Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kakšen je dober in kakšen slab seks?

Kakšen je dober in kakšen slab seks?

hvala.!!!!))))

da si me spregledala…

leta letijo - iščem stevardeso

Ne bomo zamižali ali se obračali stran od privlačnih žensk.Kar je lepega in privlačnega je za pogledati.(ne buljiti,kar je že neokusno)

ondi … govorim o tem, da hočete krotko doma. mislim, kakšen moški hoče imet doma krotko? nesamozavesten? plašen? dolgočasen? zadrt?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

noben moški tega noče doma…ampak, a tega čez nekaj časa ravno ženska začne ponujat..))))))

cccccc

ondi očitno hoče ukrotit žensko. no, lahko tudi, da ne ve točno kaj piše.

ja res je razo, marsikatera ženska ponuja ravno to, kar ti praviš. amapk vsaka pa ne. in to je tisto …

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sem slišal Razo,da s daljnogledom opazuješ ženske iz grmovja…govori se pač;-)

Ja kako žensko se da “ukrotiti”že z očmi in pogledom,nasmehom,kretnjo.Ja treba je preceniti kako in na kak način pristopiti.

hi hi hi … ti si pa na zelo krotke navajen :)))))))))))))

No nekatere pokažete svojo divjo plat v postelji.Super mar ne?Všeč so mi skrivnosti in presenečenja:-)

nehi pecat..))))))

je premlada zate..)))

Dober sex je takrat, ko se začuti energija. Pa je lahko z neznancem ali pa z nekom, ki ti je blizu. Seveda je lepo, če so vpletena čustva. Vsako po svoje ima svoj čar.
Samo feeling mora bit pravi v glavi…..in gre samo od sebe:-)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close