Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?

Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?

eko-čigumiji :))

Najbolj me razveselijo situacije v življenju, ko me skrbi, kako se bodo določene stvari iztekle, nato pa sem prijetno presenečena (izteče se bolje, kot sem pričakovala).

Ja, točno z meljskega hriba. Kdo še pozna “toti konec”?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Da včasih, sicer redko, pa vendar tu in tam še imam občutek, da kakšno reč delam prav…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ja, točno z meljskega hriba. Kdo še pozna “toti konec”?[/quote]
Jaz ga poznam…Res pa nisem tako raziskoval, kot ti.

Ja, točno z meljskega hriba. Kdo še pozna “toti konec”?[/quote]
Jaz ga poznam…Res pa nisem tako raziskoval, kot ti.[/quote]Ja res je, ti bi lahko poznal ta konec…ki si gorice s štajerske zamenjal za dolenjske. Saj pri vas je isto lepo, čeprav kaj pa vem no.. meni je tu noro sanjsko~~

Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?

lepa beseda, lep pogled,….

Da sem še živ.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Da je vsaj nekdo vesel spričo dejstva, da je živ (če le gre za življenje, ne pa za samo eksistenco)

To tudi mene vsako jutro znova razveseli 🙂

Ptički, ki vsako poletje bivajo na drevesu pod mojim oknom, in me prav vsako jutro zbudijo s svojim veselim žvrgolenjem. 🙂 🙂 🙂 lepše budilke si ne bi mogla želeti!

Moj petletni sosed, ki me redno obiskuje in obvešča o njegovih dogodivščinah!
Zdaj je že velik fant – hodi v malo šolo in ne vrtec……s kakšnim navdušenjem mi je prišel to povedati…. 🙂 🙂 🙂

Mmmm, danes so vsi okrog mene dobre volje. Prav luštno je gledati nasmejane obraze. Res prijeten začetek dneva. Kako malo je včasih treba, a ne:).

razveseli me pohotnica brez zazdržkov, cigaret ,pijanka brez razloga in moški pretep

…ko čakam na sončni vzhod in mislim na vas, ki se prebujate v še eno lepo poletno jutro 🙂 🙂

Sprehod po plaži…..

Plavanje v morju:)

A ne v bučki? 😉

Danes me je razveselilo tako lepo zgodnje jutro… da sem še kar naprej dobre volje 🙂

A ne v bučki? ;)[/quote]

Nisem klasične sorte in sladka voda me duši:). Morje je tisto pravo:).

telefonski klic prijateljev, znancev…
pozdrav znancev in neznanih ljudi na ulici (včeraj me je pozdravilo 5 neznancev-mogoče sva bila s sinkom zelo opazna-s kolesom z glasnimi pomožnimi kolesci 😉
dobro kosilo
sončen dan, toplota
druženje s prijatelji
toplo morje
pogled na vrt, kjer nam odlično uspevajo povrtnine
pogled na vesele razigrane otroke
dobra glasba-energijska
pa ko najdem jurčka/e
pa še kaj…

Nasmeh mojega sinčka!!!

Vedno znova 😉

Osreči, če ob poslavljanju triletnica vzklikne: “Še lupčka!” In potem za njo pridirkajo še štirje, češ: njim tudi!

Lepa roža.

,,,ki viso od moža… 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close