Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdaj vas mine veselje do spolnosti s svojo drago?

Kdaj vas mine veselje do spolnosti s svojo drago?

Ne razumem kaj želiš s tem povedati.
Da je treba vztrajati pri svojem, kot pravi Marko ?[/quote]
Ne manjka punc, pri katerih me ne mine po dolocenem casu. Niso pa tako pogost pojav, da bi se clovek moral po x vezah s seksualno dolgocasnimi zenskami zaceti globoko zazirati vase.[/quote]
Nekaj drugega je, če jih ne manjka, drugo pa je, če ves čas naletavaš na iste (težave).

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A v čem je problem?
Ker očitno uživaš samo v lovu. Ko “plen” imaš, ti ni več zanimiv.
Ni problem v seksu, ker – če malo bolje pogledaš, seks JE vedno isti. Rutina 100%. Še tako
začinjen seks se v bistvu zdestilira na :
– mal ogrevanja
– daš ga noter
– migaš poljubno število minut
– pride ti in konec

Kar je težava je ta, da ti ni več treba osvajat. Se trudit. LOVIT. In zdej pride najlepše – kaj ko bi krivdo
za to, da “ni več zanimiva” preložili na žensko? Ker se ona ne trudi dovolj?
Pa to, da se ti “problem” pojavlja PRI VSEH ženskah ti še vedno ni pokazatelj, da MOGOČE pa
niso one krive, ampak ti?
Aja, nemogoče. Saj si moški, in kot tak že po defoltu ne moreš biti česa kriv….

Kot otroci, ki kupijo igračko in se naveličajo njenih funkcij. Hitro po novo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne manjka punc, pri katerih me ne mine po dolocenem casu. Niso pa tako pogost pojav, da bi se clovek moral po x vezah s seksualno dolgocasnimi zenskami zaceti globoko zazirati vase.[/quote]
Nekaj drugega je, če jih ne manjka, drugo pa je, če ves čas naletavaš na iste (težave).[/quote]
Ja, to je bistvena razlika.
Je pa res, da je za avanturiste ta razlika nepomembna.

Kot otroci, ki kupijo igračko in se naveličajo njenih funkcij. Hitro po novo. :))[/quote]

Ampak res nooo. Ko berem te nedorasle, nezrele pezdetke, je čisto tako kot si rekel.

Kot otroci, ki kupijo igračko in se naveličajo njenih funkcij. Hitro po novo. :))[/quote]
Vseh funkcij niti sprobali niso, ker je preveč zakomplicirano in pozvroča preveč truda. 🙂

Ko jim daš pa kako primerjavo z avtom/motorjem in žensko/odnosi, pa ravno ti najbolj skočijo v luft, da ženska ni avto (igračka) in da primerjava ni na mestu. A ko pogledaš njihove odnose od daleč, so točno takšni, kot bi si “kupovali” igračko in jo zamenjali, ko spoznajo nekaj osnovnih funkcij. 🙂

Ko jim daš pa kako primerjavo z avtom/motorjem in žensko/odnosi, pa ravno ti najbolj skočijo v luft, da ženska ni avto (igračka) in da primerjava ni na mestu. A ko pogledaš njihove odnose od daleč, so točno takšni, kot bi si “kupovali” igračko in jo zamenjali, ko spoznajo nekaj osnovnih funkcij. :)[/quote]

Saj avto res ni igračka…. če bi dal primer z kockami LEGO bi bil boljši primer… avto ma uporabne funkcije in me vsepovsod pripelje prej kot ženska… izvzeši ene ”stvari” 😉 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Vseh funkcij niti sprobali niso, ker je preveč zakomplicirano in pozvroča preveč truda. :)[/quote]
Mentalni in čustveni napor. Nimajo še primernega orodja (glave) za to. Iščejo eno tako, kjer bo vse samo “zalufalo”. 🙂

Nekaj drugega je, če jih ne manjka, drugo pa je, če ves čas naletavaš na iste (težave).[/quote]
Ja, to je bistvena razlika.
Je pa res, da je za avanturiste ta razlika nepomembna.[/quote]
Odvisno od tega, ali si avanturist po sili razmer (torej kot posledica nepripravljenosti na bližnji odnos pa tega niti ne opaziš) ali tako izbereš, ker se zavedaš da nisi pripravljen.

Fiši in to kljub vsem tvojim naporom, da bi postali kaj boljši, nič od nič? :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pa dobro, tudi šalabajzerji moramo živet. Čemu tak srd, vas resnobnežev? Poparčkajte se vi med sabo, nas pa pri miru pustite, da smo neresni, kot smo. Vsak naj živi, kakor mu paše, kaj ste nenadoma pozabili, da ves čas to zagovarjate?

Fiši in to kljub vsem tvojim naporom, da bi postali kaj boljši, nič od nič? :))[/quote]

What? Ne razumem, kaj želiš povedati.

Itak, vsak naj živi kakor mu paše. Samo ne potem jamrat in iskat neke čudne razlaga, zakaj se vsega tako hitro naveličate oz. zakaj ni pravih žensk za vas. Odgovor je na dlani…šalabajzarjev nihče ne jemlje resno.

Fiši in to kljub vsem tvojim naporom, da bi postali kaj boljši, nič od nič? :))[/quote]

What? Ne razumem, kaj želiš povedati.[/quote]
Želim povedat, da sij jim mnogo tega napisala kako bi se lahko otresli šalabajzerstva pa te mulci ne poslušajo. 😉
Saj če bi te kdo v živo videl bi se nemara prej spreobrnil/doživel razsvetljenje…. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Itak, vsak naj živi kakor mu paše. Samo ne potem jamrat in iskat neke čudne razlaga, zakaj se vsega tako hitro naveličate oz. zakaj ni pravih žensk za vas. Odgovor je na dlani…šalabajzarjev nihče ne jemlje resno.[/quote]
Razen neresnih žensk. Saj tudi takšne obstajajo.
In ni problema, če imata oba ista merila. Problem je, ko bi eden rad resno, drugi pa neresno. 🙂

Nisem opazil jamranja v tej temi, opazil sem samo določene dedce, ki ugotavljajo, da se vsake hitro naveličajo. To je redko videna iskrenost.

What? Ne razumem, kaj želiš povedati.[/quote]
Želim povedat, da sij jim mnogo tega napisala kako bi se lahko otresli šalabajzerstva pa te mulci ne poslušajo. 😉
Saj če bi te kdo v živo videl bi se nemara prej spreobrnil/doživel razsvetljenje…. :))))[/quote]

Ne, nimam več ne časa ne energije karkoli komurkoli pojasnjevati. Saj so dovolj stari, da vedo kaj delajo:). Menda:))).

Ma ti skoz jamraš, kako ti je težko:)). Kako ni nobene “pametne” in še luštne in kako bi ti bil za resno, če bi le-ta osebica ustrezala vsem tvojim kriterijem. Ampak ti ubožec se vsake naveličaš, slej kot prej:). Če to ni jamranje…je pa kaj, tarnanje?:)) Drugače si pa srečen samski lovec. In jst sem se pofarbala na črno:)).

Itak, vsak naj živi kakor mu paše. Samo ne potem jamrat in iskat neke čudne razlaga, zakaj se vsega tako hitro naveličate oz. zakaj ni pravih žensk za vas. Odgovor je na dlani…šalabajzarjev nihče ne jemlje resno.[/quote]
Razen neresnih žensk. Saj tudi takšne obstajajo.
In ni problema, če imata oba ista merila. Problem je, ko bi eden rad resno, drugi pa neresno. :)[/quote]

Ja saj. Ampak je tudi problem (očitno), ko neresni in neresna trčita skupaj, potem ju mine slej kot prej. In je zgodba spet na začetku. Morda so pa ti neresneži postali leni ali ni več pametne izbire:).

Potem nisi več blont ? Te je treba zdaj jemati bolj resno ? 🙂

Saj če bi te kdo v živo videl bi se nemara prej spreobrnil/doživel razsvetljenje…. :))))[/quote]

Ne, nimam več ne časa ne energije karkoli komurkoli pojasnjevati. Saj so dovolj stari, da vedo kaj delajo:). Menda:))).[/quote]Torej ne boš šla v šoping v Italijo pa čeprav bi ti Seba častil prevoz? Mogoče celo kavico in sladoled? :))

Potem nisi več blont ? Te je treba zdaj jemati bolj resno ? :)[/quote]

To je hec alooo. Mene ne boš videl v črni barvi:).

Tudi “pravi” moški in divji žrebci se starajo in jim nabiranje črtic več ne predstavlja pravega užitka in “hobija”, ker ni rezultatov. 🙂

Kakršenkoli že sem, ti mi zagotovo ne boš pameti solila glede tega.:)

Tudi Robiju, Njemu in marku ne verjamem ravno, da so tako mega zadovoljni v svojih vezah, prej mi delujejo eni, ki so sprijaznjeni z usodo, iz vsakega njihovega posta zaznavam neko trpko svetobolje. Bi jih pa bilo zanimivo brati čez 10 let, če so še v vezi z istimi ženskami in ISKKRENA spoznanja, koliko jih veze dejansko izpopolnjujejo.

Ker , sori, tudi jaz si lahko zdaj izmislim nov nick, pišem tu, kako me resna veza neskončno izpopolnjuje, začnem deliti teoretične nasvete o neki kobajagi izpopolnjenosti v vezi, vsi bi mi ploskali, vsi aplaudirali, da sem zadel bistvo.

Mislite, da jaz ne znam klobasati na ta način?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close