Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Katere knjige ste prebrali na dopustu?

Katere knjige ste prebrali na dopustu?

Smešno, da to prihaja od rekorderke po številu prispevkov prejšnjega meseca.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sm dobra, a ne:). Lepo, da si opazil, tnx. Zdaj pa ne zapravljaj več MOJEGA časa.

lol

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Smešno, da to prihaja od rekorderke po številu prispevkov prejšnjega meseca.[/quote]

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

No, pustite ob strani analize in delovne navade ter razvade monovcev in monovk. Namest da se tle predr.kavate, napište naslov zadnje knjige, članka, revije, ki ste jo vzeli v roke 🙂 (Ne, branje novic na netu in e-bralniki ne štejejo 😉

Italo Calvino :Nevidna mesta
Zoran Živković: Vremenski darovi
Marko Uršič : Iskane poti ( Štirje časi – Pomlad )
Hermann Hesse : Umetnost razmišljanja
Daniel Kehlmann : Jaz in Kaminski

Uf dobr tolele:).

Za letošnji dopust zaenkrat predvidene:

– Volk v supermarketu (Goran Starčević)
– Tiket za revoluciju (Damir Avdić)
– Kradljivka knjig (Markus Zusak)
– Stropi (Zuzana Brabcová).

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Senza – je po knjigi Kradljivka knjig posnet film? Ker film je zelo lep, če je to to, knjige pa še nisem uspela prebrati.

Jep. Samo bom najprej knjigo prebrala… 🙂

Lep? A ni bil malo krut?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Lep? A ni bil malo krut?[/quote]

Meni ni bil krut, meni je bil lep.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close