Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kakšen je dober in kakšen slab seks?

Kakšen je dober in kakšen slab seks?

in to je?

leta letijo - iščem stevardeso

D
O
B
E
R

Dum spiro-spero

sam dober?

no kaki pa je to…jaz poznam samo najboljše..))))

JAH TO JE ČE JIH MENJAŠ ŠE SREČA DA IMAŠ SAMO NAJBOLJŠE

Dum spiro-spero

zdaj se pa lažeš……….ni lepo da to počneš…

🙂 S tem se pa strinjam. Jaz imam najboljši sex z ljubimcem, ker si res izpolniva vse fantazije.

)))))))))))))))))))))))))

od kod pa ti to, da je z ljubimcem najlepše?…..

Dober sex je ko ti partnerica na koncu reče:Vaaauuu noro je bilo in obleži na hrbtu,vsa utrujena in “ukročena”

še se boš moral potrudi..

a veš kaj mora pupa reći?

lp

ne ondi. dober sex je, ko ti partnerica ne reče nič, ker ti pogled na njo pove vse in še več.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

pa se to tebi večkrat zgodi?

Tudi to drži sladka Japkica;-)

tule bi lahko debatirali o tem, kaj zate ali zame pomeni ‘večkrat’

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Razo ne ve kako in kaj…Japkica bo treba danes ob ventilatorju sexat,kajne?;-)

eh, mi imamo konvektorje.

Super.pa doma bo kaj vroče,ko bosta skupaj?

prav hecno mi je, ko me nekdo sprašuje, kako mi to doma počnemo. mi na misel ne pride, da bi razlagala kaj takšnega.

Sem samo vprašal,če bo doma vroče;-)

Ja brez predsodkov in zavor.No limit.

Maja je “opasna riba”;-)))

lepo vrpašaš..pa jih že dobiš po buči..

ka nismo revčki..dedci..mislim..))))

Žensko je treba ukrotiti,potem pa lepo prede od ugodja.

no same uhe so me….

kakšen nasvet?..sam ne mi zdaj rečt, da z bičem..))))

vsi hočete ukrotit žensko, ko jo pa imate potem doma vso krotko in dolgočasno, pa sexi bejbike okol gledate.

to je problem pri nekaterih moških, ker ne vejo, kaj hočejo. hvala bogu niso vsi taki!!!

S besedami,očmi,energijo Razo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close