kakšna je odločitev na brdu?
Točn tko, 05.11.2021 ob 22:43
Stroka je predlagala lockdown, vlada sedaj sestavlja novo sprdačino od ukrepov brez riti in brez glave. Da bo zelo smrdelo, je moč predpostavljati, ker mešajo drek že tretji dan. Vse kar bo drugače od popolnega zaprtja in obveznega cepljenja, bo nova polomija.
Stroka (zdravniki) bi tako, da je njim lažje.
Po drugi strani so naredili vse, da je zdravstvo nedosegljivo vsem prebivalcem že 1 leto in pol.
Zdaj bo vlada navidezno vzpostavila neke ukrepe, katerih se nihče ne bo držal. Drugega itak ne more.
nič, 05.11.2021 ob 23:14
Stroka (zdravniki) bi tako, da je njim lažje.
Po drugi strani so naredili vse, da je zdravstvo nedosegljivo vsem prebivalcem že 1 leto in pol.
Zdaj bo vlada navidezno vzpostavila neke ukrepe, katerih se nihče ne bo držal. Drugega itak ne more.
v totalno prekuženje prebivalstva se gre.
Te zanima, 05.11.2021 ob 23:13
DDV in plače, 05.11.2021 ob 20:23
Te zanima, 05.11.2021 ob 20:15
neplačan dopust, 05.11.2021 ob 19:52
to ne bo šlo, 05.11.2021 ob 19:39
bo res strogo, 05.11.2021 ob 19:34
Neuradno je na mizi praktično vsesplošna uvedba pogoja PC, tako za delo kot za koriščenje različnih dejavnosti, z nekaj izjemami (dostop do nujnih življenjskih dobrin – živila ter zdravniških storitev).
Torej necepljen ne moreš niti v službo. Samo trgovina z živili in zdravnik. Vse ostalo pozabi.
Ni druge, kot da se bomo vsi cepili.
Ne, ali bo lock down, ali poostreni ukrepi. Pc ne bo šel skozi, saj veliko ljudi ne bo moglo v službe.
Neplačan dopust dokler se ne cepiš.
Ni problem.
Imam še dovolj dopusta, sodelavci in direktor bodo pač ostali brez plač, kar pač delam samo jaz.
Pa država tudi brez davkov, ker samo jaz pišem izdajnice in račune ter obračunavam DDV.
A misliš da nobena druga računovodkinja ali pa servis ne zna naredit par plač in obračunat DDV? 🙂
Pa a veš, da zdajle spravljam skupaj dokumentacijo za revizijo, delam plače in delam plane za naslednje leto. Kar pomeni tudi izračun vseh stroškov dela za naslednje leto, pa vsi ostali stroški in seveda prihodki.
Plus seveda vse tekoče delo.
Je ni resne računovodkinje sli servisa, ki bi vskočila brez predaje.
Jaz pa na fotelju z dobro knjigo na dopustu, haha.
Sem na istem kot ti, edina na firmi ki vse to delam. Ampak si ne domišljam, da sem nenadomestljiva. V parih dneh komot prevzame nekdo drug – ki seveda to delo pozna, kar računovodski servis sigurno je. Razen če imaš stvari totalno nepoštimane, da je potrebno toliko časa nekomu pojasnjevati, kaj vse si za**bala. A če bi čez noč zbolela in bila par mesecev na bolniški / v bolnišnici, misliš, da bi firmo kar zaprli? Si pa domišljaš… Ti kar uživaj v svojih mokrih sanjah!
marjetica171, 05.11.2021 ob 23:47
Sem na istem kot ti, edina na firmi ki vse to delam. Ampak si ne domišljam, da sem nenadomestljiva. V parih dneh komot prevzame nekdo drug – ki seveda to delo pozna, kar računovodski servis sigurno je. Razen če imaš stvari totalno nepoštimane, da je potrebno toliko časa nekomu pojasnjevati, kaj vse si za**bala. A če bi čez noč zbolela in bila par mesecev na bolniški / v bolnišnici, misliš, da bi firmo kar zaprli? Si pa domišljaš… Ti kar uživaj v svojih mokrih sanjah!
same garačiče
Forum je zaprt za komentiranje.