Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?

Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?

A ga lahko še mi malo dobimo? 🙂

Mene tudi osrečijo dežne kapljice… tiste nežne… ko jim nastavim obraz in me božajo. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

katenjka, pa ti si Boom-u pravzaprav zelo simpatična in všečna, ravno zato se zapikuje vate. Rileks end inđoj. ;)[/quote]

Saj ste mi vse simpatične, no :-)) Glede zapikovanja bi pa lahko zdaj razpredali o kuri in jajcu, ampak jaz ga ne jemljem kot nekaj hudega in se mi ne povesi nos ob tem. Vendar včasih zgleda, da tudi to ni prav. :-))))

katenjka, pa ti si Boom-u pravzaprav zelo simpatična in všečna, ravno zato se zapikuje vate. Rileks end inđoj. ;)[/quote]

Saj ste mi vse simpatične, no :-)) Glede zapikovanja bi pa lahko zdaj razpredali o kuri in jajcu, ampak jaz ga ne jemljem kot nekaj hudega in se mi ne povesi nos ob tem. Vendar včasih zgleda, da tudi to ni prav. :-))))[/quote]

Meni se zdi čisto simpatično. :)))) Tko se tuče taj se voli. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A ga lahko še mi malo dobimo? 🙂

Mene tudi osrečijo dežne kapljice… tiste nežne… ko jim nastavim obraz in me božajo. :)[/quote]

A ni cela Slovenija v vodi, pod vodo, nad vodo…kakorkoli že:). Ponoči je bil prav sodni dan, zdaj se stanje rehabilitira. No, nisem se ravno nastavljala na dežju, ker v službi mora biti človek suh. Ti pa z veseljem pošiljam en lamber:).

Vožnja s športnim (nizkim) avtomobilom po ovinkih Adele ali Melua na ves glas.

katenjka, pa ti si Boom-u pravzaprav zelo simpatična in všečna, ravno zato se zapikuje vate. Rileks end inđoj. ;)[/quote]Saj jaz tudi nisem čisto malodušna do njega, samo kaj pač lahko… menda noče priti na piknik, ga bom morala po vseh brežiških šumah iskati, ko je rekel, da se bo skrival nekje za grmom, vsaj nekaj ccc :))))

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

katenjka, pa ti si Boom-u pravzaprav zelo simpatična in všečna, ravno zato se zapikuje vate. Rileks end inđoj. ;)[/quote]Saj jaz tudi nisem čisto malodušna do njega, samo kaj pač lahko… menda noče priti na piknik, ga bom morala po vseh brežiških šumah iskati, ko je rekel, da se bo skrival nekje za grmom, vsaj nekaj ccc :))))[/quote]

če me je strah popredmetenja :-))))

Saj jaz tudi nisem čisto malodušna do njega, samo kaj pač lahko… menda noče priti na piknik, ga bom morala po vseh brežiških šumah iskati, ko je rekel, da se bo skrival nekje za grmom, vsaj nekaj ccc :))))[/quote]

če me je strah popredmetenja :-))))[/quote]

Kako že gre tisto; pes ki veliko laja, ….

Največkrat … nasmeh, lepa beseda, kakšno sporočilce, slikica, pesmica (pa spljoh) …. velikokrat pa se tudi razveselim tako kot je napisala princeska … sladoled, tortica…. pa če me frizerka dobro postriže :)))))

Danes tale musika ki sem jo slišala:

Đins generacija

Da mi smo svi jeans generacija
i mi smo sad najveća nacija
i mi smo i istok i zapad i jug
mi smo tovariš, mister i drug

Gone with the wind…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Mene je danes razveselilo, da mi ni bilo treba kuhat; ko sem lačna in zmatranaprišla domov …. sem pojedla še tisto filano papriko od včeraj, ki sem jo danes moskemu111 ponujala, pa mu nekak ni dišala.:)

Še bolj vesela pa sem, da bo vsak čas deževalo… tako mi ni treba okna pomivat… skratka zdaj bom pojedla še en kornet…. a ni to višek zadovoljstva? :)))))))))))))))

Ko rešiš ptička mladička iz peči, ker je padel v dimnik, celega sajastega in čutiš, ko se ti upira v pesti, predno zleti nazaj v svobodo. Ali pa ko slikaš kanjo čisto od blizu in se s krikom dvigne v zrak. Ali pa ko hlačarju ježku daš prednost in on v previdnosti otrpne, predno nadaljuje pot čez cesto. Ali pa ko sam otrpneš med slikanjem nasada sončnic, ker nekdo lomasti med bilkami, potem pa zagledaš par prekrasnih razvejanih rogovij.

Narava. V vsej svoji lepoti.

Ko plavaš mrzlem morju, uživaš v valovih, in nikjer nikogar. Samo prostrana sivina in drsiš skozi vodo. Vsak zamah terja trud, si upehan, utrujen, pa vendar čist in nič prešvican 🙂

Seks.

Obmorska naselja, trgi, kjer se je čas ustavil. Prijaznost kjudi, deljenje stvari, zagorelost, morska voda.

Lepa narava, skriti detajli, dober prijateljski pogovor, topel objem, dobra kavica, dober vic, dobra novica, topla in srčna oseba-….. pa še bi lahko naštevala…

če so (internetni) neznanci prijazni z mano…

..sončni zahod ob morju…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

plavanje ob sončnem zahodu

Ah kako pocukrano…
En z našega konca…
[img]http://shrani.si/f/3x/2h/4VhlJd1a/pohorje12.jpg[/img]

No ali pa to, še lepše je, če lahko prespiš :))))
[img]http://shrani.si/f/3d/ou/1xLVFyZZ/62032141265535ba8a55.jpg[/img]

Ah kako pocukrano…
En z našega konca…
[img]http://shrani.si/f/3x/2h/4VhlJd1a/pohorje12.jpg[/img][/quote]ž

To pa si bila postavljena (na zgornji) nekje od Meljskega hriba do Gorce.

Lepa misel….
SMS/klic prijatelja/-ice, ki ga/jo že dolgo nisem videla….
Smešen vic….
Topel nasmeh…..
Vonj cvetja…
Vonj pokošene trave…
Vonj sadja…
Občutek svežine po prhanju…

Močan stisk dekleta, da ji zastane dih. 🙂
Sprehod po gozdu in vonj po rastlinju.
Skrivno odročno jezerce, ki je polno življa.
Čudežnost narave in nenavadnih krajev.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close