Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?
Da ne bomo sam jamral in razglabljal o negativnih temah, ena bolj vesela.
Mene je recimo muchas razveselilo današnje eksperimentiranje z lasmi. Čeprav sem bila pred dobrim mesecem pri frizerju, so mi kar zrasli in seveda nikoli ne morem naredit take frizure kot jo je on. Malce (na koncu se je nabrala konkretna kepa) sem jih skrajšala, po občutku, malo tu, malo tam, imam srečo, da imam goste in nisem takoj oskubljena [sub]sploh če kaj zafušam[/sub] 😀 Skratka, to je bil danes moj happy trip.
Mene razveseli, vsakič vedno znova, ko vidim tu nova sporočila. To je moje življenje. Aja razžalosti me, če mi kdo napiše, naj se mu izgnem, da ga ne smem citirati, mu odgovarjati, (ampak to spada v drugo temo)
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Drobne stvari, ki me osrečujejo so male sreče, ki kakor hitro pridejo, tudi hitro izginejo. Trenutno uživam v dejstvu, da me kmalu čaka dopust in ležanje na plaži z možgani na off, čivavo na straži, visenjem v mreži med dvemi drevesi…
Na splošno pa veseli, radoživi, polni ljudje (ne sami sebe, da ne bo pomote), zaradi katerih vem, da bog še ni obupal nad nami.
Pridni ste [sub]si obriše solzico – sarcasm off![/sub] Mene pa osrečijo drobne prijaznosti neznanih ljudi, ko se ti zdi da ti gre čisto vse narobe.
Vedno pa tole Tracy Chapman
Razveseli me mavrica v dežju oz po dežju, nasmeh nezancev/neznank, nova dobra&prijetna glasba, srečna naključja, srečati nekoga, ki ga že več let nisem in ugotoviti, da me še nosi v spominu, razveseljuje me lastno zdravje oz novica o tem, da je nekdo “prebolel” kakšno bolezen ali druge težave, veseli me tudi, da mi neki popolni neznanci (pa tudi bližnji) dajo občutek spoštovanja in vrednosti, pogosto se razveselim nacionalnih športnih uspehov in še in še bi lahko naštevala 🙂
Mogoče ni drobna stvar; da sem tu spoznala dve prijateljici in se z njima nenavadno, za moje pojme nepričakovano zaštekala…in da ne pustim ob strani vseh mučkih provokatorjev, ki jih pooseblja občasno sv. jožef oz nadangel gabrijel…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Mene osreči šopek ivanjščic, dobra pesem, prijeten nasmeh, kakšen izvod knjige, ki sem si jo že nekaj časa želela, pa … hmmmm ja, tudi to me osreči. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.