Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kakšne so

kakšne so

Kakšne so ženske, ovnice
kot partnerke,
kot osebe,

Potrebne 🙂

Bom zvečer vprašala moža in ti potem napišem :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Zahtevne, rojeni direktorji tudi doma. Pozitivne, močne.

Fajn je, če imajo kakšnega močnega in ne preveč eksplozivnega partnerja – npr. leva. Če ni dovolj močan, zna zamerit “vodenje”, in se počuti kot copata …

Kolikor sem jih do sedaj spoznala, so se mi zdele v redu, ampak samo, če niso bile hkrati Štajerke. Če pa je ženska oven in še Štajerka povrhu, zna bit pa kar štala. :)))

ti pa ne??

kot ovni … kar nekaj butajo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Težko jih je navdušiti, so vedno direktne, ni jih težko spraviti v posteljo toda se hitro naveličajo partnerja in če si slab ljubimec ne bo hotela nikoli več slišati zate. Ne marajo ljudi ki se ne znajo zase postaviti in ki radi jamrajo. Mene včasih spominjajo na škorpijonke ker so si karakterno podobne s to razliko da so škorpijonke maščevalne ovnice pa ne.Nasplošno niso slabe za razliko od dvoličnih rakov ali zasanjanih rib. Precej dajo na svoj videz in običajno je to tisto kar pri drugih najprej opazijo.

Ovce ko ovce…

ti pa ne??[/quote]

Probaj, pa boš videla 🙂

A se samo meni zdi, ali dejansko več kot 90 % žensk verjame v take gluposti, kot je horoskop ? Vsakič, ko me kira vpraša kaj sem po horoskopu bi se najraje obrnil in šel stran. Mislim, dobiš občutek, kot da se pogovarjaš z retardom…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

ti pa ne??[/quote]

Probaj, pa boš videla :)[/quote]

mam občutek, da si premlad zame;((((

Probaj, pa boš videla :)[/quote]

mam občutek, da si premlad zame;(((([/quote]Preveč potreben zate? 🙂

Ja, ženski občutek je res nekaj fenomenalnega. Venomer se čudim, kako ženske sklepajo na podlagi občutka

o horoskopu pa sploh škoda izgubljad besede…

izgubljat

nikoli me ne varajo, občutki,.

LoL

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Kaj pa naša iskrenost, požrtvovalnost, čut za pravičnost, skrb za sočloveka… tega pa noben ne vidi…c,c,c,

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kaj pa naša iskrenost, požrtvovalnost, čut za pravičnost, skrb za sočloveka… tega pa noben ne vidi…c,c,c,[/quote]

in nezmotljiv občutek… Kar vse skupaj s potrebnostjo izpade, da je ovnica popolna ženska… 🙂

Ga ni človeka, ki ga ne bi prevarali.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

OVNICA SEM
nikoli ne berem horoskopa
sem pa, vedno pozitivna,iskerna, direktna,
vedno v ospredju,moja je zadnja
sem rojeni vodja
pa ljubim moške ki mi se znajo upreti.
pa še in še..ampak pozitivno……………….

Ga ni človeka, ki ga ne bi prevarali.[/quote]

Pusti ji veselje…

Kaj pa naša iskrenost, požrtvovalnost, čut za pravičnost, skrb za sočloveka… tega pa noben ne vidi…c,c,c,[/quote]
Na podlagi razvoja dogodkov v tej družbi sklepam, da te lastnosti izumirajo..Pri nekaterih so pa že.

Ja, to pa res, iskrenost pa res izumira. Celo tukaj na anonimnem forumu je cel kup zlaganih izjav, ki se jim človek lahko samo smeji. Izmišljeni internetni liki same sebe opisujejo skoraj v superlativih, kako verjeti takih domišljijskim spisom?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close