupaj par mesecev.[/quote]
Ja, na to pomisliš, ko se ti zgodi z eno. Avtorjev problem (kot je razbrati) pa je, da se mu to verižno dogaja. So vse psihično v kurcu? In če so, kako to, da naleti samo na take?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Morda zato, ker je sama psihicno v kurcu in to ima bore malo veze s partnerjem s katerim je skupaj par mesecev.[/quote]
Avtor navaja, da se mu ta vzorec ponavlja.
So vse ženske iste ?

So okoliščine, ko ugotavljanje krivde, iskanje krivca ne pomaga čisto nič, dovolj je zavedanje da ni vse ok in temu bi naj sledila akcija spreminjanja sebe. Najlažje je kriviti drugo/ega, zase pa mižiti.
ps: tvoje pisanje bi tudi lahko kdo označil, da si v k*rcu.[/quote]
Kdaj je res smiselno sebe spremeniti. Kdaj je pa to lahko popolnoma zgresen pristop in znak labilne osebe. In ravno razumevanje problema, situacije pomaga k pravilni odlocitvi.

Logicno, da se s svojim pisanjem vecini zdim “v kurcu”. Ce bi ziveli moje zivljenje pa bi hitro ugotovili, da je ene resna zveza komaj mogoca v moji trenutni situaciji.

Avtor navaja, da se mu ta vzorec ponavlja.
So vse ženske iste ?[/quote]
Avtor govori predvsem o tem, da mu po “nekem obdobju” sex postane tlaka, ker se mu zdi, da zenske ne vlagajo v dolgorocno zadovoljivo spolno zivljenje.

In jaz ga cisto razumem. Sem seksualno relativno izkusen. In menim, da je vecina zensk pri teh receh slaba. In tu pogovori redko pomagajo. Ko bi samo vedeli na kaj vse sem ze naletel. In da bi naj s pogovori kaj reseval? Seveda, lol.

Ja, ni logično, a ne? Očitno si z (moško) logiko v teh zadevah ne moreš preveč pomagat.

ps: tvoje pisanje bi tudi lahko kdo označil, da si v k*rcu.[/quote]
Kdaj je res smiselno sebe spremeniti. Kdaj je pa to lahko popolnoma zgresen pristop in znak labilne osebe. In ravno razumevanje problema, situacije pomaga k pravilni odlocitvi.

Logicno, da se s svojim pisanjem vecini zdim “v kurcu”. Ce bi ziveli moje zivljenje pa bi hitro ugotovili, da je ene resna zveza komaj mogoca v moji trenutni situaciji.[/quote]

Ne živim tvojega življenja (mi je lastno ok), toda še vedno sem menja, da če vedno naletimo na podoben rezultat “nezadovoljstvo”, da ni tega kar smo verjeli da bo, potem moramo pri sebi razčisiti in spremeniti sebe – to pa še zdaleč ni lahka naloga (pa ne govorim o labilnosti).
Možno je tudi, da pričakuješ nemogoče, življenje ni pravljica.

Jaz to tudi razumem. A še vedno je zame bistveno vprašanje, zakaj se mu to dogaja, da spoznava takšne ženske in se srečuje s takšnimi težavami ?

Jaz to tudi razumem. A še vedno je zame bistveno vprašanje, zakaj se mu to dogaja, da spoznava takšne ženske in se srečuje s takšnimi težavami ?[/quote]

Udba ga jebe ker se nhoče z gozdno ženo poročit.
Ostalo je limonada in žajfnica. Resnica je enostavna.

Jaz to tudi razumem. A še vedno je zame bistveno vprašanje, zakaj se mu to dogaja, da spoznava takšne ženske in se srečuje s takšnimi težavami ?[/quote]
To, ce smo kaj prida pri posteljnih aktivnostih nam pa (zal) res ne pise na celu. Se mi je ze preveckrat zgodilo, da sem hudo narobe oceni na osnovi sicer konzervativnega obnasanja in obratno. Kako je na stvari lahko ugotovis sele z izkusnkami z doticno osebo. Vcasih gre res za to kako dva skupaj funkcionirata. In se da skozi pogovor videti kaj in kako. Ampak, ce clovek isce kvaliteto, ne le luknjo, bo marsikatere zenske hitro navelican. Vceraj sem prvic/trikrat z uciteljico, s katero sva se zadnji teden dni skoraj vsak dan videla, pa me je ze minilo. Kak odnos ima to do spolnosti…

To, ce smo kaj prida pri posteljnih aktivnostih nam pa (zal) res ne pise na celu. Se mi je ze preveckrat zgodilo, da sem hudo narobe oceni na osnovi sicer konzervativnega obnasanja in obratno. Kako je na stvari lahko ugotovis sele z izkusnkami z doticno osebo. Vcasih gre res za to kako dva skupaj funkcionirata. In se da skozi pogovor videti kaj in kako. Ampak, ce clovek isce kvaliteto, ne le luknjo, bo marsikatere zenske hitro navelican. Vceraj sem prvic/trikrat z uciteljico, s katero sva se zadnji teden dni skoraj vsak dan videla, pa me je ze minilo. Kak odnos ima to do spolnosti…[/quote]
In ko ugotoviš kako je na stvari, potem se začne delo, da poskušata oba nekaj spremeniti pri sebi, da odstranita ovire, če želita ohraniti odnos.
Samo pričakovanje, pa ni dovolj.
Seveda pa se zgodi, da so ovire prevelike in se bolj splača poiskati drugo osebo. Vendar, če se z naslednjo osebo znjademo pred istim problemom, potem se je treba zamisliti nad sabo, ker to ne more biti slučajno.

Ja, ni logično, a ne? Očitno si z (moško) logiko v teh zadevah ne moreš preveč pomagat.[/quote]
Mogoče je pa s tvojo izjavo, da jo spoštuješ, kaj narobe? Ni možno, kaj če njo vprašamo, kaj bi rekla?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To, ce smo kaj prida pri posteljnih aktivnostih nam pa (zal) res ne pise na celu. Se mi je ze preveckrat zgodilo, da sem hudo narobe oceni na osnovi sicer konzervativnega obnasanja in obratno. Kako je na stvari lahko ugotovis sele z izkusnkami z doticno osebo. Vcasih gre res za to kako dva skupaj funkcionirata. In se da skozi pogovor videti kaj in kako. Ampak, ce clovek isce kvaliteto, ne le luknjo, bo marsikatere zenske hitro navelican. Vceraj sem prvic/trikrat z uciteljico, s katero sva se zadnji teden dni skoraj vsak dan videla, pa me je ze minilo. Kak odnos ima to do spolnosti…[/quote]
In ko ugotoviš kako je na stvari, potem se začne delo, da poskušata oba nekaj spremeniti pri sebi, da odstranita ovire, če želita ohraniti odnos.
Samo pričakovanje, pa ni dovolj.
Seveda pa se zgodi, da so ovire prevelike in se bolj splača poiskati drugo osebo. Vendar, če se z naslednjo osebo znjademo pred istim problemom, potem se je treba zamisliti nad sabo, ker to ne more biti slučajno.[/quote]
A res? Si se kdaj ucil verjetnostni racun?

A res? Si se kdaj ucil verjetnostni racun?[/quote]
Saj imaš prav. Najbolje je do smrti vztrajati, mogoče pa se zadnji dan kaj obrne pri drugem, zakaj bi se sami trudili, od razmišljanja te samo glava boli. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne razumem kaj želiš s tem povedati.
Da je treba vztrajati pri svojem, kot pravi Marko ?

Po treh mesecih razmerja te že vse mine?:) Kakšen dolgočasnež moraš šele biti ti za ženske. Enkrat je bil objavljen post, kjer moški nagovarja druge moške naj v primeru vrste razočaranj poskusijo z moškim. Torej, ženske očitno niso zate!

Ne razumem kaj želiš s tem povedati.
Da je treba vztrajati pri svojem, kot pravi Marko ?[/quote]
Ne manjka punc, pri katerih me ne mine po dolocenem casu. Niso pa tako pogost pojav, da bi se clovek moral po x vezah s seksualno dolgocasnimi zenskami zaceti globoko zazirati vase.

Roko na srce, mene je pri večini žensk, s katerimi sem imel opravka, do vsega minilo po okoli 3-5 mesecih. Trenutno imam opravka z eno, za katero se nadejam, da bo bolje.

Še en zanimiv fenomen sem opazil skozi svoj življenjski opus. Koliko so ženske pripravljene narediti, da te “obdrže”, ko jim že daš do znanja, da tako ne bo več šlo. Pa čeprav me v smislu resne zveze sploh imele niso.:)))))

Sami šalabajzerji, ki ne vedo kaj bi z ženskami.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close