Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšen je za vas pravi moški?

Kakšen je za vas pravi moški?

A to se kaže kot zanimanje za trojčka s psom ? 🙂

Če bi bla skela taka, za kakršno jo glede na komentarje imaš in ti tak, za kakršnega se imaš, bi se mogla neizmerno privlačit. :))[/quote]

Im ce bi bila ti taka za kakrsno se imas, bi bila zena od brada pitta[/quote]

Se mi pa res ne dopade :))

A to se kaže kot zanimanje za trojčka s psom ? :)[/quote]

Robi, nikar tako. Se ji boš zameru. Itak. Sam da tiča omeniš 🙂 heheheh

Im ce bi bila ti taka za kakrsno se imas, bi bila zena od brada pitta[/quote]

Se mi pa res ne dopade :))[/quote]
Kot da bi se on zanimal zate lol

Pravi moški ne odpira tako dolgočasnih tem.

Kot prava zenska ne odgovarja na teme ki jo ne zanimajo.

Zensko vidiš kako se obnaša ko je z ostalimi babncami in kaksnim decom sodelavcem da mu nalozi svoje probleme, ki jih drugace ne pove. in poj vidis ali si sposoben to prenašat ali ne. in od tega je odvisno ali jo sprejmeš kot zensko ali ne. kdo bo poslušal nenehno stokanje in jajcanje. ja uredu, če ima probleme se pove, ne pa jambranje do onemoglostiz občutkom, da ji moraš povedat da ima prav. Raje poslušam eno in prav z veseljem, ki ima resnično probleme sama s sabo, če vidim da jo tare kot nenehno godrnanje.

Tako je.

A met rad = seksat?
Zanimivo Robi….še dobr da te nimam rada

V partnerskem odnosu je to še kako res. Če ne bi bilo, ne bi mogli pripisati slabemu seksu 90% odgovornosti za slabo vezo.

Seveda pa s tisto trditvijo glede trojčka nisem mislil resno. 🙂

Najbrž je to posledica, vendar neprestano ponavljanje in povzdigovanje lastne sposobnosti, znanja, lepote…. to človek, ki vse to ima, ne počne. In potem logičen sklep…[/quote]
Za prepirljivost se gre. Resnično zadovoljna, samozavestna ženska ne bi sodelovala v takih absurdnih temah. Na hitro bi preletela ta čvek in se še isto minuto odlogirala. Dobre pičoze hodijo na kak kosmpolitan forum, tam debatirajo o podaljških za lase, h kateri kozmetičarka katera hodi ipd. M/Ž čvek lahko preživi samo kaka možača. Za možače pa itak vemo kakšne so : Debelorite kosmate mazoljaste pošasti….Večina jih ima še več testosterona od Robija.[/quote]
Kaj pa se potem ti na tem forumu peteliniš, če s(m)o same možače tle? Da si ne boš kakšnega zoba ob nas zlomil. Pojdi potem na cosmo forum in kokodakaj o depilaciji, lasnih vložkih in podobnih bruharijah, katere samo dobre pičoze vesijo nase.
Svašta, zdej pa tvegam, da me bodo mel za debeloritega mozoljastega monstruma, ker sem se oglasila, jojme kolk sem se zasekirala 🙂

Vljudno vas naprošam, da spoznate Jezusa Kristusta Odrešenika v sebi.

Cosmpolitan, cosmo-forum: to sme me brale, ko smo bile najstnice. Takrat smo bile precej neumne, neizkušene in smo brale tiste bedarije. Samo z leti pa človek odraste in ne bere več tega. Mi je kar nerodno, da sem brala cosmo.
Sploh pa mi je zanimivo, če moški pozna kar nekaj mozoljastih riti. Od kje mu tako poznavanje teh mozoljastih riti?

No, nekatere cosmo bedarij nismo brale niti ko smo bile najstnice. Smo raje na teren hodile in tam preizkušale, kaj se pravi bit dobra bejba. Pri modnih dodatkih in šminkah je vedno veljalo – manj je več.
Danes je isto. Vrsta se ni nič skrajšala 🙂

V partnerskem odnosu je to še kako res. Če ne bi bilo, ne bi mogli pripisati slabemu seksu 90% odgovornosti za slabo vezo.

Seveda pa s tisto trditvijo glede trojčka nisem mislil resno. :)[/quote]

Robi, a verjameš vse kar prebereš? 🙂
Najbrž je slab seks samo odraz slabega odnosa in ne vzrok?

Najbrž je slab seks samo odraz slabega odnosa in ne vzrok?[/quote]
Ni rečeno. Lahko je tudi vzrok.
In če je vzrok, je to potem v višini 90% kriv za slab odnos.
Razen, če nimata interesa za seks in jima je vseeno. Potem slab seks seveda nima vpliva na odnos.

Najbrž je slab seks samo odraz slabega odnosa in ne vzrok?[/quote]

Ponavadi je rezultat slabega odnosa nič seksa ali manj seksa, in ne slab seks.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close