Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Ženski in moški čvek › Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?
Spanje, ki mi omogoča sanje:).
Dejtanje 😉
Takojšnji izčrpni odziv na neko prošnjo. Totalno presenečena in hvaležna. Dandanes težko naletiš na tako pripravljenost.
Ponedeljki, ker lahko že začnem odštevat do petka:).
Good mind trick 😉
Pogovori, ki trajajo dolgo v noč in se nočejo nehat. Občutki vzajemne všečnosti. After a looong time.
Gel za tuširanje z nebeško dišavo:).
prebiranje Garfielda na morju :))
Snoopko, a ti prinesem lazanjo? :))
Snoopko, a ti prinesem lazanjo? :))[/quote]
A z lisičkami? :))
Snoopko, a ti prinesem lazanjo? :))[/quote]
A z lisičkami? :))[/quote]
Take pa še nisem jedla.
A z lisičkami? :))[/quote]
Take pa še nisem jedla.[/quote]
Jaz tudi ne :))
… razveseli me, ko me kužika vsa vesela pričaka, ko jo peljem na sprehod:)… in ko srčica komaj čaka, da komu oblizne lice:)
Osreči me kakšna dobra sladoledna kupa ali pa banana split. :))
Danes sem v gozdu srečala dve srnici…..:):):) in to me je zeloooooooo razveselilo!
Tih deževen dan, po koncu katerega se lahko mirno vležem v posteljo in zaspim ob poslušanju dežnih kapelj. Boljše glasbe za meditiranje še niso posneli!
Razveselijo me odgovori neznanih ljudi o sreči, zadovoljstvu, ker me vedno znova spomnijo, kaj je tisto, zaradi česar si lahko narišem nasmeh na obraz namesto kislice.
Osreči me še iskren pogovor.
Ko naham brat in razmišljat o stereotipov polnem današnjem času …
Ajd!
Tisto nekaj, ki ogreje srce.
Alkohol?:))) Pridi raje na čokolado…danes je praznik čokolade:).
Spada pod legalne opojne substance, ki se jo celo spodbuja 😉
Da za vsakim dežjem posije sonce….še vedno je… 🙂
Jutra…in ko te v službi čakata kar dve kavici, ker se niso mogli zmenit, kdo mi jo bo skuhal:)). Dve še gre, bom spila iz vljudnosti:).
Razveseli me pogled veverice, ki veselo skače . V njeni naravi je, da je videti vedno zadovoljna.
Danes sem prav vesela, ker sem se spravila k delu in opravila nekaj, kaj je že dolgo klicalo “na pomoč” :)))))))))
Forum je zaprt za komentiranje.