kamorkoli grem, sami šipci
Pa to ni več res. Šoping centri, parki…pa to vse sama šiptarija. Obala! Grem včeraj po dolgem času v šoping, sem rabla eno majico. V vseh štacunah šiptarija z nevzgojeno mularijo. To se dere, tuli v trgovini, una mati se pa mirno razgleduje po oblačilih. Zraven še ena familija šipcev, očitno se poznajo, debatirajo, trije razpuščeni mulčki pa skačejo okoli in vreščijo.
Sem šla v drugo štacuno, ker ne prenašam dretja, polna trgovina jih je bila. Pridem v drugo, tam pa drugi šipci. Pa to je preplavilo celo Slovenijo.
Liu884, 18.06.2024 ob 07:32
Navadi se, zdaj prihajajo Filipinci. To država spodbuja, nimamo mi ljudje nič s tem. Ste mogli glasovati NE ko se je šlo v EU, pa bi ostali sami. Tako pa se ti splača začet učit nove jezike in spoznavati nove kulture. Jaz z Albanci nimam težav, tudi s Filipinci jih ne bom imela.
Ko Jih boš dobila za sosede bos drugače govorila
Polno jih je, v Lj.na otroških igriščih sploh več ne slišiš, da bi kdo govoril slovensko. Sami nerazumni jeziki, ne vem ciganšcina, šiptaršcina, nimam pojma., otroci nevzgojeni, se derejo, brcajo, mečejo kamenčke, porivajo druge otroke, ahhhh ne mine dan, da ne pop…..na igrišcu, sem tud že policijo klicala, ne bojim se te golazni ničvredne, če nekdo brcne, udari mojega otroka, ga ful napizdim in odvlečem stran.
Če ste doma iz Kranja, Celja ali Velenja, malo vprašajte sorodnike ali prijatelje ali znance, ki delajo v šolstvu, koliko je albanskih otrok v razredih oziroma, še bolje, koliko je sploh še slovenskih otrok po razredih v osnovnih šolah!!
Ampak o tem ne smejo niti govoriti, mediji pa tudi ne smejo pisati o tem. Je pa stanje že zdaj alarmantno, kaj bo šele čez par let…
Žal se bomo morali sprijazniti z dejstvom, da naša Slovenija in Evropa, kot smo ju poznali, izginjata. Horde različnih barbarskih plemen jo pospešeno preplavljajo. Kot v starem Rimu sledi zaton neke civilizacije in mračni novi vek. Vzporednice so več kot očitne, a iz zgodovine se žal nič ne naučimo.
Itak da ja, 18.06.2024 ob 09:49
Če ste doma iz Kranja, Celja ali Velenja, malo vprašajte sorodnike ali prijatelje ali znance, ki delajo v šolstvu, koliko je albanskih otrok v razredih oziroma, še bolje, koliko je sploh še slovenskih otrok po razredih v osnovnih šolah!!
Ampak o tem ne smejo niti govoriti, mediji pa tudi ne smejo pisati o tem. Je pa stanje že zdaj alarmantno, kaj bo šele čez par let…
IMam 3 otroke od 2 do 7 r.OŠ, v Lj. pri otroku v 7.r je 10 Slovencev od 26 otrok, v 4 r. Je 5 Slovencev od 24 in v 2.r so 3 Slovenci od 27 otrok.
Prevladujejo nevzgojeni šipci, cigoti, južnjaki, ki so sem prišli par let nazaj, torej na hodnikih šole ne slišiš slivenskega jezika. Da ne govorim o tem, da imajo ti otroci privilegije, pomoč, ahhh za bruhat je ta šola, HB da bo kmalu konec.
V drugih temah napadate slabše situirane pare, zakaj štepajo otroke. Šipec jih štepa ne glede na materialni status. Šestčlanske družine v dvo ali manj sobnih stanovanjih. To vidimo. Slovenci pa trobite, da je nasilje nad otrokom, če nima vsak svoje sobe, novih najkic 2x letno, poganjalčka, bicikla, izpita za avto in narejene fakultete. Če obstaja le sum, da vsega tega ne bo mogoče uresničiti, nagovarjate k splavu, ker je to odrešitev za potencialnega revčka, da mu ne bo treba odraščati v mizeriji. A zlomka, šipce taki imaginarni scenariji ne skrbijo. Oni rojevao, dekleta razprodajo bogatim rojakom v švico in nemčijo, sinove pa prevzame klan in jih porine v biznis. Zanimivo, da so prav oni ti, ki so ob tej draginji še zmožni stanovanje s kešem kupit.
Hotl ste kapitalizem, imate ga. V Celovcu se pritožujejo de so sami Slovenci, če so za to glasovali leta 1920. Hahahaha. Non stop sam jamrate, pa delejte preko tedna v svojih službah čez vikend pa gremo gradnja pa proizvodnja pa to. Mogoče tele vaše sončke kej pošlte delat, ne pa da sam dedujete pa doma se valate.,
Slovenke se nočete ploditi, ker mislite, da morate same poskrbeti za svoje stanovanje in imeti dobro in varno službo . Šele potem si upate 1 do 2 x roditi.
Čapci in vsi drugi pa se plodijo po tekočem traku pp 5.otrok najmanj, da ima lahk ženska plačano delovno dobo in kaj doma za delat. Prav tako jim država xisto vse palca, od hiše stanovanja do paketov na CSD in imajo vse mozne ugodnosti in zlahka živijo in uživajo v brezdelju! Čefurke se nikol ne sekiraj, če jih mi Slovenci vzdržujemo, ker itak dobijo glede na številne družine zastonj vrtce in vse zastonj.
Slovenske družine ste same vsega krive, ker vas vest in odgovornost sili, da morate same zase skrbeti in sami vse vzdrževati in mer nočete jesti Un Slatina na plečih države!
Zato pa vas je zdaj premalo, njih pa vedno več in zato pa izumirate!
principle, 18.06.2024 ob 11:42
In koga bi bilo treba izvoliti na predčasnih volitvah?
Albance mogoče.
Saj kaže, da slovenci drugega ne razumejo kot fuzbal, košarko in smučanje.
Slovencem fuzbal pa obeske za ključe s figuro Dončića,ter nove smučke, albancem pa državno premoženje in krmilo države.
Prizadevna, 18.06.2024 ob 07:24
Povsod so. Po parkih, ulicah, trgovinah… Šipec na šipca. Vsa mesta so preplavljena. Šipci si lahko privoščijo nakupe hiš in stanovanj, mi pa, ali ostajamo doma pri starših ali plačujemo visoke najemnine.
Je pa res. Šipci imajo otroke, Slovenci pa cucke.
Dejansko. Tudi poleg otrok je zraven pogosto tudi pes, kot druzinski clan. A le v mestu Lj. S Sovenci je konec, ker jim je drzava na perfidni nacin onemogocila razmnozevanje. Redki so Slovenci ali cedalje manj jih je, ki lahko omogocijo potomcu normalno zivljenje. Se sebi ga ne morejo.
Forum je zaprt za komentiranje.