Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?
katenjka, pa ti si Boom-u pravzaprav zelo simpatična in všečna, ravno zato se zapikuje vate. Rileks end inđoj. ;)[/quote]
Saj ste mi vse simpatične, no :-)) Glede zapikovanja bi pa lahko zdaj razpredali o kuri in jajcu, ampak jaz ga ne jemljem kot nekaj hudega in se mi ne povesi nos ob tem. Vendar včasih zgleda, da tudi to ni prav. :-))))
katenjka, pa ti si Boom-u pravzaprav zelo simpatična in všečna, ravno zato se zapikuje vate. Rileks end inđoj. ;)[/quote]
Saj ste mi vse simpatične, no :-)) Glede zapikovanja bi pa lahko zdaj razpredali o kuri in jajcu, ampak jaz ga ne jemljem kot nekaj hudega in se mi ne povesi nos ob tem. Vendar včasih zgleda, da tudi to ni prav. :-))))[/quote]
Meni se zdi čisto simpatično. :)))) Tko se tuče taj se voli. 😉
A ga lahko še mi malo dobimo? 🙂
Mene tudi osrečijo dežne kapljice… tiste nežne… ko jim nastavim obraz in me božajo. :)[/quote]
A ni cela Slovenija v vodi, pod vodo, nad vodo…kakorkoli že:). Ponoči je bil prav sodni dan, zdaj se stanje rehabilitira. No, nisem se ravno nastavljala na dežju, ker v službi mora biti človek suh. Ti pa z veseljem pošiljam en lamber:).
katenjka, pa ti si Boom-u pravzaprav zelo simpatična in všečna, ravno zato se zapikuje vate. Rileks end inđoj. ;)[/quote]Saj jaz tudi nisem čisto malodušna do njega, samo kaj pač lahko… menda noče priti na piknik, ga bom morala po vseh brežiških šumah iskati, ko je rekel, da se bo skrival nekje za grmom, vsaj nekaj ccc :))))
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] katenjka, pa ti si Boom-u pravzaprav zelo simpatična in všečna, ravno zato se zapikuje vate. Rileks end inđoj. ;)[/quote]Saj jaz tudi nisem čisto malodušna do njega, samo kaj pač lahko… menda noče priti na piknik, ga bom morala po vseh brežiških šumah iskati, ko je rekel, da se bo skrival nekje za grmom, vsaj nekaj ccc :))))[/quote]
če me je strah popredmetenja :-))))
Saj jaz tudi nisem čisto malodušna do njega, samo kaj pač lahko… menda noče priti na piknik, ga bom morala po vseh brežiških šumah iskati, ko je rekel, da se bo skrival nekje za grmom, vsaj nekaj ccc :))))[/quote]
če me je strah popredmetenja :-))))[/quote]
Kako že gre tisto; pes ki veliko laja, ….
Danes tale musika ki sem jo slišala:
Da mi smo svi jeans generacija
i mi smo sad najveća nacija
i mi smo i istok i zapad i jug
mi smo tovariš, mister i drug
Mene je danes razveselilo, da mi ni bilo treba kuhat; ko sem lačna in zmatranaprišla domov …. sem pojedla še tisto filano papriko od včeraj, ki sem jo danes moskemu111 ponujala, pa mu nekak ni dišala.:)
Še bolj vesela pa sem, da bo vsak čas deževalo… tako mi ni treba okna pomivat… skratka zdaj bom pojedla še en kornet…. a ni to višek zadovoljstva? :)))))))))))))))
Ko rešiš ptička mladička iz peči, ker je padel v dimnik, celega sajastega in čutiš, ko se ti upira v pesti, predno zleti nazaj v svobodo. Ali pa ko slikaš kanjo čisto od blizu in se s krikom dvigne v zrak. Ali pa ko hlačarju ježku daš prednost in on v previdnosti otrpne, predno nadaljuje pot čez cesto. Ali pa ko sam otrpneš med slikanjem nasada sončnic, ker nekdo lomasti med bilkami, potem pa zagledaš par prekrasnih razvejanih rogovij.
Narava. V vsej svoji lepoti.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://shrani.si/f/3x/2h/4VhlJd1a/pohorje12.jpg[/img]
[img]http://shrani.si/f/3d/ou/1xLVFyZZ/62032141265535ba8a55.jpg[/img]