Kakšen je dober in kakšen slab seks?
Zame je dober seks takrat, ko je nek filing med dvema človekoma. Niti ni nujno, da sta par. Npr. če je meni nekaj všeč, povem to njemu in on se potrudi, da dela tako, kot je všeč meni in obratno.
Slab seks potem je tak, da nekaj mi ni všeč in ko to povem drugemu, on še vztraja pri tem, ali se ne zmeni za moje želje (npr. meni ni všeč direktna stimulacija na ščegetavček oz. na tisti najbolj občutljivi predel).
To je samo del tega, kaj je dober in kaj je slab seks.
Dober sex je lahko tudi z enim nepoznanim, odvisno od človeka. Vem pa da je lahko slab tudi, če utiš nekaj do te osebe. Ne vem mogoče te imele srečo ali pa niste zahtevne glede sexa, ampak meni se je že zgodilo, da sem imela koga in mi je bilo vse všeč na njemu, sex pa živa polomija. Kaj je pa dober je pa res odvisno od posameznika. Nekaterim je všeč bolj grob, strasten ali ne vem kaj, nekaterim pač bolj nežno.
Dober sex je lahko tudi z enim nepoznanim, odvisno od človeka. Vem pa da je lahko slab tudi, če utiš nekaj do te osebe. Ne vem mogoče te imele srečo ali pa niste zahtevne glede sexa, ampak meni se je že zgodilo, da sem imela koga in mi je bilo vse všeč na njemu, sex pa živa polomija. Kaj je pa dober je pa res odvisno od posameznika. Nekaterim je všeč bolj grob, strasten ali ne vem kaj, nekaterim pač bolj nežno.
jaz se pa ne strinjam, da so eni v postelji levaki, drugi pa nepremagljivi in popolni-kot iz filma. s prijateljico sva imele istega fanta, najprej ona, potem jaz, nje je bilo v zvezi vse OK (videz, karakter, tudi kemija), pa je v seksu prav trpela,nikoli doživela orgazma (s kasnejšimi fanti in s sedanjim se je pa resnično ujela), meni je bil seks z istim fantom čudovit,…tako da, stvar okusa…recimo ta fant, prevzame pobudo, naredi v postelji vse sam, meni to ustreza, ker sem ležerne uživaške narave, prijateljico pa je to nekako preplašilo, pa nekateri fanti so bolj nežni drugi bolj grobi..kasneje pri daljšem partnerstvu pa je seveda najpomembnejše čustveno zadovoljstvo v zvezi, pa da je že na začetku zveze dovolj kemije, ker če je že na začetku ni, potem po moje sploh nima smisla silit naprej…
Evo eno dejstvo, s katerim se verjetno strinja vecina zensk: dober sex je je sex s tipom, ki je tvoj najboljsi prijatelj, tvoj ljubimec, tvoj partner in natanko tisto, kar pricakujes od moskega… In ce ima med nogami se konkretno batino, pol je pa zadetek itak v polno…
In roko na srce: Pri majhni mednozni centimentrazi, nebi tipa resila niti lepota niti dobrota, niti debela denarnica…, vsaj pri meni ne…, tako, da so vroce ideje, sveze inovacije, veliko strasti in cutne ljubezni ter konkretna batina idealna kombinacija za odlicen sex.
Toliko od mene. 🙂
Uzivajte…
dober seks je vse, kar paše obema. važno, da paše. če ne paše, ni seksa. torej ne more biti slab. hmmm … a imam samo dobre izkušnje? :))))))))))
Forum je zaprt za komentiranje.