Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako skriti denar pred partnerjem, da on tega ne opazi?

Kako skriti denar pred partnerjem, da on tega ne opazi?

Ne skrivam ničesar. Prav bedno bi se počutila, če bi to počela. Ne planiram ločitve, ne predvidevam je. Meni je z njim super, ljubim ga. Če bi se on nekega dne drugače odločil pa tudi vem, da bi z mano kljub temu ravnal človeško.

Ne rabiš biti retardiran tako zelo, da ne bi vedel koliko približno zaslužiš! Že to, da živita skupaj in ne vidi koliko zapraviš in koliko približno ti ostane, potem je res retardiran na hard. Ko bo enkrat skapiral, da si kurbetina, te bo natiral iz hiše. Ko bo enkrat zvedel kaj si mu 20 let delala, te bo z veseljem ubil … In spet bomo imeli v medijih slavnega morilca, ki je svojo bivšo partnerko ubil … ozadja seveda nikoli ne izvemo …

Tvoj dec je butast, zato bo denar najbolj na varnem, če ga skriješ doma med knjige.

Očitno tudi seksata ne – vsaj jaz ne bi mogla s takim revežem – zato je druga možnost, da keš skrivaš v svoje spodnje gate!

Se strinjam s tabo.
Vedno je kriv moški, čeprav ga žena ponižuje, zanemarja, goljufa in natika rogove…..

Se strinjam s tabo.
Vedno je kriv moški, čeprav ga žena ponižuje, zanemarja, goljufa in natika rogove…..
[/quote]

moj dec je pijanec in se bom morala zaščititi. In seveda tudi kaj skriti pred njim, drugače bo vse zapil. in glede na njegovo žlehtnobo in zblojenost, bi rada vedela, če bi bila z odprtjem sefa na banki varna

Res ne razumem, praviš, da je mož dobričina in tako dalje. Zakaj potem razmišljaš o ločitvi in kako ga prinesti okoli? Ne kliči hudiča, ker sam pride.

Glede denarja v sefu. Če se ne motim, tega ni nikjer zapisano, kaj je v sefu in tako dalje. Lahko sef zapustiš nekomu v oporoki, komu, je tvoja stvar. Mož tukaj ni udeležen ali pa žena.

Vprašanje pa je če partner na ločitvi zahteva, da razkriješ vsebino sefa!
Ali potem rečeš, malo sem imela viška denarja, pa sem si ga shranjevala za hude čase….

Si primer dobre prakse 😁

Ponavljam: to, kar počne avtorica teme, je isti, kot je počel tvoj bivši mož – izčrpava druzinsko premoženje.

Ti si na istem kot njen mož, torej ogoljufana.

Torej, če zagovarjaš njeno početje, dejansko zagovarjaš početje tvojega bivšega.

Ponavljam: to, kar počne avtorica teme, je isti, kot je počel tvoj bivši mož – izčrpava druzinsko premoženje.

Ti si na istem kot njen mož, torej ogoljufana.

Torej, če zagovarjaš njeno početje, dejansko zagovarjaš početje tvojega bivšega.
[/quote]
Moja (bivša) draga je od prvega dne zahtevala ločene račune.
Jaz sem plačeval polovico vseh stroškov (položnice, hrana, vse za otroke), ostali denar pa sem jaz namenil za obnovo hiše in nov avtomobil, ona pa EDINO za svoje potrebe in njen črni fond. Pri ločitvi pa je zahtevala polovico premoženja.
K sreči sem imel priče, račune in dobrega odvetnika, drugače bi mi pobrala še polovico vsega…

Pametno,beremo tu gor tudi ko ženska 50 plus na cesti,ker si tip najde mlajši model.
Moja prijateljica ima 300 tisoč in mož ne ve.

Še dobro, da prijateljice vse veste.

Moja (bivša) draga je od prvega dne zahtevala ločene račune.
Jaz sem plačeval polovico vseh stroškov (položnice, hrana, vse za otroke), ostali denar pa sem jaz namenil za obnovo hiše in nov avtomobil, ona pa EDINO za svoje potrebe in njen črni fond. Pri ločitvi pa je zahtevala polovico premoženja.
K sreči sem imel priče, račune in dobrega odvetnika, drugače bi mi pobrala še polovico vsega…
[/quote]

Zakaj pa nista že tekom veze ustrezneje delila stroškov in oba namenjala za vse skupne stroške, torej tudi hišo, vozila ipd.?

Zakaj pa nista že tekom veze ustrezneje delila stroškov in oba namenjala za vse skupne stroške, torej tudi hišo, vozila ipd.?
[/quote]

Ker je stara bajta bla od mozevih starsev in v primeru locitve zenska tako ali tako ne bi dobila nic. Tudi jaz koliko gre v bajto mesecnega kredita toliko gre na moj fond. Pisano pa vse na mozeve starse. Pol pa bo moz poherbal. Mojega tako nic ne bo.

Ker je stara bajta bla od mozevih starsev in v primeru locitve zenska tako ali tako ne bi dobila nic. Tudi jaz koliko gre v bajto mesecnega kredita toliko gre na moj fond. Pisano pa vse na mozeve starse. Pol pa bo moz poherbal. Mojega tako nic ne bo.
[/quote]

Ne, bajta je bila moja ves čas do ločitve, samo gospa ni nikoli želela plačati polovico tistega kar se je na novo urejalo, ker je rekla da si tega ne bo nikoli lastila, saj bo podedovala domačo hišo….
Ampak samo do ločitve je bila takega mnenja!

Gorenjke ne kompliciramo.
Damo denar na mizo in rečemo partnerju: “Vzemi, če si upaš!”

Tudi jaz imam pri mami naložen denar in me ni sram priznati. Čeprav je mož nežen, ljubeč in zelo družinski človek (otroka ga naravnost obožujeta), nikoli ne veš kdaj se mu bo utrgalo in bo naskočil kakšno mlajšo. v tem primeru bom vsaj imela par deset tisočakov za prvo silo.

Sem pa res zarukana! Še na misel mi nikoli ni prišlo, da bi kaj skrivala pred njim. Niti njemu pred mano. Imava ups and downs, kot verjetno vsi. Ampak tudi v najslabšem trenutku ne bi nihče od naju potunkal drugega. Še več, moj bi nama z otrokom pustil vse in šel, če bi prišlo do najslabšega. Samo jaz ne bi pristala na to. Tudi, če se kdaj ne razumeva, imam toliko spoštovanja in odgovornosti do sočloveka in očeta mojega otroka, da ga ne bi uničila. In obratno. Če rečem, da sem šokirana nad prebranim, je to understatement. S kom to živite, ženske?!!!

Ojojojojoj, ne bit tako prepričana….. te lahko jutri doleti.

[/quote]
Točno tako, človeka v resnici spoznaš šele po ločitvi, pa če si z njim živel 20 in več let. Tudi za njegov odnos do otrok se šele takrat pokaže, ali je res pristen ali samo nekaj iz dolžnosti in ker to spada k družinskemu življenju na papirju. Videno tolikokrat, da lahko postane teorija.

[/quote]

Ne rabim, res ne. In žal mi je za vse, ki živite s človeškimi iztrebki:-(

Ne rabim, res ne. In žal mi je za vse, ki živite s človeškimi iztrebki:-(
[/quote]

še enkrat – že jutri tudi tebe lahko doleti akj takega. Pa ti ne privoščimo, da ne bo pomote 🙂

Točno tako, človeka v resnici spoznaš šele po ločitvi, pa če si z njim živel 20 in več let. Tudi za njegov odnos do otrok se šele takrat pokaže, ali je res pristen ali samo nekaj iz dolžnosti in ker to spada k družinskemu življenju na papirju. Videno tolikokrat, da lahko postane teorija.
[/quote]

Sva daleč od idiličnega para. Ampak poštenje nama je sveto. In tega se ne da fejkati, kakor tudi ne ljubezni do otroka. Če kdo tega ne vidi / loči, je problem v njem in ne v izvajalcu. Midva v vsakem danem trenutku veva, kaj lahko pričakujeva drug od drugega. V dobrem in v slabem. Šla sva čez vse.

Sva daleč od idiličnega para. Ampak poštenje nama je sveto. In tega se ne da fejkati, kakor tudi ne ljubezni do otroka. Če kdo tega ne vidi / loči, je problem v njem in ne v izvajalcu. Midva v vsakem danem trenutku veva, kaj lahko pričakujeva drug od drugega. V dobrem in v slabem. Šla sva čez vse.
[/quote]

Sta šla čez vse, praviš: s tem misliš tudi to, da ti je v zvezo prinesel izpuščaje po spolovilu naprimer?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close