Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšen je za vas pravi moški?

Kakšen je za vas pravi moški?

Ti si pa resnčno zaljubljen, v starunkljo seveda. Zakaj te je pa zavrnila?

Žar ja….pa nasmeh, tud ja :-))
Idealne postave itak ne maram, ker jaz tudi nisem idealna in ne bi bla za skup….

Mokre sanje grdih babnic…

Serijska samozavest.

Meni je zanimivo na kaki obletnici, ko vidiš kako so se fantje spremenili. Spomnim se sošolca, ki bil ves sramežljiv, vedno tih, zadržan, tak buckast, neroden. Potem pa se je tako spremenil, da sem ga komaj spoznala. Postal je postaven, nasmejan, prijazen, zgovoren (ne čvekav, ampak prijeten sogovornik), tak simpatičen. Prav lepo je videt, če se nekdo tako zelo spremeni v pozitivno smer. Saj ne, da je bil prej slab, ampak je bil tak neopazen, neroden. Potem pa je končno pustil, da pride njegov priejtni značaj na plan.

Vidi se tudi, kako so luštne, celo sexy sošolke postale grde babnice… da človek ob tem pomisli.. hvala bogu da nisva ostala skupaj…

Le kakšni moški imajo toliko grdih babnic okrog sebe :)?

Takšen, ki gre na obletnico. A si čorava al pozabiš o čem si pisala 5 minut nazaj..
ali pa si grda in te je prizadelo 🙂

Zabavno je, ko odpreš temo o moških, ko te zanimajo mnenja žensk o moških potem pa… eni imajo pač težave. Morajo v vsaki temi zliti svoj gnev.

Grdih ??? Kako pa ti veš kakšne smo?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Mogoče te je pa samo zaljubljenost minila.. :))

Žar ja….pa nasmeh, tud ja :-))
Idealne postave itak ne maram, ker jaz tudi nisem idealna in ne bi bla za skup….[/quote]

le zakaj vama noben vaški posebneš ne nakloni nasmeha in žara v očeh ☺
aja, ker sta raje sami ☺

Za mlajše punce to res “velja”, vsaj za večino ali pa polovico njih. Sicer si nobena v resnici ne želi nesramnega in nedosegljivega tipa, problem je v tem, da jim ni jasno, zakaj je tip do njih nesramen/nedosegljiv in preden pogruntajo, da so si precej tudi same krive, ker to dopuščajo, traja par let. Tipi pa slepo verjamejo, da je to res privlačno. Res pa je, da je vsa ta nesramnost in nedosegljivost le posledica mladosti in napačnih predstav, strahu/nesigurnosti. Pač posledica enega takega koktaila občutkov, izkušenj in prepričanj.
Z leti se pa tudi tipi (vsaj večina ali pa polovica njih) malo umirijo in je obojim skupaj malo lažje sobivati, malo. :)[/quote]
Tisto o nedosegljivosti je pisal zase. 🙂
V boga tudi lahko vsi samo verjamemo, le redkim se pa prikaže. 🙂

Grdih ??? Kako pa ti veš kakšne smo?[/quote]
vse jasno že po tem, da ste tukaj non-stop ☺

vse jasno že po tem, da ste tukaj non-stop ☺[/quote]

Stari mene je strah, da boš ti vsak čas samo še ovca…

Mogoče te je pa samo zaljubljenost minila.. :))[/quote]
Ne, sem pomislil tudi na to možnost. Ampak ne govorim samo o eni, ki je bila recimo moja simpatija.. ampak nasplošno

Ok nisem imel tebe v mislih…

Veš kaka je tolažba večno samskih moških in žensk, da si rečejo, da so nedosegljivi :).

vse jasno že po tem, da ste tukaj non-stop ☺[/quote]

Stari mene je strah, da boš ti vsak čas samo še ovca…[/quote]

nič bat … je prehuda konkurenca, pa vsa mesta ste že celo prebukirale

Pri tebi bi še znal verjet, da nisi. Pri kakšni GF, skeli, staruklji ipd zakompleksanim pi*kicam, pa niti podrazno. Mater morajo bit grde te babe…

Pri tebi bi še znal verjet, da nisi. Pri kakšni GF, skeli, staruklji ipd zakompleksanim pi*kicam, pa niti podrazno. Mater morajo bit grde te babe…[/quote]
Fredy Kruger je pravi lepotec v primerjavi z njimi…

Pri tebi bi še znal verjet, da nisi. Pri kakšni GF, skeli, staruklji ipd zakompleksanim pi*kicam, pa niti podrazno. Mater morajo bit grde te babe…[/quote]
Fredy Kruger je pravi lepotec v primerjavi z njimi…[/quote]

Ampak zakaj??? To bi me res zanimalo. Zato ker vam niso všeč karakterji al kaj?

večina takih kot je Margot- je na depresivih in na psiho klinikah

večina takih kot je Margot- je na depresivih in na psiho klinikah[/quote]

Večina takšnih, res je. Meni pa zgleda nič ne pride do živega.

Fredy Kruger je pravi lepotec v primerjavi z njimi…[/quote]

Ampak zakaj??? To bi me res zanimalo. Zato ker vam niso všeč karakterji al kaj?[/quote]
Najbrž je to posledica, vendar neprestano ponavljanje in povzdigovanje lastne sposobnosti, znanja, lepote…. to človek, ki vse to ima, ne počne. In potem logičen sklep…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close