Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšen je za vas pravi moški?

Kakšen je za vas pravi moški?

[sup]+[/sup]

Oho, tut ti maš kriterije za pravega? Srečno pri iskanju 🙂

Točno tako. Če je previsok, si lahko vrag zviješ. Pručko pa tudi ne moreš ves čas zraven nosit.
Bistvo je v poljubljanju :).

Samo kaj, ko ima že v pogojih napisano, da mora biti nedosegljiv.
Oho, tut ti maš kriterije za pravega? Srečno pri iskanju :)[/quote]

Drugače smo to temo imeli vsaj že 100x

Višina nad 180, Ne sme biti suh, podhranjen, ampak tako lepo rejen, tudi malo trebuščka ne moti
Mišice zaželene, ampak kot posledica dela, športa, bilderji, napol narkomani odpadejo
Izobrazba, služba, višina plače: vseeno
Bivanje: vseeno kje je zdaj, pomembno mi je kje želi biti v prihodnje
Šport: obvladati mora vsaj žabco in pa plugeca, da greva lahko na morje in smučanje.
Rad mora imeti potovanja. Pa sexi mora biti.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kako pa kaj gledate na prehranjevalne navade moškega? Če ste ve vegeterijanke, vas moti, če obožuje zrezke in obratno, če ste ve prave mesojedke on pa vegi?

Kaj pa recimo, če sta oba vsejedca, ve bolj zdrava prehrana on pa recimo preveč junk fooda in obratno?

Kaj malega trebuščka verjetno sme imeti moški? Mene to ne moti. Če le ni resnično debel. Raje malo vampka kot mišičnjak, bilder.

Sem pozabla še tisto o starših in športu.
Ne maram, da živi pri starših, nimam pa nič proti, če starši živijo pri njemu.
Je lahko športen tip, ampak ne v ekstreme…
Mi je pa všeč, če zna igrat tenis, jahat, jadrat in dobro smučat.

Točno tako. Če je previsok, si lahko vrag zviješ. Pručko pa tudi ne moreš ves čas zraven nosit.
Bistvo je v poljubljanju :).[/quote]

Bolj kot višina je pomembna tehnika, al kako? :))

pa še 100x jo bomo, k je pa tok fajn :))

Opravljati moške je vedno fajn, sploh, če gre za fejst moške :). Moram reči, da imaš dober okus. Pri cm sem jaz bolj skromna, ker sem sama bolj mala :).

Trebušček recimo, trebuh pa sploh ne.
Kaj je me ne briga, sam da ne cmoka.

Bistvo je v poljubljanju :).[/quote]

Bolj kot višina je pomembna tehnika, al kako? :))[/quote]

Ja, tehnika pa sploh. Samo, če mora imeti zraven pručko, da on mene poljubi, potem tudi tehnika izgubi svoj čar. Malce je pa tudi estetika pomembna :). Ampak pri meni to ni problem, ker sem sama bolj palčica. Tako, da ni ranvo veliko moških manjših od mene.

Za mlajše punce to res “velja”, vsaj za večino ali pa polovico njih. Sicer si nobena v resnici ne želi nesramnega in nedosegljivega tipa, problem je v tem, da jim ni jasno, zakaj je tip do njih nesramen/nedosegljiv in preden pogruntajo, da so si precej tudi same krive, ker to dopuščajo, traja par let. Tipi pa slepo verjamejo, da je to res privlačno. Res pa je, da je vsa ta nesramnost in nedosegljivost le posledica mladosti in napačnih predstav, strahu/nesigurnosti. Pač posledica enega takega koktaila občutkov, izkušenj in prepričanj.
Z leti se pa tudi tipi (vsaj večina ali pa polovica njih) malo umirijo in je obojim skupaj malo lažje sobivati, malo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če ima vampka, mu nič ne zamerim, če je vseeno v dobri kondiciji. Premetavanje uteži še ne pomeni,d a je v kondiciji.

sranje … ob teh in takih kriterijih se teh babnic na MON_u ne bomo znebili niti po koncu sveta

Marko, sploh v mladih letih smo punce rade oprezale po fejst fantih. Recimo na bazenu. Pa tudi sedaj rade še kaj pošpegamo. AMpak tudi takrat v zelo zelenih letih, smo bile včasih čisto zgrožene. Tip je super zgledal, postaven in vse. Potem pa ugotoviš, da je en nadut, aroganten, nesramen frocek. Bljak. Samo kake res trapaste se se metale za nesramnimi tepci. Druge pa smo imele dostojanstvo in se jim v velikem loku ognile.

Kaj te muči? Si 160cm visok? Ni panike, precej žensk je 160-. Si še vedno pri mami? veliko žensk se ne ozira na to tako, da ni panike. Če boš le odšel potem od mame pa bo vse ok.

Ampak res…

Kaj pa moški, ki se depilira po nogah pa, ki non stop visi pred ogledalom pa v laseh pol kile želeja? A bi ga katera imela?

IZ zgornjega zapisa so izvzeti kolesarji, plavalci, ti se tudi depilirajo, samo ne visjo pa pred ogledalom.

pa še 100x jo bomo, k je pa tok fajn :))[/quote]

Ja pol jih pa dajmo, če je tok fajn :)))

Evo, mora biti poln energije. Takšnih, ki se vlečejo ko megla in ne vedo kaj bi sami s sabo odpadejo.
Pa v učkah moram videti tisto, ne smem povedati kaj, ker bodo spet rekli, da sem vulgarna in bom kaktussssss :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kaj te muči? Si 160cm visok? Ni panike, precej žensk je 160-. Si še vedno pri mami? veliko žensk se ne ozira na to tako, da ni panike. Če boš le odšel potem od mame pa bo vse ok.[/quote]
mama se me je odrekla že pred 20+ leti, oče pa še preje ☺
ostalo pa je mimosunek ☺

Mene aroganca in vase zaljubljenost odženeta v hipu….če pa še usta odpre samo da kakšen primitivizem
spusti…pol pa sploh.
Na take padajo revce popolnoma brez samozavesti (ki so jih starši zafural) , ki nesramnost zamenjujejo
za moč. Prepozno ugotovijo, da prava ta zaresna moč ne rabi nesramnosti…ne arogance, ne nasilja.
Prava moč v sebi nosi mir.

sistematika97 = debela_starunklja

Če ima žar v očeh ter nasmeh, ki prihaja iz oči – takoj pozabim na plešo, na vampka.
Nič ne pomaga idealna postava in super čupa, če pa odpre usta in letijo ven same bedarije.

Ma ne bom o sebi govoril… sploh pa ne tukaj, ker pol ti vse prebereš

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close