Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako zaupati dekletu glede kontracepcije?

Kako zaupati dekletu glede kontracepcije?

Jaz bi dala tudi svoje jajčece/a, je treba širiti zmedene samice :P[/quote]

Ej! Vidva se norčujeta, jaz pa delam resno raziskavo, k resnosti se pa težko spravim.

Zdaj se pa še enkrat potrudita in vzemita skrajnje resno.

:)[/quote]

Ok, jaz jajčece darujem če kdo rabi, se naj javi na ZS, s tem da mora računati na to, da nisem ravno bistra in se bo na potomcu/ki poznalo 🙂 in to ni norčevanje, le dobronamerno opozorilo 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

to smo ze opazili , ne se bat 🙂
.
.

Se ne bojim, ne bi rada pol imela mučk z reklamacijami 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Jaz ne bi dal, ker lahko darovalko zaj***, če bi mi bil otrok precej podoben. haha :))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Bi imel kosmat trebuh? :D:D:D

No, zanimalo me je tako – v povezavi s čustvi. Jaz tega ne bi mogla narediti, ker si ne bi znala predstavljati, da bi moj otrok hodil nekje po svetu in da ne bi imela stika z njim. Ampak mogoče sem jaz kot mama na ta način nekako biološko programirana.

Zanimal me je moški pogled na to, ampak ne moremo priti do zaključka, ker je bil vzorec zelo majhen (3), od tega 1 ženska, ostala 2 sodelujoča pa popolnoma neresna. 😀

Se mi zdi, da ste moški zares v nezavidljivi situaciji, ker pravzaprav nimate v rokah učinkovite metode, s katero lahko vplivate na rojstvo otroka (potem, ko je že enkrat prišlo do oploditve), ki pa je tudi vaš.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Se mi je zdelo, da ima ta Margo nekaj za bregom…. 😉
A to bi ti hodila sama osebno pobirat vzorce? 😀

Ali je to v povezavi z avtorjevo partnerico? Bi jo ti osrečila brez njegove vednosti? On pa naj svoje plavalce lovi v vrečko? 😀

Zato pa naj bi bil odnos med dvema neka močnejša (čustvena) vez ne pa samo seksualna privlačnost…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jaz bi bil darovalec. Ampak ne kar nekomu in ne kar vsaki. Po hitrem premisleku. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kje si bil cel dan? Vabim te na sardelice, če te ne moti da zelo zelo smrdim po ribah. 🙂

Seme bi daroval, kaj pa aplikacijo ? To bi pa zaračunal ali bi bilo prvič brezplačno? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kaj to pomeni…po hitrem premisleku ??

Margo, kam ti pošljem v epruvetki? Potem pa v kuverti nazaj denar za kranjsko klobaso in čaj?
Jo je treba do vrha napolnit, ker pri meni je to tako, kot če z lopato vržeš čez ramo. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kaj to pomeni…po hitrem premisleku ??[/quote]
Mnenje je padlo po hitrem premisleku.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nič pošiljat. Ti jo kar prinesi. Bojim se samo ko si tako neodločen – da ne bom jaz prej v meni 😀

To, da ženske ne “podtaknejo” moškemu otroka, ni res. Ene pač mislijo, da bodo s tem obdržale moške. Resnica je, da se tako rodi otrok, ki je že v štartu obsojen na dva “nora” starša.
Besede “podtikati” in podobno nimajo kaj delat v neki resni zvezi. Poleg tega pa če moški ne razume, da 31-letnica “ŽE” razmišlja o otroku, potem tudi ne vem kaj dela z njo. Ker mu je fajn, da je redno zadovoljen?
Prosim te, avtor te teme, naredit voji punci eno ogromnooooo življenjsko uslugo in prekini vajino zvezo. Pojdi nekam daleč stran od nje in ne vračaj se v njeno življenje. Več kot očitno je, da si ženska želi in resne zveze in otroka. S tabo pa bo kvečjemu izgubila nekaj dragocenih let, ko bi s kom drugim lahko ustvarila neko normalno zvezo, v kateri bi se – joj kako grozno je lahko to?! – rodil tudi kakšen otrok.
Če ti tega ne boš storil, upam, da njo sreča pamet in ugotovi, da pri 31. letih nima smisla izgubljat časa z nedoraslim človekom, še posebej če so pri tem zelo vprašljiva tudi njegova prava čustva in nameni.

Jaz bi dala tudi svoje jajčece/a, je treba širiti zmedene samice :P[/quote]

Ej! Vidva se norčujeta, jaz pa delam resno raziskavo, k resnosti se pa težko spravim.

Zdaj se pa še enkrat potrudita in vzemita skrajnje resno.

:)[/quote]
Jaz se ne norčujem. Moškim pa to res ni problem. Malo težje je pri ženski.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close