Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kakšne so

kakšne so

točno to!

Ah ovnice… kdo vas ne bi imel rad … 🙂

Kaj pa naša iskrenost, požrtvovalnost, čut za pravičnost, skrb za sočloveka… tega pa noben ne vidi…c,c,c,[/quote]

Direktnost je iskrenost, požtrvovalnost – tu ste kar precej izbirčne, ne žrtvujete se za karkoli in kogarkoli – enako velja pri skrbi za človeka. Najboljše pri vas je to, da odkrito kažete naklonjenost do nekoga, se ne pretvarjate.

TO tudi jaz pravim, ane!!

Tukaj ljudje marsikaj pravijo, nardijo pa bore malo

NAPRIMER; kaj naj naredijo tukaj??

Drzi, tle folk res le blebeta in pisari na polno, sama polna usta so vseh 😛

ahhhh ženske.. a vam je res treba vse pokazat, pa narisat, pa za rokco prjet pa jo pelat… 🙂

TO JE ČUDOVITO, za rokco prejet, pa pelat, sem pač nežna dušca k se rada cerklja.

hehe ni blema, tud to rad nardim, oglasi se, pa greva na kavo

OH; ta kavica, kolk pa pomladi šteješ če ni skrivnost???

Za takšne in podobne stvari so tukaj zasebna sporočila…
Le tako in nič drugače

A je tole slučajno v katerem delu letelo name?
(ker sem ravno omenjala iskrenost in podobne superlative za ženske ovnice)
Samo vprašam … (pač direktno, drugače ne znam)

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ne.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

česar ni še rentgen ne zazna ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

česar ni še rentgen ne zazna ☺[/quote]Če tebi slikajo glavo z rentgenom bo ta zaznal samo lupino….

česar ni še rentgen ne zazna ☺[/quote]Če tebi slikajo glavo z rentgenom bo ta zaznal samo lupino….[/quote]
kaj, če bi tipkal o osebnih izkušnjah??
btw: mojo glavo so 3x merili — vsakič se je prebila med 10% najbolj sposobnih, brihtnih … Kaj pa je s tvojo?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tam na Starševskem čveku ima en uporabnik zanimiv nick – vuneni travojed, to je naše “ovca”. 🙂

tud ovni/ce so primerni za striženje … sploh v zimskem času, ker jih nihče ne vzame v zaščito (Margot- & co tukaj) ☺

Kaj pa naša iskrenost, požrtvovalnost, čut za pravičnost, skrb za sočloveka… tega pa noben ne vidi…c,c,c,[/quote]

Direktnost je iskrenost, požtrvovalnost – tu ste kar precej izbirčne, ne žrtvujete se za karkoli in kogarkoli – enako velja pri skrbi za človeka. Najboljše pri vas je to, da odkrito kažete naklonjenost do nekoga, se ne pretvarjate.[/quote]

Ma, vse si zadel :))
Še posebej tisto “… ni jih težko spraviti v posteljo…” – madonca, tako rada spim :))
Btw: koliko “opravkov” si pa imel z ovnicami ?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Če tebi slikajo glavo z rentgenom bo ta zaznal samo lupino….[/quote]kaj, če bi tipkal o osebnih izkušnjah??
btw: mojo glavo so 3x merili — vsakič se je prebila med 10% najbolj sposobnih, brihtnih … Kaj pa je s tvojo?[/quote]Kdo pa pravi, da nima osebnih izkušenj s slikanjem glav z rentgenom? 😉

Trikrat si bil že prežarčen v glavo? Se opazi, se opazi…. 😀
Ziher še v temi floresciraš v glavo, kot kaka kresnička v rit… 😀 😀
Si v zgornjih 10% tudi po dolžini rogov?
Ma pravi oven 😉 😀 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kaj morate eni in isti res vsako temo zasmetit s svojim osebnim prerekanjem?

Če še nimajo rogov, jih jim je nujno treba nasadit.

Taki so pač monovci
vedno zapeljejo temo v drugo smer.

NO, no tok pa spet ni hudo, te je kakšen/a razočarala,je blo hudo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close